بازدید 5334
حقیقتی تلخ که مسئولان از وجودش خبر می‌دهند؛

برخی اراضی ملی را آتش می‌زنند تا زمین خواری کنند!

کافی است، همین گزارش های متعددی که رسیده و حکایت از عمدی بودن برخی آتش سوزی های رخ داده در جنگل های ارزشمند غرب کشور دارد، بررسی و پیگیری کنیم تا حتی از خرید امثال بالگرد و هواپیمای ویژه مهار آتش تا حدودی بی نیاز شویم؛ اقدامی که دو منفعت بزرگ برایمان دارد، ولی متأسفانه سخنان مسئولان نشان نمی‌دهد که تصمیمی بر انجام آن داشته باشند!
کد خبر: ۵۲۸۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۹ 31 August 2015
تصور کنید برخی از آن آتش هایی که به جان جنگل های غرب کشور افتاده و هر بار چند صد هکتار از جنگل های بی نظیر بلوط را می‌بلعید و خاکستر می‌کرد، چند نفر روشن کرده‌اند تا بعد از بایر شدن زمین ها، مالک آنها شوند؛ حالا اگر بدانید این تصور شما ریشه در واقعیت دارد، چه حالی پیدا خواهید کرد و چه توقعی دارید؟

به گزارش «تابناک»، بعد از آنکه مناطق وسیعی از جنگل های غرب کشور بر اثر آتش سوزی سوخت و از بین رفت، یکی دو هفته است که خبری از آتش سوزی درختان در این مناطق مخابره نشده، اما اکنون خبری به گوش می‌رسد که به شدت دردناک تر است و حکایت از عمدی بودن برخی از این آتش سوزی ها دارد.

این را محمدعلی پورمختار، نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی می‌گوید که ریاست کمیسیون اصل 90 مجلس را عهده دار است و از زمان وقوع آتش سوزی ها در غرب کشور، گزارش های فراوانی درباره عمدی بودن این حوادث دریافت کرده است.

او در این باره به فارس گفت: متأسفانه این گونه گزارش‌ها بسیار است. عمده حوادث آتش‌سوزی در جنگل‌های غربی، طبق بررسی سازمان‌های ذیربط اتفاقی بوده و تنها بخشی از آنها تعمدی است؛ برخی اخبار غیر موثق حکایت از آن دارد که اشخاصی تعمدا با آتش زدن جنگل‌ها به دنبال تغییر شرایط جنگل‌ها به زمین بایر هستند تا از این طریق بتوانند در آن مناطق ساخت و ساز داشته باشند.

رئیس کمیسون اصل 90 در ادامه از پیگیری نشدن این گزارش ها در این کمیسیون خبر می‌دهد و بی آنکه چرایی ماجرا را توضیح دهد، افزود: در حال حاضر پرونده‌ای مبنی بر حوادث آتش‌سوزی در جنگل‌های غربی کشور در کمیسیون اصل 90 وجود ندارد و این موارد در حد گزارش ارسال شده است.

این در حالی است که پیشتر گزارش های متعددی درباره عمدی بودن برخی آتش سوزی ها در برخی رسانه ها منتشر شده بود، ولی نه آن گزارش ها و نه گزارش هایی که رئیس کمیسیون اصل 90 از وصولشان خبر می‌دهد و با تأیید عمدی بودن برخی آتش سوزی های رخ داده، بر آنها مهر تأیید می‌زند هم موجب نشده که رسیدگی به این پرونده ها در دستور کار قرار گرفته و مشخص شود، این ادعاها تا چه اندازه صحت دارند.

این بی تفاوتی در حالی رخ می‌دهد که به گفته پورمختار، هدف نهایی آن دسته که عامدانه جنگل های ارزشمند غرب کشور را به آتش می‌کشند، بایر کردن این مناطق جنگلی و ساخت و ساز در آنها اعلام شده است؛ یعنی زمین خواری که از قضا تب مقابله با آن مدتی است خیلی داغ شده، زیرا رهبر انقلاب نسبت به شدت گرفتن آن در کشور هشدارهای اکیدی داده‌اند.

اکنون اگر از این زاویه به ماجرا نگاه کنیم، با ابهامات فراوانی مواجه خواهیم شد که اهمیت ماجرا را بسیار فراتر از سوختن جنگل ها جلوه خواهد داد؛ از سوختن دردناک درختان ارزشمندی که نسل برخی گونه هایشان در برخی مناطق در حال ور افتادن است، تأثیر فراوانی در آب و هوای مناطق غربی کشور و نقش چشمگیری در مقابله با پدیده شوم گرد و غبار دارند و علاوه بر آنها، تازه دریافته‌ایم که مانعی بزرگ بر سر راه زمین خواران هم هستند!

