بازدید 24255

فیش‌های حقوق‌ میلیونی در وزارت بهداشت

محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار در نامه‌ای به طیب‌نیا وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به دریافت‌های میلیونی و بی حساب و کتاب در وزارت بهداشت خواستار ورود وزارت اقتصاد به سیستم غیر قابل دسترسی پرداخت‌ها شد
کد خبر: ۵۹۰۱۲۳
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۲ 17 May 2016
دبیرکل خانه پرستار در نامه‌ای خطاب به طیب‌نیا وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه در وزارت بهداشت چند هزار نفر به طور مستمر و ماهیانه مبالغ چند ده و گاهی چند صد میلیون تومانی دریافت می‌کنند از وی خواست تا به سیستم غیرقابل دسترسی پرداخت‌های این وزارتخانه ورود کند.

به گزارش فارس، محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار در نامه‌ای به  طیب‌نیا وزیر اقتصاد و دارایی با اشاره به دریافت‌های میلیونی و بی حساب و کتاب در وزارت بهداشت نوشت:«نظام سلامت کشور حتی در بخش دولتی شاهد پرداخت‌های چند صد میلیون تومانی نیز هست و این در حالی است که دریافت کنندگان این ارقام کمترین تاثیر را در فرآیند درمانی مردم دارند.»

در بخش دیگری از این نامه آمده است:« به‌نظر می‌رسد لابی قدرت و ثروت باعث شده تا علیرغم پیگیری ها و اعتراضات گسترده در وزارت بهداشت تا کنون هیچ قدرتی نتواند این طبقه را ملزم به پاسخگویی نماید.»

شریفی مقدم در پایان این نامه از وزیر اقتصاد درخواست کرده است:« با همکاری نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، نهادها، دستگاه های نظارتی و امنیتی و سایر دولت مردان به سیستم غیر قابل دسترسی پرداخت ها در وزارت بهداشت ورود کرده و با برخوردی مدبرانه روند رو به رشد این اختلاف ظالمانه طبقاتی را متوقف کند.»

به گزارش فارس متن کامل نامه دبیرکل خانه پرستار به این شرح است:

جناب آقای دکتر علی طیب نیا
وزیر محترم اقتصاد و دارایی

سلام علیکم

ضمن ادای احترام و سپاس از حسن توجه حضرتعالی؛ همانگونه که مستحضرید طی هفته های اخیر و با انتشار فیش های چند ده میلیون تومانی برخی از مدیران بیمه مرکزی در ماهی خاص از سال توسط رسانه ها، حساسیت سیستم های قضایی، نظارتی و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی برانگیخته شد.

در پی این جریان با تشکیل کمیته ای ویژه در این خصوص و مداخله مدبرانه جنابعالی به عنوان بالاترین مقام اجرایی اقتصادی و به دنبال آن استعفای مدیر کل بیمه مرکزی و به شکلی عذر خواهی از مردم، نهایتا منجر به برگشت دریافتی ها شد که جا دارد از جنابعالی و سایر مسئولین که در این زمینه برخورد قاطع و شایسته ای نمودند تشکر شود و اما؛

وزیر محترم اقتصاد؛

آیا حضرتعالی اطلاع دارید که پرداخت چند ده میلیون تومانی در ماه برای قاطبه پزشکان متخصص شاغل در بیمارستان های دانشگاهی و دولتی در سراسر کشور امری عادی شده است؟

نظام سلامت کشور حتی در بخش دولتی شاهد پرداخت‌های چند صد میلیون تومانی نیز هست و این در حالی است که دریافت کنندگان این ارقام کمترین تاثیر را در فرآیند درمانی مردم دارند و بخش اعظم خدمات بهداشتی - درمانی توسط پزشکان عمومی، پرستاران ، پیراپزشکان و دست یاران ارائه می شود.

جای تاسف دارد که اذعان کنیم متاسفانه این گروه‌ها کمترین میزان دریافتی ها را در نظام سلامت دارند و طبق هیچ منطقی نمی‌توان در یافتی این گروه‌ها را با پزشکان متخصص قیاس نمود.

آیا مستحضرید که لازمه این گونه پرداخت های چند ده میلیون تومانی، تامین اعتبارهای چند هزار میلیارد تومانی، آن هم از منابع محدود دولت و به عبارتی دیگر از جیب مردم می باشد و این در حالی است که پرستاران، معلمان و کارگران با حداقل حقوق و به سختی گذران معیشت دارند.

جناب آقای دکتر طیب نیا؛

اجازه دهید از زاویه ای دیگر به قضیه نگاه کنیم. چند نفر در دستگاهی نه چندان دولتی طی یک ماه دریافتی چند ده میلیون تومانی داشته اند که سریعا شناسایی شده و برخورد قاطعانه ای با آنها صورت گرفته است ( که مسلما جای تقدیر و تشکر دارد).

ولی چند هزار نفر به طور مستمر و ماهیانه مبالغ چند ده و گاها چند صد میلیون تومانی دریافت می کنند و حتی زمانی که این سیل در آمدی به جیب این بزرگواران مدتی به تعویق می افتد، در ملاء عام و در مجامع رسمی و عمومی خود را مستحق دریافت زیر میزی از بیماران اعلام می کنند.

