بازدید 82066
بسته خبری ویژه «تابناک»؛

اولین پیام قانون شکنان به فرمانده جدید ناجا/ شعار دست راست احمدی نژاد در دولت روحانی/ اولین شکست آقازاده ها در دولت یازدهم/ دولت بسته اهدایی بسیج را پس فرستاد/ دعوت استاندار به خرید رای در انتخابات/ وزیر خارجه ایتالیا:مگر دلتان برای احمدی نژاد تنگ شده است؟!

رصد‌خانه «تابناک»، ‌خبرهایی‌ برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند؛ تیترهایی مانند‌؛ هشدار سعیدی در مورد واقعه‌ای بدتر از عاشورا، نظرات هاشمی رفسنجانی درباره پرونده مهدی هاشمی، نظرسنجی پر امید خبرگزاری دولت برای دولت، برگزاری کنسرت در استان خراسان ممنوع شد!، استعفای جمعی گروهی از اساتید دانشگاه شیراز و... اخبار رصد‌خانه امروز را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۴۸۲۶۹۵
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۳ 10 March 2015
بسته سه‌شنبه نوزدهم اسفندتحولات در گذر است و خبر هیچ ‌گاه متوقف نخواهد شد. خبرهایی رسمی و ‌گاه غیر رسمی؛ خبرهای که مورد توجه قرار می‌گیرد ‌یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبرهایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر‌ به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کم‌رنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»، جایی است که خبرهایی ‌گاه غیررسمی و ‌گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، ‌برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبرهایی که ‌گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و ‌گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه ‌می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری ‌هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند.

در رصدخانه تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.


هشدار سعیدی در مورد واقعه‌ای بدتر از عاشورا

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با ائمه جمعه و جماعات استان کرمانشاه گفته: قاطبه روحانیت با نظام و رهبری همراه و همسو هستند عده ای ناچیز و کمی هم در مقابل امام(ره) و آرمان های ایشان ایستادند و برخی هم در این میان حد وسط را برگزیدند، عده ای می خواهند دو طرف را داشته باشند؛ به خواص منفعل اعتماد نکنیم که بیشترین ضربه ها را خواهیم خورد.

وی تأکید کرده: اگر محافظ و پاسدار نظام اسلامی نباشیم شکست می خوریم و مطمئن باشید واقعه ای بدتر از عاشورا بر سرمان می آید؛ ولایت فقیه همان ولایت رسول الله(ص) است.


ادعایی در باره چرایی تمایل رضازاده به استعفا

یک سایت خبری مدعی شده است که حسین رضازاده عضو شورای شهر تهران شخصی را برای تصدی ریاست سازمان ورزش شهرداری تهران به قالی باف پیشنهاد کرده و شهردار تهران اگرچه با انتصاب وی موافقت کرده اما این انتصاب را بلاتکلیف گذاشته است. در صورت استعفای حسین رضازاده از شورای شهر، افشین حبیب‌زاده به عنوان نفر اول از لیست فعلی اعضای علی البدل وراد شورای شهر شده و توازن اعضا را به نفع اصلاح طلبان خواهد کرد.


وزیر خارجه ایتالیا: مگر دلتان برای احمدی نژاد تنگ شده است؟!

پائولو جنتیلونی در مصاحبه با روزنامه لاستمپا با اشاره به نگرانی‌های رژیم صهیونیستی در قبال مذاکرات هسته‌ای غرب و ایران و سخنرانی بنیامین نتانیاهو در کنگره آمریکا گفت: معتقدم حق با باراک اوباما است و باید بر روی دولت حسن روحانی و ادامه مذاکرات هسته‌ای، شرط‌بندی کرد. جنتیلونی با تاکید بر اینکه ادامه مذاکرات با دولت حسن روحانی و آن بخشی که در ایران در حال کار در خصوص مذاکرات هسته‌ای است، به نفع غرب می‌باشد، افزود: آیا دلمان برای محمود احمدی‌نژاد تنگ شده است. من نگرانی و دلایل نتانیاهو و اسرائیلی‌ها را دقیقا درک می‌کنم، اما عقیده دارم که حق با باراک اوباما است.


روایت یک روزنامه از روند به تعطیلی کشاندن مطبوعات!

