بازدید 27355
۴
کیوسک بین‌المللی «تابناک»؛

واکنش واشنگتن و تل‌آویو به احتمال تحویل «اس ۳۰۰» به ایران/ قطعنامه یمن در انتظار وتوی روسیه/ واکنش‌ها به سخنان اخیر پاپ درباره ارامنه

اظهارات وزیر خارجه روسیه درباره برداشته شدن ممنوعیت ارسال «اس ۳۰۰» به ایران و واکنش آمریکا و رژیم اسرائیل به این موضوع، اعلام نامزدی دو چهره دموکرات و جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده آمریکا و واکنش‌ها در ترکیه به اظهارات اخیر پاپ، از جمله مهم‌ترین مطالبی است که صبح امروز، سرخط اخبار مطبوعات بین‌المللی را به خود اختصاص داده است.
کد خبر: ۴۹۱۱۶۳
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۰ 14 April 2015
واکنش آمریکا و رژیم اسرائیل به احتمال تحویل «اس 300» به ایران/ داغ شدن تنور انتخابات آمریکا/ واکنش‌ها به سخنان اخیر پاپ درباره ارامنهاظهارات وزیر خارجه روسیه درباره برداشته شدن ممنوعیت ارسال «اس ۳۰۰» به ایران و واکنش آمریکا و رژیم اسرائیل به این موضوع، اعلام نامزدی دو چهره دموکرات و جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده آمریکا و واکنش‌ها در ترکیه به اظهارات اخیر پاپ، از جمله مهم‌ترین مطالبی است که صبح امروز، سرخط اخبار مطبوعات بین‌المللی را به خود اختصاص داده است.

واکنش آمریکا و رژیم اسرائیل به احتمال تحویل «اس 300» به ایران/ داغ شدن تنور انتخابات آمریکا/ واکنش‌ها به سخنان اخیر پاپ درباره ارامنه

به گزارش «تابناک»، موضوع اعلام برداشته شدن ممنوعیت تحویل سامانه موشکی «اس ۳۰۰» از سوی روسیه به ایران، از روز گذشته تاکنون در صدر اخبار بین‌المللی رسانه‌های مختلف قرار داشته است. سایت شبکه خبری «راشا تودی» ضمن انتشار متن بیانیه کاخ کرملین درباره برداشته شدن این ممنوعیت‌ می‌نویسدُ فرمان رئیس جمهور روسیه در این زمینه از تاریخ صدور اجرایی می‌شود.

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه ضمن اظهارنظر در این زمینه گفتهُ اقدام روسیه در تحریم داوطلبانه تحوریل سامانه «اس ۳۰۰» به ایران دیگر ضرورتی ندارد، زیرا مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+ ۵ پیشرفت داشته استِ بر این اساس، در مرحله کنونی دیگر نیازی به ‌چنین محدودیتی نیست.
 

واکنش آمریکا و رژیم اسرائیل به احتمال تحویل «اس 300» به ایران/ داغ شدن تنور انتخابات آمریکا/ واکنش‌ها به سخنان اخیر پاپ درباره ارامنه

اما انتشار این خبر، اسباب نگرانی آمریکا و رژیم اسرائیل را فراهم کرده است. به نوشته سایت شبکه خبری «فاکس نیوز»، ماری هارف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته، ایالات متحده درباره تحویل سامانه موشکی «اس ۳۰۰» به ایران ملاحظاتی دارد.

وی گفته: «ما فکر می‌کنیم با توجه به اقدامات بی‌ثبات کننده ایران در منطقه در جاهایی مثل یمن و سوریه و لبنان، الان زمان مناسبی برای فروش این نوع سیستم‌ها به آن‌ها نیست». در سرزمین‌های اشغالی نیز یووال اشتینیتز، وزیر کابینه نتانیاهو گفته، این موضوع نتیجه مستقیم تفاهم هسته‌ای اخیر است که به ایران مشروعیت دریافت چنین تسلیحاتی را داده است. وی مدعی شده، این موضوع نشان می‌دهد ‌ایران قصد دارد از کاهش تحریم‌ها به منظور خرید سلاح استفاده کند، نه بهبود زندگی مردم.

