بازدید 27170

یک تخلف عجیب در تولید سوسیس و کالباس

سازمان ملی استاندارد ایران در حین بازرسی که برای جلوگیری از مصرف خمیر مرغ در تولید فرآوده‌های گوشتی انجام می‌دهد، مواردی از تخلف جدید در صنایع تولید سوسیس و کالباس کشف کرده است.
کد خبر: ۴۹۵۶۳۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۸ 28 April 2015
سازمان ملی استاندارد ایران در حین بازرسی که برای جلوگیری از مصرف خمیر مرغ در تولید فرآوده‌های گوشتی انجام می‌دهد، مواردی از تخلف جدید در صنایع تولید سوسیس و کالباس کشف کرده است.

وحید مرندی مقدم معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما افزود: به دلیل بالا رفتن قیمت گوشت، افراد سودجو در برخی از واحدهای تولید فرآورده‌های گوشتی با استفاده از رنگ‌های غیرمجاز و مصنوعی گوشت مرغ را رنگ می‌کنند و با برچسب فرآورده گوشت قرمز به فروش می‌رسانند.

وی با اشاره به اینکه طبق قوانین استاندارد، حتی مصرف رب گوجه فرنگی و رنگ طبیعی هم در سوسیس و کالباس ممنوع است، تصریح کرد: از سازمان‌های استاندارد سراسر کشور درخواست کردیم کنترل بیشتری بر روی کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی داشته باشند.

مرندی مقدم، مصرف مرغ به جای گوشت قرمز را از نظر سلامت بدون اشکال خواند و گفت: استفاده از رنگ‌های غیرمجاز سلامت مردم را به مخاطره می‌اندازد و‌ از طرفی با توجه به قیمت پایین مرغ نسبت به گوشت، این کار تخلف و کم‌فروشی هم محسوب می‌شود.

معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران ادامه داد: منتظر اعلام نظر مراجع قضایی هستیم تا با متخلفان برخورد کنند و حتی نام آنها را به مردم اعلام کنیم.

وی درباره نظر این سازمان درباره مصرف خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی، گفت: سازمان ملی استاندارد از سال 90 اعلام کرده ‌استفاده از خمیر مرغ ممنوع است، اما متأسفانه دیشب در یک برنامه تلویزیونی به اشتباه اعلام شد که سازمان ملی استاندارد و سازمان دامپزشکی موافق مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس هستند و تنها وزارت بهداشت مخالف است.

مرندی مقدم افزود: این اظهارنظرها در حالی صورت می‌گیرد که استاندارد قبل از وزارت بهداشت مخالفت خود با استفاده از خمیر مرغ را اعلام کرده است و این وزارتخانه از سال 93 به کمک استاندارد آمد.

وی با تأکید بر عزم وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد برای جلوگیری از استفاده خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی، تصریح کرد: استفاده از خمیر مرغ در سلامت محصولات ایجاد اشکال نمی‌کند اما دلیل مخالفت ما استفاده از خمیر مرغ غیربهداشتی است. هر زمان که سازمان دامپزشکی بتواند شرایطی را که استاندارد خواسته است، در تولید خمیر مرغ لحاظ کند، در ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ بازنگری می‌شود.

معاون سازمان ملی استاندارد گفت: دامپزشکی نباید اجازه دهد ضایعات مرغ که از پاک کردن مرغ فروشگاه‌های سطح شهر بدست می‌آید و حاوی احشاء شکم مرغ است در تولید خمیر مرغ استفاده شود.

وی خمیرمرغ‌هایی را که از این ضایعات تهیه می‌شود، غیربهداشتی و غیرقابل مصرف خواند و خاطرنشان کرد: به دامپزشکی پیشنهاد کردیم از این ضایعات برای تهیه خوراک دام استفاده شود.

مرندی مقدم تأکید کرد: تا زمانی که سازمان ملی استاندارد متقاعد نشود که خمیر مرغ مصرفی با خمیر مرغ فعلی متفاوت است،‌ اجازه استفاده از آن را نمی‌دهیم.

وی با اشاره به اینکه استاندارد برای جلوگیری از استفاده خمیر مرغ نیازمند همکاری انجمن فرآورده‌های گوشتی است، تصریح کرد: برای جلوگیری از ضرر و زیان صنایع سوسیس و کالباس باید جلوی تقلب در این صنف را بگیریم.

معاون سازمان ملی استاندارد از اجرای طرح کنترل بازار خبر داد و گفت: در این طرح اولویت اول بحث ایمنی غذاست تا غذاهای مصرفی مردم با استانداردهای مصوب مطابقت داشته باشد. استاندارد مسئول کنترل محصول نهایی است و بر مواد خام کنترل و نظارت ندارد و نظارت قبل از کارخانه متولی خود را دارد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵۷
انتشار یافته: ۱۸
با سلام خدمت هم میهنان عزیز
سلامت غذائی در کشور ما تازگیها خیلی به خطر افتاده (شاید تازگیها رو شده) مسئولین ومردم باید به هوش باشند وخدا لعنت کنه کسی رو که دونسته با جون این مردم بازی میکنه.واگر هم نمیدونه پس متخصص نیست وباید کار رو به کاردان بسپاره
کجاش عجیبه؟
پس انتظار داشتی چیکار کنن؟
سلام
بازم واقعا جای تعجب داره که مردم اینهمه اعتماد میکنن و این محصولات تهیه میکنن خدا به داد این ملت برسه
تخلفی که با پول می شه خرید دوباره انجام می شه
قانون رو باید 100 برابر سخت تر کرد و متخلف رو تا پایان عمر زندانی کرد و دارایهایش را برای مردم زیان دیده خرج کرد
اعلام نام؟؟؟؟؟؟؟؟
شوخی می کنید دیگه
اگر ملاحظات اجازه بده و نام شركت هاي متخلف در هز زمينه ايي مطرح بشه آقايون حساب كار دستشون مي ياد.ظاهرا" تنها چيزي كه مهم نيست سلامتي و جان مردم هست .
باز گلی به جمال کارشناسان سازمان ملی استاندارد ایران که بجای کارشناسان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هم باید عمل کنند !!!!!!!!
خدایا موندیم توی این سرزمین چی بخوریم مشکل نداشته باشه ...
اوا. خاک عالم!!!
مردم بریزید تو صف سوسیس کالباس بخرید که از چند روز دیگه هم گرون تر میشه هم آشغال تر !!!!!!!
هر دم از این باغ گلی می رسد >>>>> حرام خواری شده عین اب خوردن یه عده هم همش ناا گاهانه دنبال اشاعه ان هستند
مسولين بهداشت و استاندارد چه کار میکنند پس؟
فروشندگان مرغ اشغال مرغ را در سطلی میریزند و به تولید کنندگان کالباس میفروشند
اعلام شد قد ایرانی ها 4 سانت کوتاه شده !!

با این تقلبات و مواد افزودنی و اعلام نشدن کارخانه های تولید کننده ( که نهایتا د -ع اعلام میشود ) و جوابگو نبودن هیچ ارگان و سازمان مثلا مسئول و وضع هوا و نگرانیهای معمول دیگر مثل شهریه مدرسه طفل خانواده و پرداخت اجاره بها و خدای نکرده دوا و دکتر و ....
بزودی شاهد حضور نسل ادمهای لی لی پوتی
خواهیم بود.
مقصر ، مردم هستند... چرا می خورن؟ نخرن و نخورن تا این زالوهای بی انصاف ، ورشکست بشن
آدم میتونه نون خالی بخوره و زنده بمونه ولی با نخوردن غذای سگ و گربه (همون سوسیس و کالباس سابق!!!) ، هم سلامتیشو حفظ کنه و هم این زالو ها رو جری تر نکنه
جون مردم کیلویی چند؟
همين ضايعات مرغ هارو كه مرغ فروشى ها پولشوزمان وزن كردن ازمردم ميگيرن ميكننش سوسيس كالباس دوباره به مردم ميفروشن
معاون سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه قد ایرانیان 4 سانتی‌متر کوتاه‌تر شده است، گفت: دلایل اصلی بروز کوتاهی قد، استرس‌ها و فشارهای روانی، کم تحرکی و از همه مهم‌تر وضعیت نادرست تغذیه است.

به گزارش آنا، دکتر حسین قاسمی اظهار کرد: به دلیل وجود عوامل مختلف اجتماعی و بهداشتی، قد ایرانی‌ها 4 سانتی متر کوتاه‌تر شده است.

معاون سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در ادامه افزود: دلایل اصلی بروز کوتاهی قد؛ استرس‌ها و فشارهای روانی، کم تحرکی و از همه مهم‌تر وضعیت نادرست تغذیه است.

وی عنوان کرد: ژاپنی‌ها در دهه‌های اخیر با تحقیق، پیگیری و بهبود روش‌های تغذیه برای مردم خود توانسته‌اند میانگین قدی نسل جدید خود را 6 سانتی‌متر افزایش دهند.

قاسمی در پایان با تاکید بر اهمیت نقش تغذیه در سلامت جسمی مردم جامعه، گفت: بین غذای ناسالم و سم تفاوتی وجود ندارد، سم به سرعت و غذای ناسالم به آرامی باعث مرگ تدریجی می‌شود. باید مراقب غذایی که به بدن خود وارد می‌کنیم باشیم.


در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/495
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست
آخرین اخبار