پس از اتفاقات پیش آمده برای روزنامه قانون، این روزنامه در شماره روز سه‌شنبه خود نوشته: روز گذشته هیات نظارت به خاطر آنچه بررسي روند محتوايي روزنامه قانون دانسته بود مجددا به این روزنامه تذکر داد.تذكري كه رسانه‌هاي اصولگرا آن‌را به درج طنزي در باره ازدواج تعبيركرده‌اند. اينكه هيات نظارت معتقد است به وظايف قانوني خود عمل مي‌كند، حرفي نيست اما واقعيت اين است كه شروع هر موضوعي اينچنيني به فضاسازی‌هايي مربوط مي شود که قبل از آن برخی سایت‌ها و خبرگزاری‌های تندرو هر از گاهی از باب تنگ‌کردن عرصه اطلاع‌رسانی و به عبارتي دقيق‌تر، انتقام‌گیری از دولت وجامعه ايجاد مي‌كنند. شانتا‌‌‍‌ژ‌هاي محفلي علیه مطبوعات مستقل و اصلاح طلب متاسفانه اکنون به رویه‌ای ثابت و البته دردناك مبدل شده است.به اين ترتيب كه ابتدا سایت و خبرگزاری خاص علیه نوشته‌هاي يك روزنامه موضع می‌گیرد و سپس با تعداد مشخصی از نمایندگان خاصي از مجلس گفت‌و‌‌گو می‌کند. همان تركيب از نمايندگان كه با ادبيات مشابهي مطلب آن روزنامه را توهين به مقدسات تلقي مي‌كنند و بعد متاسفانه پرونده آن روزنامه به همان مسیری هدايت می‌شود كه آنان آرزو كرده‌اند.


نظرات هاشمی رفسنجانی درباره پرونده مهدی هاشمی

گفت و گوی روز دوشنبه روزنامه شرق با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام حاوی نکات مهمی در باره آینده مجلس خبرگان، انتخابات ریاست جمهوری 84، پرونده مهدی هاشمی و تاثیر احتمالی آن بر آینده سیاسی ایشان است. هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سوالی در باره احتمال تاثیر پرونده فرزندش بر نقش وی در مجلس خبرگان گفته: فرض کنید من رفتم و رئیس هم شدم، آن‌ها باز هم کار خود را می‌کنند. اگر رئیس نشوم هم کار خودشان را می‌کنند. آن‌ها می‌خواهند این کار را بکنند و همین الان هم می‌کنند. مطلب این است که یک گروه با اهداف تخریبی هرچه دلشان می‌خواهد، می‌گویند. مهدی مجموعه کارهای آن‌ها را جمع کرده که در سایت‌ها، تریبون‌ها و روزنامه‌ها گفته و نوشته‌اند. این فشار‌ها روی قاضی خیلی اثر می‌گذارد. نمایندگان مجلس آن‌گونه حرف می‌زنند. یک نماینده مجلس موضوعی را که سه بار در مجلس رد شده، تکرار می‌کند و دروغ هم می‌گوید. با این وضع قاضی باید خیلی شجاع باشد که در این فضا رای بدهد. من نمی‌خواهم دخالت کنم. من از اول به رهبری و رئیس قوه‌قضاییه و همه گفته‌ام. قاضی را نمی‌شناسم و هیچ وقت ندیده‌ام. به این‌ها گفتم اگر مهدی جرمی کرده باشد، ترجیح من این است در دنیا جزایش را ببیند و به آخرت نیفتد. چون آخرت خیلی سخت است و اگر جرمی نکرده، این در شأن جمهوری اسلامی نیست که انسانی را که جرم ندارد، به دلیل مسائل سیاسی، متهم یا محکومش کنند. من باید از جمهوری اسلامی دفاع کنم. نظر من این است. بنابراین در دادگاه هیچ دخالتی نکردم. با اینکه قاضی روحانی است، من اصلا ندیده‌ام و نخواسته‌ام ببینم. الان دادگاه تمام شده و مهدی و وکلایش آخرین دفاعشان را به‌صورت لایحه نوشتند که نزدیک دوهزار صفحه و خیلی‌خواندنی است و بعد‌ها می‌تواند یک کتاب شود. ما هم نمی‌خواهیم در کار قوه‌قضاییه دخالت کنیم. حرف من با همه این‌ها این است که از بالا دستور ندهید و اگر از بالا دستور دادید، خلاف موازین قضایی و شرع است.رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤالی در‌باره شکستن سکوت در برابر محکومیت احتمالی مهدی هاشمی گفته است که اعتراض می‌کنم، دعوا نمی‌کنم. اگر قاضی به حکم برسد، هیچ حرفی ندارم، چون قانون است و اگر قاضی نرسد و دستور بدهند، طبعا هرکس هم باشد، اعتراض می‌کند. 


نظرسنجی پر امید خبرگزاری دولت برای دولت

نتایج نظر سنجی ایرنا از مردم ایران در سال 93 نشان داد که 63.4 درصد از مردم نسبت به آینده و برنامه های دولت یازدهم ،امیدوار و خوشبین هستند.این نظرسنجی توسط خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در چهار مرحله از ابتدای سال 93 خورشیدی و با فاصله زمانی 3 ماهه (پایان هر فصل ) در تهران و 30 مرکز استان، انجام شده است .مطابق این نظرسنجی 65 درصد مردم معتقدند ارزش ها توسط دولت یازدهم حفظ و رعایت شده و 56.4 درصد هم اعلام کرده اند که انتظارات آنان توسط دولت براورده شده است .همچنین 54.5 درصد مردم اعتقاد دارد دولت در حوزه تلاش برای رفع نیازهای کشور موفق بوده است .


هاشمی شاهرودی به‌نفع چه کسانی انصراف داد

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: بعد از اینکه آیات یزدی و مؤمن اعلام کاندیداتوری کردند، آیت‌الله هاشمی شاهرودی انصراف دادند چون تعدد کاندیدا را صلاح نمی‌دانستند. لذا به‌خلاف آنچه برخی شایعه کرده‌اند، ایشان به‌نفع هاشمی انصراف نداده‌اند.آیت‌الله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به انصراف آیت‌الله هاشمی شاهرودی از کاندیداتوری ریاست خبرگان، گفت: آیت‌الله هاشمی شاهرودی بنا به تکلیف شرعی و به‌درخواست جمع قابل توجهی از اعضای خبرگان و با وجود محتمل بودن کاندیداتوری آقای هاشمی رفسنجانی، کاندیدای ریاست خبرگان شدند و تصمیم داشتند تا آخر هم بمانند.وی افزود: بعد از اینکه آیت‌الله یزدی و آیت‌الله مؤمن اعلام کاندیداتوری کردند، آیت‌الله هاشمی شاهرودی انصراف دادند چون تعدد کاندیدا را صلاح نمی‌دانستند؛ لذا به‌خلاف آنچه برخی شایعه کرده‌اند، آیت‌الله هاشمی شاهرودی قطعاً و به هیچ عنوان به‌نفع آقای هاشمی انصراف نداده‌اند.


شعار دست راست احمدی نژاد در دولت روحانی

روزنامه اعتماد به نقل از دستیار اقوام و مذاهب رئیس جمهور روحانی گزارش داد که وی در بخشی از یک همایش گفته است: هر چیز وارد ایران شده، زوایدش حذف شده و بهترینش وارد ایران شده است. اسلام هم که آمد، ایران سعی کرد آن را از عربیت جدا کند...ایران اسلام ناب را گرفت. امروز دنیای اسلام و منطقه بیش از هر زمانی به تمدن اسلامی و فرهنگ ایرانی و فرهنگ اهل بیت(ع) احتیاج دارد.یونسی تصریح کرده است:«ما باید تلاش کنیم بار دیگر پرچم محبت و صلح اسلام ایرانی در منطقه گسترش بیابد و باید ایران این مسئولیت را به عهده بگیرد که گرفته است»


واردات مواد‌غذایی از آمریکا به ایران آزاد شد

مدیرکل فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو از واردات کالاهای فرآوری‌شده غذایی از آمریکا به ایران خبر داد. هدایت حسینی درخصوص واردات فرآورده‌های غذایی از کشور‌هایی مانند آمریکا اظهار کرد: واردات کالاهای فرآوری‌شده غذایی در گروه ١٠ قرار گرفته بود و برای مدتی واردات ماده گروه ١٠ ممنوع بود بنابراین وارداتی انجام نمی‌شد، اما چند‌ماهی می‌شود که منع قانونی واردات محصولات گروه ١٠ هم از بین رفته و با ارز آزاد واردات آنها انجام می‌شود. مدیرکل فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: درحال‌حاضر به‌جز یکی، دو‌کشور که به دلیل ملاحظات سیاسی، واردات از آنجا ممنوع است، می‌توان گفت مواد غذایی از تمامی کشورها به ایران وارد می‌شود، از کشورهایی مانند آمریکا نیز اگرچه کم است ولی مواردی داریم که انجام می‌شود.


برگزاری کنسرت در استان خراسان ممنوع شد!

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چناران، دوهفته پس از لغو کنسرت «علیرضا قربانی» درباره این موضوع مصاحبه ای انجام داده و تاکید کرده که برگزاری کنسرت طبق دستوراتی که ما گرفته ایم فعلا به طور کل در استان خراسان منتفی است.«مجید اشراق» دادستان عمومی «چناران» دراین باره گفت: «بحث‌هایی که تاکنون رسانه‌ها درباره این موضوع داشته‌اند بیشتر حالت غیرحقوقی داشته و عمدتا به قصد شانتاژ رسانه‌های ضد انقلاب صورت گرفته است. به‌خاطر همین چندان از نظر من اهمیت پاسخ‌گویی ندارد.بی‌بی‌سی» و «دویچه وله» با بازتاب این اتفاقات تنها در پی مقاصد غیرفرهنگی خود هستند و از سوی دیگر نیز برخی رسانه‌ها با شیطنت‌هایی سعی کردند موضوع را به سمتی پیش ببرند که این اتفاق را اتفاقی غیرقانونی جلوه بدهند. مگر «بی‌بی‌سی» متولی فرهنگی اتفاقات داخل کشور است که تا این حد سعی در غیرقانونی جلوه دادن ایین تصمیم دارند؟ در حالی که این موضوع با نامه‌هایی رسمی صورت گرفته است» «اشراق» همچنین درپاسخ به سوالی مبنی براین‌که این کنسرت دارای مجوزهای رسمی وزارت ارشاد بوده توضیح داد: «ما در نامه‌ای که در اختیار ارشاد مشهد قرار دادیم و ظاهرا به صورت همگانی هم منتشر شده، توضیح داده‌ایم که موضوع برگزاری این قبیل برنامه‌ها فعلا دراین استان به طور کل منتفی است و ما دستوراتی را دریافت کرده‌ایم که براساس آن‌ها تصمیم گرفته‌ایم. حالا اگر قرار باشد این موضوع دستخوش تغییرات جدید شود، باید منتظر دستورات جدیدی باشیم که به صورت قانونی به ما می‌رسد.»

همچنین حمیدرضا نوربخش،‌ مدیرعامل خانه موسیقی ایران، از منع حضور زنان خواننده و نوازنده «در نزدیک به ۱۲ استان» ایران خبر داده و گفت: «مگر می‌شود در یک مملکت، اجازه تحصیل موسیقی به بانوان داده شود، اما اجازه اجرای موسیقی داده نشود؟»


شکست عجيب دولتي ها و باخت آقازاده ها

با برگزاري انتخابات اتاق بازرگاني تهران چهره هاي تازه وارد به پارلمان بخش خصوصي مشخص شدند.مهم ترين اتفاق روز گذشته انتخابات اتاق تهران راه نيافتن محمد رضا بهزاديان رئيس اسبق اتاق تهران، علاء مير محمد صادقي عضو هيئت موسس اتاق تهران و ايران و علينقي خاموشي رئيس  اسبق اتاق ايران بود.سابقه درگيري بهزاديان و خاموشي در دوران اصلاحات و جنجال کارت بازرگاني بهزاديان که منجر به برکناري او از رياست اتاق تهران شد، هنوز از اذهان بخش خصوصي پاک نشده است، بهزاديان اينبار با توپ پر آمد، ولي يک شکست تمام عيار را متحمل شد. خاموشي نيز که در دوره گذشته با آراء پاييني به اتاق راه يافته بود، اينبار اما مورد اعتماد اعضاي اتاق قرار نگرفت. مير محمد صادقي نيز که از اولين دوره اتاق در اين نهاد حضور داشته است، ديگر جايي در اين مکان نخواهد داشت.اگر بخواهيم بر اساس ليست ها به انتخابات نگاه کنيم، بايد گفت مجمع فعالان توسعه در اين دوره تعداد بسيار ناچيزي دارد. محمدرضا بهرامن، مسعود دانشمند، ابراهيم جميلي، شاهرخ ظهيري، مهدي راسخ، روغني، ايرج حسابي، محمدرضا نجفي‌منش، محسن نهاونديان، سيد رضا نوراني و غيره ناکامان اين گروه در انتخابات اتاق بازرگاني تهران بودند.اما گروه خواستاران تحول نزديک به اصلاح طلبان نيز در اين دوره تجربه تلخي داشت و تقريبا به جز دو نفر از اين گروه فرد ديگري به اتاق راه نيامده است. فاطمه دانشور و محسن مهرعليزاده تنها بازمانده‌هاي گروه خواستاران تحول در اتاق تهران هستند. محمدرضا بهزاديان، سيد حميد حسيني، جمشيد عدالتيان شهرياري، پرويز شهپر، توقيق مجدپور ، مرسل صديق، عباس وطن‌پرور و حميدرضا عارف هيچ کدام موفق به کسب آرا لازم نشدند.اما علاوه بر اين افراد چهره‌هاي شناخته شده ديگري نيز در اتاق بودند که در اين دوره موفق به کسب صندلي در هيات نمايندگان نشدند. محسن حاجي بابا، مجيد رضا حريري، محمد مهدي رئيس‌زاده و ابوالحسن خليلي افرادي هستند که در اين دوره از گروه پيشگامان وفاق به اتاق نيامدند.هرچند علي نقي خاموشي و علاء مير محمد صادقي که هر دو با حکم امام خميني (ره) به اتاق آمدند در اين دوره موفق به کسب آراي لازم نشدند اما اسدالله عسگر اولادي از گروه پيشگامان وفاق همچنان منتخب بخش خصوصي شد.در اين دوره حتي آقازاده‌ها نيز نتوانستند به اتاق بيايند، فقط مهدي جهانگيري توانست از نزديکان دولت به اتاق راه پيدا کند و بقيه از جمله پسر محمد نهاونديان، داماد شريعتمداري، پسر محمد رضا عارف وبرادر سعيد حجاريان موفق به حضور در اتاق نشدند.
  علاوه بر اين محمد صدر هاشمي، عضو هيات مديره بانک اقتصاد نوين هم موفق به ورود هيات نمايندگان به اتاق تهران نشد.اين گزارش حاکيست، برنده اصلي انتخابات اتاق تهران ائتلاف براي فردا است که از 40 کرسي 35 صندلي را به خود اختصاص داد.يحيي آل اسحاق رئيس فعلي اتاق تهران بيشترين راي را به خود اختصاص داد و به نوعي رياست خود را براي چهار سال ديگر تمديد کرد.