اتفاق عجیب این است که چنین حرکت خلاف قانونی بارها و بارها از رسانه‌های تراز اول عمومی مطرح می شود و هیچ برخوردی هم با آن صورت نمی‌گیرد؟

سوالی که در این میان مطرح می شود این است که اگر پرداخت های چند ده میلیون تومانی در دستگاه های دولتی تخلف به شمار می آید و بایستی با آن برخورد شود، پس چرا در رویکردی دوگانه با این همه تخلف در وزارت بهداشت برخورد نمی‌شود؟

جناب آقای دکتر طیب نیا؛

متاسفانه فاصله و گسل عمیق میان پرداختی ها در میان گروه های مختلف نظام سلامت باعث ایجاد اختلاف طبقاتی و تشکیل طبقه ای جدید شده است. طبقه ای که برای به دست آوردن ثروت نیاز به در دست گرفتن قدرت داشت و در این امر نیز کاملا موفق بوده است.

به نظر می رسد لابی قدرت و ثروت در لایه های حاکمیت نیز نفوذ کرده و علیرغم پیگیری ها و اعتراضات گسترده در وزارت بهداشت تا کنون هیچ قدرتی نتوانسته این طبقه را ملزم به پاسخگویی نماید.

به طور مجمل باید گفت جامعه بزرگ پرستاری متشکل از دویست هزار نفر عضو، سالهاست که از این ظلم و تبعیض های بی امان و اختلاف ناحق در پرداخت ها رنج برده و می برد. بی انگیزگی نیروهای پرستاری، مهاجرت روز افزون پرستاران و گرایش به مشاغل غیر مرتبط از نتایج نا گوار این امر است و در این در حالی است که نظام سلامت کشورمان همواره با کمبود اساسی نیروی پرستار دست و پنجه نرم می کند.

در پایان از جنابعالی به عنوان سکان دار اصلی اقتصاد کشور تقاضا داریم با همکاری نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، نهادها،دستگاه های نظارتی و امنیتی و سایر دولت مردان به سیستم غیر قابل دسترسی پرداخت ها در وزارت بهداشت ورود نموده و با برخوردی مدبرانه روند رو به رشد این اختلاف ظالمانه طبقاتی را متوقف نمایید.

ضمن تشکر از حسن عنایت حضرتعالی از درگاه ایزد منان توفیقات روز افزون شما و سایر خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسئلت داریم.

محمد شریفی مقدم
دبیر کل
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹۲
انتشار یافته: ۱۲
توی کنکور به علت فیزیک و ریاضی ، پزشک نشدم و شدم علوم ازمايشگاهي اما اینها توی دانشگاه در رشته پزشکی، یک واحدم فیزیک و ریاضی پاس نمی کنند. واقعا شوربخت بودم چون از زمین تا آسمونه اونم سر هیچی.
پرستارا که میگن حقوقمون کمه... معلم ها هم که هر روز اعتراض دارن.. پس ما بدبختا که ارشد و دکتری تو رشته های مهندسی گرفتیم و کارم نیست باید کجا بنالیم... هرکس فقط اعتراض داره که حقوق من کمه.. یکی نیست بگه بابا نود درصد فارغ التحصیلای مهندسی بیکارند
کاملا درست نوشته اند ایشان
به نظرم مسیولین باید فکری اساسی برای عادلانه کردن دستمزد همه مشاغل بکنند
بسیاری از متخصصین کشور به همین دلیل مهاجرت میکنند
ایشان درست می گن .جامعه پرستاری واقعا یکی از قشرهای زحمتکش هستند که در سیستم پزشکی کشور واقعا حقشون نادیده گرفته شده است .
مردم منتظر پاسخ شفاف مسئولین در این زمینه و زمینه های مشابه هستند.
واقعا در عجبم از این ابراز عقیده که معتقده پزشک کمترین تاثیر فرآیند درمانی مردم داره... مثل اینه که بگیم خلبان کمترین نقش رو در راندن هواپیما داره!
یک پزشک زنان در شهرستان 480 میلیون تومان کارانه دریافت کرده است، در حالی تصمیم گیری نابجای او در اتاق زایمان باعث شده تا حالا نزدیک به 5 مادر در حال زایمان فوت کنند.
من گاها برای درمان سرماخوردگی به یکی از بیمارستانهای لاهیجان مراجعه دارم. عصرها هیچ پزشک متخصص در بیمارستان نیست و بیمارستان به این بزرگی با یک پزشک اورژانس اداره میشود. پزشکان متخصص صبح ها نیز بصورت کامل در بیمارستان نیستند و عصرها هم در مطب تشریف دارند.
این وسط یارانه ی من کارمند زیادی بود که سه ماه است قطع شده ...
متاسفم واقعا. به قول ایشون بار اصلی زحمات در بیمارستان ها بر دوش پرستارا و پیرا پزشکاست ولی درامدش و پولش برای متخصصین محترم که یک درصد بقیه پرسنل بیمارستان زیر بار فشار واسترس کار نیستند
احسنت
اى خدا شكايت به كه بريم
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی