بازدید 2756

رئیس شرکت هندی: قصد ساخت کارخانه نفتالین و اوره در ایران را داریم

رئیس شرکت بین المللی محصولات نفتی کسار هند* گفت: این شرکت قصد دارد در چارچوب سرمایه گذاری مشترک کارخانه ای در ایران برای تولید محصولاتی مانند نفتالین و اوره راه اندازی کند.
کد خبر: ۵۹۲۵۱۷
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۹ 27 May 2016
رئیس شرکت بین المللی محصولات نفتی کسار هند* گفت: این شرکت قصد دارد در چارچوب سرمایه گذاری مشترک کارخانه ای در ایران برای تولید محصولاتی مانند نفتالین و اوره راه اندازی کند.

دینش شارما (Dinesh Sharma) که این هفته همراه هیات تجاری هند به تهران سفر کرده بود، در گفت و گو با ایرنا افزود: این شرکت اکنون واردکننده این محصولات از ایران است.

شارما اضافه کرد: این شرکت از گذشته، مواد خام خود را از ایران تامین می کرد و در دوران تحریم ها نیز به صورت غیرمستقیم واردکننده این مواد از ایران بود. 

رئیس شرکت بین المللی محصولات نفتی کسار هند تاکید کرد راه اندازی کارخانه ای که تولیدکننده مواد اولیه مورد نیاز شرکت کسار است، امنیت تامین این مواد را فراهم می کند. 

وی ادامه داد: ایران نیز می تواند با سرمایه گذاری های مشترک خارجی و انتقال فناوری تولید خود را گسترش دهد، اشتغال ایجاد کند و یک جریان تولیدی- درآمدی پایدار داشته باشد تا سطح رفاه خود را افزایش دهد. 

شارما گفت: هنوز قراردادی برای ساخت کارخانه منعقد نشده است اما بزودی پیشنهاد آن را به طرف ایرانی می دهیم. 

رئیس شرکت کسار گفت: اکنون که تحریم ها لغو شده است به ایران آمده ایم تا به صورت مستقیم با شرکت های ایرانی معامله کنیم. 

به گزارش ایرنا، شرکت بین المللی کسار، پیشتاز تولید «فتالوسیانین آبی خام» و محصولات پایین دست آن در هند است و 15 درصد بازار فتالوسیانین مس این کشور را در اختیار دارد. 

این شرکت محصولاتی مانند آلفای آبی، فتالوسیانین مس و پیگمنت گرین را به 15 کشور جهان صادر می کند. 

«نارندرا مودی» نخست وزیر هند، سوم خردادماه به تهران سفر کرد و همراه رئیس جمهوری اسلامی ایران در آیین امضای 12 سند همکاری در بخش های بانکی، بندری و بازرگانی شرکت کرد. 

همایش تجاری ایران و هند نیز چهارم خردادماه با حضور فعالان اقتصادی دو کشور در صنعت خودرو، کشاورزی و مواد غذایی در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد. 

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در حاشیه همایش تجاری ایران و هند در جمع خبرنگاران گفت: در صورت استفاده از ظرفیت های موجود می توانیم یک و نیم تا دو میلیارد دلار وام از بانک جهانی برای بنگاه های کوچک و متوسط دریافت کنیم. 

هند سالیانه 450 میلیارد دلار واردات دارد که سهم ایران از این میزان فقط 2 میلیارد و 500 میلیون دلار است. 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار