بازدید 18338

۸۰۰ بلندگو در معابر تهران نصب می‌شود

این سامانه‌ها زلزله و سیل را برای زمانی کوتاه قبل از وقوع هشدار می‌دهد.
کد خبر: ۵۶۲۸۲۳
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲ 23 January 2016
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از راه‌اندازی و فعال سازی سامانه هشدار سریع سیل و زلزله برای پایتخت با نصب ۸۰۰ بلندگو هشداردهنده در معابر تهران خبر داد و گفت: این سامانه‌ها زلزله و سیل را برای زمانی کوتاه قبل از وقوع هشدار می‌دهد.

به گزارش تسنیم، احمد صادقی در نشست ویژه کارگروه آموزش و اطلاع رسانی و مدیران صدا و سیما اظهار داشت: شهرداری تهران برای تقویت ساختار مدیریت بحران، موضوع سامانه‌های هشدار سریع سیل و زلزله را در دستور کار قرار داده و سال آینده سامانه هشدار سیل با نصب 800 بلندگوی هشدار دهنده در معابر آغاز می شود که می توان این شبکه را تا 4 هزار بلندگو افزایش داد.

وی گفت: بخشی از زیرساخت‌های سامانه هشدار سریع زلزله نیز ایجاد شده و دستگاه‌های حسگر زلزله و شبکه انتقال فرکانس بر روی گسل مشا نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته است که باید این حسگرها در مناطق دیگر نصب و امکان بهره برداری از این پیام‌های هشدار برای سازمان های خدماتی و ذینفع فراهم آید.

وی گفت: این سامانه‌ها می‌تواند زلزله و سیل را برای زمانی کوتاه قبل از وقوع هشدار دهد و باعث واکنش فوری دستگاه‌های خدماتی و حتی عموم مردم شود. البته مشروط بر آن که زیرساخت های بهره برداری از این پیش آگاهی در خدماتی همچون مترو، مراکز عرضه سوخت، شبکه انتقال آب، گاز، برق، صدا و سیما و غیره فراهم آید که نیاز به همکاری میان بخشی و تعامل سازمان‌ها و نهادهای مدیریت شهری دارد.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در این نشست با اشاره به اهمیت فعالیت کارگروه های مختلف شورای هماهنگی مدیریت بحران ، گفت: با رویکرد جدید سازمان و شهرداری تهران، تلاشمان این است که کارگروه های شورای هماهنگی مدیریت بحران شهر تهران را با همکاری کارگروه های ملی فعال کنیم که تا امروز 12 کارگروه فعال شده و یکی از این کارگروه‌ها، کارگروه آموزش و اطلاع رسانی است.

وی افزود: امیدوارم بتوانیم نقشه راهی برای فعالیت این کارگروه تدوین و کلیات آن را ترسیم کنیم که بر اساس آن هم پشتیبانی کارگروه ملی و هم پشتیبانی شورای هماهنگی مدیریت بحران تهران را داشته باشیم.

در این نشست همچنین پیشنهاد تدوین طرح جامع اطلاع رسانی در حوزه مدیریت بحران، تشکیل کمیته مشترک مدیریت بحران در رسانه ملی و استفاده از ظرفیت شبکه تهران برای آموزش مدیریت بحران مطرح شد.

در ادامه این جلسه نیز محمد باقر زهرایی رئیس حراست صدا و سیما و رئیس کارگروه آموزش و اطلاع رسانی با اشاره به نبود اراده جدی در زمینه آمادگی در برابر بحران‌های طبیعی و شرایط اقلیمی کشور گفت: تفاوت زیادی در موضوع بحران در یک استان کوچک و تهران وجود دارد که باید به آن توجه کرد، چرا که 50 درصد انرژی ما در مدیریت بحران کشور باید معطوف به تهران باشد.

وی افزود: یک اتفاق مثل وقوع سیل در کن فاجعه ایجاد می‌کند و متاثر از آن بحران به موضوعی فرامرزی تبدیل می‌شود، در نتیجه وضعیت تهران باید جدی گرفته شود.

وی با بیان این نکته که در حال حاضر نگاه ما به موضوع بحران، پیشگیری و مقابله نسبت به گذشته خیلی تغییر کرده است، افزود: باید با راه اندازی کمیته ای مشترک اقدامات انجام گرفته از سوی دو سازمان را به شکلی جدی مورد بررسی قرار داد و با استفاده از تجربیات همدیگر از دوباره کاری در این زمینه پرهیز کرد.

