بازدید 22085
کیوسک بین‌المللی «تابناک»؛

بازتاب خارج شدن قلب رآکتور اراک/ مواضع جدید پوتین درباره سوریه

بازتاب انتشار اخبار درباره خارج شدن قلب رآکتور اراک، فشار نمایندگان کنگره بر اوباما برای وضع تحریم های جدید علیه ایران، اظهارات جدید رئیس جمهور روسیه درباره سوریه، ادعای حمله جنگنده های روسی به یک مدرسه در سوریه و تأثیر تنش های موجود میان ایران و عربستان بر عراق، از جمله مهمترین موضوعاتی است که امروز مورد توجه مطبوعات و رسانه های بین المللی قرار گرفته است.
کد خبر: ۵۶۰۳۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰ 12 January 2016
بازتاب خارج شدن قلب رآکتور اراک/ مواضع جدید پوتین درباره سوریهبازتاب انتشار اخبار درباره خارج شدن قلب رآکتور اراک، فشار نمایندگان کنگره بر اوباما برای وضع تحریم های جدید علیه ایران، اظهارات جدید رئیس جمهور روسیه درباره سوریه، ادعای حمله جنگنده های روسی به یک مدرسه در سوریه و تأثیر تنش های موجود میان ایران و عربستان بر عراق، از جمله مهمترین موضوعاتی است که امروز مورد توجه مطبوعات و رسانه های بین المللی قرار گرفته است. 

بازتاب خارج شدن قلب رآکتور اراک/ مواضع جدید پوتین درباره سوریه

به گزارش «تابناک»، بخشی از مطالب امروز مطبوعات و رسانه های بین المللی به موضوعات مربوط به ایران اختصاص دارد. روزنامه «نیویورک تایمز» به موضوع اجرای جدیدترین بخش از تعهدات ایران بر اساس برجام پرداخته و می نویسد، بنا بر گزارش های روز گذشته، ایران قلب رآکتور تولید پلوتونیوم خود در اراک را خارج کرده است. از کار انداختن این رآکتور، یکی از حساس ترین و مهمترین اقدامات مورد نیاز بر اساس توافق هسته ای ماه ژوئیه است که پیش از برداشته شدن تحریم ها باید انجام گیرد. بر اساس اخباری که در رسانه های ایرانی منتشر شده، قلب رآکتور اراک با سیمان پر شده و قرار است، بازطراحی شود تا از این پس، تنها در کار تولید مقادیر اندک پلوتونیوم که نمی توان با استفاده از آن سلاح هسته ای ساخت، مورد استفاده قرار گیرد.

بازتاب خارج شدن قلب رآکتور اراک/ مواضع جدید پوتین درباره سوریه

این در حالی است که نمایندگان کنگره آمریکا همچنان به تلاش خود علیه ایران و تلاش برای وضع تحریم های جدید ادامه می دهند. «بلومبرگ» می نویسد، در شرایطی که توافق هسته ای ایران در آستانه اجرایی شدن است، باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، از جانب اعضای حزب خود نیز تحت فشار است تا به دلیل آزمایش موشکی اخیر ایران، مجازات جدیدی بر این کشور اعمال کند. برخی از سناتورهای دموکرات که حامی توافق نیز به شمار می روند، ابراز نگرانی کرده اند که تأخیر در تصویب تحریم های جدید، ممکن است سبب کاهش توانایی ایالات متحده در اجرای توافق هسته ای شود. این در حالی است که وزارت خزانه داری آمریکا دست نگه داشته و تاکنون از اعلام تحریم های جدید خودداری کرده است.

بازتاب خارج شدن قلب رآکتور اراک/ مواضع جدید پوتین درباره سوریه

اخبار و گزارش های مربوط به سوریه نیز امروز مورد توجه برخی از رسانه ها قرار داشته است. سایت شبکه خبری «راشا تودی» جدیدترین اظهارات رئیس جمهور روسیه را درباره سوریه بازتاب داده و می نویسد، ولادیمیر پوتین گفته، روسیه به حمایت خود از نیروهای دولت سوریه ادامه می دهد و تا زمانی که گروه های شورشی مخالف دولت مشغول مبارزه با داعش باشند، از این گروه ها نیز حمایت خواهد کرد. پوتین این اظهارات را در گفت و گو با یک نشریه آلمانی و در واکنش به این اتهام که روسیه به جای مبارزه با افراطیون، تنها از دولت دمشق حمایت می کند، بیان کرده است. به گفته پوتین، روسیه عملیات مشترک خود را با این گروه های شورشی هماهنگ کرده و در بخش های مختلفی از خط مقدم با استفاده از حملات هوایی از آن ها حمایت کرده است.

بازتاب خارج شدن قلب رآکتور اراک/ مواضع جدید پوتین درباره سوریه

با وجود این، یک نهاد حقوق بشری سوری مدعی شده، روسیه در جدیدترین حملات هوایی خود در سوریه، یک مدرسه را هدف قرار داده است. به نوشته «گاردین»، گروه ناظر حقوق بشر در سوریه ـ که مقر آن در لندن است ـ مدعی شده در جریان حملات هوایی روسیه در استان حلب سوریه، یک مدرسه هدف قرار گرفته که سبب کشته شدن دست کم 12 کودک به همراه معلم آن ها شده است. بنا بر گزارش این نهاد، حمله مذکور که در شهر «انجاره» در 9 مایلی غرب حلب انجام گرفته، سبب زخمی شدن 20 تن دیگر نیز شده که همگی دانش آموز و معلم بوده اند. پس از اعلام این خبر، حساب های کاربری مخالفان دولت سوریه در شبکه های اجتماعی، اقدام به انتشار تصاویری در این زمینه کردند؛ اما صحت و اصالت این تصاویر قابل تأیید نیست. 

بازتاب خارج شدن قلب رآکتور اراک/ مواضع جدید پوتین درباره سوریه

در نهایت، در مطلبی درباره عراق، سایت شبکه خبری «بی بی سی» به بررسی تأثیر تنش های اخیر میان ایران و عربستان بر عراق پرداخته و چنین استدلال می کند، این جریان، سبب تشدید تنش های فرقه ای در عراق می شود. در این مطلب اشاره شده که چهره های سرشناس سیاسی و نظامی شیعه در عراق، آشکارا به تقابل با عربستان سعودی و موضع گیری علیه آن می پردازند. این در حالی است که ایران به واسطه نیروهای شبه نظامی شیعه تحت حمایت خود، توانسته نفوذ قابل توجهی را در عراق به دست بیاورد. با این حال، در پی تنش های اخیر، حیدر العبادی، نخست وزیر عراق در موضع دشواری قرار گرفته، زیرا با وجود محکوم کردن اعدام شیخ نمر، خواستار اتخاذ موضعی میان بین ایران و عربستان و از دست ندادن روابط با ریاض است. 
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست
آخرین اخبار