واکنش آمریکا و رژیم اسرائیل به احتمال تحویل «اس 300» به ایران/ داغ شدن تنور انتخابات آمریکا/ واکنش‌ها به سخنان اخیر پاپ درباره ارامنه

به جز این موضوع، وارد شدن رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا به مرحله‌ای جدید، از جمله دیگر خطوط اصلی رسانه‌ها طی ساعات اخیر بوده است. روزنامه «نیویورک تایمز» می‌نویسد، پس از دو سال بحث و گمانه‌زنی، سرانجام روز گذشته‌ هیلاری کلینتون اعلام کرد که وارد رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ می‌شود.

وی در سخنرانی اعلام نامزدی خود برای این انتخابات گفته: «آمریکایی‌های عادی نیاز به قهرمان دارند و من می‌خواهم آن قهرمان باشم». به موازات اعلام رسمی این موضوع، کمپین انتخاباتی کلینتون نیز آغاز به کار کرده و جمع‌آوری منابع مالی برای پیشبرد تبلیغات انتخاباتی نیز آغاز شده است.
 

واکنش آمریکا و رژیم اسرائیل به احتمال تحویل «اس 300» به ایران/ داغ شدن تنور انتخابات آمریکا/ واکنش‌ها به سخنان اخیر پاپ درباره ارامنه

در جبهه مقابل، یعنی در حزب دموکرات نیز مارکو روبیو، از اعضای سنای آمریکا، تصمیم خود را برای ورود به رقابت‌های انتخاباتی اعلام کرده است. ‌سایت شبکه خبری «سی ان ان» ضمن انتشار این خبر می‌نویسد، روبیو خود را ‌‌یک نامزد پیشرو معرفی کرده که می‌خواهد کشورش را به سوی یک قرن جدید آمریکایی هدایت کند.

وی در بیانیه اعلام نامزدی خود گفته: «بر مبنای درس‌های گرفته شده از تاریخمان و در عین حال، با انگیزه برآمده از نوید آینده، من نامزدی خود را برای ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا اعلام می‌کنم». روبیو از‌‌ همان ابتدا حمله به نامزد دموکرات‌ها را نیز آغاز کرده و گفته: «همین دیروز، رهبری متعلق به دیروز، مبارزات انتخاباتی خود را با وعده بازگرداندن ما به دیروز آغاز کرد؛ اما دیروز دیگر گذشته و ما هرگز باز‌نخواهیم گشت». 

واکنش آمریکا و رژیم اسرائیل به احتمال تحویل «اس 300» به ایران/ داغ شدن تنور انتخابات آمریکا/ واکنش‌ها به سخنان اخیر پاپ درباره ارامنه

در میان دیگر موضوعات، سخنان پاپ درباره قتل‌عام ارامنه در سال ۱۹۱۵ که بسیار جنجال ساز شده، همچنان در صدر مطالب مطبوعات و رسانه‌هاست. خبرگزاری «رویترز» می‌نویسد، وقتی پاپ فرانسیس برای نخستین بار قتل عام ارامنه توسط دولت عثمانی در سال ۱۹۱۵ را «نسل کشی» خواند، دولت ترکیه سریع به این موضوع واکنش نشان داد و ضمن فراخواندن سفیر خود از واتیکان، سفیر واتیکان در ترکیه را نیز احضار کرد.

از سوی دیگر، واکنش مطبوعات ترکیه بسته به میزان نزدیکی مواضع آن‌ها به دولت، از خشم و عصبانیت تا بی‌تفاوتی در نوسان بوده است. از سوی دیگر، در عرصه عمومی مردم در قبال این موضوع واکنش خاصی نشان نداده و ضمن مرتبط دانستن آن با موضوعات سیاسی، خواستار آن هستند که تاریخ در‌‌ همان گذشته ‌بماند.