رئیس کمیته آموزش و اطلاع رسانی شورای هماهنگی مدیریت بحران از راه اندازی شبکه تهران به عنوان تحولی در زمینه توجه به موضوعات تهران و فرصتی مناسب برای مدیریت بحران پایتخت یاد کرد و افزود: با استفاده از این شبکه می توان برنامه ای را در حوزه مدیریت بحران تعریف کرد و موضوع آموزش را پیگیری کرد.

در این نشست علاوه بر معاونان و مدیران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، مدیران تهران و قائم مقام مدیریت بحران صدا و سیما نیز حضور داشتند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۰
انتشار یافته: ۱۹
تهران بارونش کجا بود که سیل بیاد؟زلزله از کی قابل پیش بینی شده؟از فردا واسه آزمایششون هر روز با صدای یک، دو، سه آزمایش میکنیم..بیدار میشیم!!!آلودگی هوا آب غذا پارازیت ...کم بود این آلودگی صوتی رو هم اضافه کنید!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
چرا در گنجه بازه ؟
چرا دم خر درازه ؟

راستی چرا برخی فقط اعتراض می کنند ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
از این بدتر اینکه اگر هشدار هم بدهد مردم دستپاچه میشوند و شهر به هم میریزد و ازدحام باعث کشتار می شود!!!!
تا یکی پشت بلندگو ندا بده، اینقدر مردم با عجله میریزن بیرون که زیر دست و پا، یه عده له میشن، بعد میبینی اصلا زلزله و سیلی هم نمیاد و تلفات ناشی از هجوم مردم شاید بیشتر از واقعه ای باشه که مثلا قرار بود رخ بده!
اونوقت اگه اتصالی کنن چی؟
با سلام .با بلندگو ؟؟ مگر الان عصر حجر است ؟؟ این همه امکانات صوتی و تصویری که میتواند هشدار را اعلام کند ؟؟؟ بعد هم وقتی این هشدار داده بشود فکر میکنید کمتر از مکه زیر دست و پا کشته میشوند ؟؟ خواهش میکنم هزینه بخود نکنند .مثلا اعلام میکنند تو مترو که الان تا دقایقی دیگر زلزله میاد خود به خود زلزله ایجاد میکنید و کلی ادم تو مترو و اتوبوس و بقیه جاها کشته میشوند
بلندش نکنن!
زلزله رو که نمیشه پیش بینی کرد . سیل هم که بیاد ادمی که تو خیابونه چکار می خواد بکنه ؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
هیچی. «آگاهانه» تن به سیل میسپارد!!!!
یه قرون بده آش به همین خیال باش.

تنها منفعتی که داره واسه بلندگو فروش و مامور خرید شهرداریه!
امیدوارم در موردی که گفتن صرف بشه و الودگی صوتی اضافه ایجاد نکنه مثه همیشه
بادرنظرگرفتن زیرساخت های فیزیکی که دربسیاری موارددرحوادث فیزیکی ( سیل وزلزله و...) امکان قطع ویاخرابی ناشی ازحوادث میتوان ازامکانات موبایل وفضای مجازی باکمترین هزینه هابه نحواحسن بهره جست
خیلی خوشحالم ایده ام اجرایی می شود ولی 800 بلندگو خیلی خیلی کم است هرچند از هیچ بهتر است...
این بلند گوها هم میشه عامل آزار مردم و همیشه برای چیزای دیگه ازش استفاده می کنند
امیدواریم که از این بلندگو ها صدای مردم خودجوش پخش نشه!
سلام - جناب تابناک بعنوان یک متخصص مهندسی زلزله و زلزله شناسی اعلام می کنم که موضوع هشدار زلزله قبل از وقوع آن برای مردم غیرممکن است. فقط می توان سازه های با اهمیت مانند نیروگاه های هسته ای ویا نیروگاه های سدها را به سیستم هشدار زلزله تجهیزنمود تا به فعالیت خود ادامه ندهد و سریعا خاموش گردند . این سیستمها نیزحدود 3-4 ثانیه قبل از وقوع می توانند هشدار را ارسال دارند. بنابراین این سیستم برای هشدار زلزله نمی تواند موثر باشد. غیر از این دکانی است که بعضیها برای خود باز می نمایند.
با تشکر
صدای موتور سواران کم است بلندگوها هم اضافه شود
به جاي 800 بلند گو 4 تا سوله چند منظوره بزنيد.......... به درد بخوره ،،، مياي ميبيني بلند گو هارو بلند كردن بردن....
به نظرشما بلندگوها مثل اتومبیل های ایرانی روی دست تولیدکننده ها نمونده بود؟
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست
آخرین اخبار