اینجاست که درخواهیم یافت اگر خرید تجهیزات پیش رفته مهار آتش سوزی جنگل ها مانند بالگرد و هواپیمای ویژه، کاری هزینه بر است که زمان زیادی هم طلب می‌کند، می‌توان با پیگیری سریع و قاطع گزارش های رسیده درباره عمدی بودن برخی آتش سوزی های رخ داده در جنگل های غرب کشور، هم مانع از وقوع زمین خواری در این مناطق شد و هم از وقع آتش سوزی های عمدی که هر بار چندین هکتار را می‌سوزانند و نابود می‌کنند، جلوگیری کرد.

با یک تیر دو نشان زدنی که نه نیاز به خرید بالگرد و هواپیمای ویژه دارد و نه لازم است برایش تحقیق و تفحص گسترده انجام داد، زیرا می‌دانیم گزارش های متعددی درباره عمدی بودن برخی آتش سوزی ها در کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی وجود دارد که می‌توان سرنخ های درج شده در آنها را پیگیری کرد و صحت ادعاهای مطرح در آنها را ارزیابی و بررسی کرد؛ به شرط آنکه اگر در محافظت از جنگل ها عزممان جزم نباشد، در پیگیری پرونده های زمین خواری، مصمم باشیم!

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۱۷
آقا جان من
برای هر ملک و زمین به اندازه 1% ارزش آن ملک سالانه مالیات وضع کنید و خلاص....
واقعا ادم دردشو به کی بگه
لا الله الا الله.
سلام
غلط نوشتاري داريد اصلاح فرماييد...."جنگ" نه...جنگل
دیر منوجه شدی.
ما فقط میبینیم که فسادها یکی پس از دیگری فقط رو میشود
ولی هیچ مبارزه ای با آن صورت نمیگیرد انگار به مردم میخوان با افتخار بگن که میخوریم حق کشور و مردم را و هیچ کاری هم نمیتونید بکنید
چون چاقو دسته خودش را نمیبرد
کشور را چه شده است که همه بدنبال کلاهبرداری و کارهای غیر حلال هستند؟.....از ابلیمو و عسل تقلبی بگیر تا کشتار حیوانات نادر و اتش زدن جنگل ها و...
در واقع یکی از دلایل اصلی خشک شدن رودخانه ها و دریاچه ها تصاحب اراضی و تغییر کاربری آنها در چند دهه اخیر و برداشت بی رویه از آب بالا دست رودخانه هاست.
ایشا.اله آه و ناله این درختان مظلوم که بیهوده در آتش می سوزند گریبانگیرشان بشه و خودش و خانواده کسانی که این کار را می کنند به بدترین وضع از بین برند
خداوند ریشه شون و برداره که زیبائی رو برای ایندگان نمیزارند و فقط به منافع شخصی خودشون
فکر میکنند .
هر شخص یا هر گروهی که بخاطر منافع شخصی ویا گروهی جنگلها رو آتش می زنندمیبایست اعدام شوند نه یکبار بلکه چند بار .
عقل که نباشه
خدا به همه رحم کنه
به نظر این زمین خوارها
میخوان کلا تودبیابون زندگی کنن

چرا مثل چین باهاشون رفتار نشه
در جايي بنام سرگدار از توابع شهرستان داراب استان فارس صدها هكتار از منابع ملي و بكر به عمد آتش زده أند ولي متاسفانه...
باید با عوامل اینگونه حوادث بشدت برخوردبشه
بنظر می رسد این دلیل ممکن است اتش سوزیها را توجیه کند ولی دلیل اصلی نیست . دلیلش را بایذ امنیتی دانست تا مسایل زمین خواری در واقع این دلایل بیشتر ادرس علط دادن به مسولان است و منحرف کردن از واقعیت اتش زدن جنگلهاست . ارداه ایی پشت این اتش سوزیهاست تا ایران به سرزمین سوخته تبدیل کند
امیدوارم تقاص وحشتناکی پس بدن کسایی که منابع ملی رو نابود میکنن
نباید درختان مردم را منابع طبیعی داراب بکند
برچسب منتخب
# اسرائیل # توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام
آخرین اخبار
وب گردی