واکنش آمریکا و رژیم اسرائیل به احتمال تحویل «اس 300» به ایران/ داغ شدن تنور انتخابات آمریکا/ واکنش‌ها به سخنان اخیر پاپ درباره ارامنه

در ‌‌نهایت‌ موضوع تصمیم‌گیری شورای امنیت درباره تحریم تسلیحاتی یمن، از جمله دیگر سرخط‌های اخبار بین‌المللی طی ساعات اخیر بوده است. «بیزنس استاندارد» می‌نویسد، شورای امنیت سازمان ملل، امروز درباره پیش نویس قطعنامه‌ای که خواستار عقب‌نشینی حوثی‌ها در یمن شده و آن‌ها را با ممنوعیت ارسال سلاح و همچنین تحریم مجازات می‌کند، رأی گیری خواهد کرد.

با این حال، به نوشته این سایت، پیش نویس قطعنامه مذکور که توسط اردن و چند کشور دیگر عرب منطقه به شورای امنیت ارائه شده، به احتمال زیاد با وتوی روسیه مواجه خواهد شد و به تصویب نخواهد رسید. در متن پیش‌نویس از حوثی‌ها خواسته شده از همه مناطق یمن، از جمله صنعا، پایتخت این کشور عقب‌نشینی کنند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۲
انتشار یافته: ۴
نباید مسؤولین کشور دچار هیجانزدگی شوند. خود رییس شرکت تولید کننده، گفته بود که این سامانه دیگه تولید نمیشه. یعنی از رده خارجه. دقت کنید که از وعد تحویل این سامانه به ایران 5 سال گذشته.
من معتقدم مسؤولین کشور باید با طمأنینه، با روسیه رایزنی کرده و درخواست دریافت سامانه S-400 را داشته باشند که دیروز خبر تحویلش به چین هم منتشر شد.
روسیه الان نزدیکه 5 ساله که سامانه دفاعی اس-300 رو تولید نمیکنه و قراره اس-300 های قدیمی شو که توی انبار هستن لابد برای 10 سال پیش یا بیشتر هستند بده به ایران به نظر من ایران باید مثل چین از روسیه سامانه دفاعی اس-400 رو بگیره که جدید تره وهمچنین قوی تر.
چرخش و بند بازی پوتین با کارت ایران به هنگام توافق هسته ای و همزمانی اجرای این سیاست با ارائه گزارش کری به کنگره نتیجه ای جز بر انگیختن مخالفان توافق در گنکره بدنبال نخواهد داشت باید نسبت به سیاستهای ریاکارنه روس که بنا به منافع ملی خود هرگاه که ایران بسمت رفع چالشها با غرب گام برمیدارد به تخریب آن میپردازد و از آن سوی در تحریم آیران با آنان همصدا میشود هشیار بود
روسیه میخواهد با دوباره زنده کردن این داستان توافق هسته ای را به هم بزند به این علت که رژیم صهیونیستی تصور میکند بدون وجود s300 میتواند نطنز را بمباران کند!
و در واقع پوتین میخواهد توافق را به هم بزند تا از نزدیکی صنعتی ایران به اروپا و آمریکا و غیره ...جلوگیری کند و فروش تجهیزات صنعتی در ایران را تنها خودش داشته باشد. روابط خوب ایران با اروپایی ها میتواند صدمه اقتصادی به روسیه بزند.

اگر نگران دفاع ما بودند و اگر معتقد بودند این گزینه دفاعی است و ربطی به تحریم ها ندارد تا بحال 1000 بار s300 را به ایران داده بودند. اما آنها دروغ می گویند . میخواهند از یک سو توافق را خراب کنند و از سوی دیگر ، بعد از نرسیدن ایران و غربی ها به توافق، دوباره بگویند نمیتوانند s300 را بدهند.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # سیل
آخرین اخبار