دولت بسته اهدایی بسیج را پس فرستاد

سردار محمد رضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در خصوص راهکارهای قطع وابستگی به نفت اظهار داشت:ما 66 میلیارد دلار واردات رسمی داریم که با 20میلیارد دلار قاچاق کالا روی هم 86 میلیارد دلار می شود اگر نصف چیزهای بی فایده ای که نیاز به واردات آنها نیست را حذف کنیم همین کار بخش زیادی از نیاز ما به ارز را از بین می برد.وی ادامه داد:هزینه های زائد فراوانی در دستگاه ها داریم که اگر همین ها را جمع و جور کنیم و در هزینه های تشریفاتی صرفه جویی کنیم بخشی از نیازهای ما به پول نفت برطرف می شود. وی در پاسخ به این سوال که نتیجه بسته پیشنهادی اقتصاد مقاومتی بسیج به دولت چه شد اظهار داشت:از طرف دولت استقبالی نشد.


چمدان پول کثیف در راه شهرستان هاست

احمد خرم وزیر اسبق راه و ترابری می گوید:
در اکثر شهرستان‌ها عده‌ای از ماه‌ها قبل از انتخابات با صرف هزینه‌های هنگفت شروع به تبلیغ می‌کنند. بدون اینکه به جایی پاسخگو باشند وقتی شما چند صد میلیون تومان ویا یک یا چند میلیارد برای ورود به مجلس هزینه می‌کند بی‌تردید هدف شما خیر نیست. این نشان می‌دهند نظام انتخاباتی در ایران ضعیف است. این آمار‌ها واقعیت دارد کسانی بوده‌اند و هستند که با چند میلیارد تومان خرج می‌خواهند وارد مجلس شوند. در تهران چون لیست‌های انتخاباتی وافراد شناخته شده وجود دارند مشکل کمتر است اما در شهرستان‌ها این وضعیت اسفناک است.
جریان‌های شناخته شده اصلاح طلبی واصول گرایی باید تقویت شوند فساد پول کثیف، نمایندگان شهرستانی را می‌بلعد به همین دلیل در شهرستان‌ها وضعیت اسفناک است. همه می‌دانند که پایه و اساس انتخابات در شهرستان‌ها است. فعالین انتخاباتی و افراد با تجربه به درستی می‌دانند که جریانی و به تعبیری بهتر جناحی که در انتخابات، صندوق شهرستان را از دست بدهد بی‌تردید شکست خورده و بازنده است.


 استاندار گفت شما هم بخر!

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس وجود پول های کثیف در انتخابات را واقعیتی تلخ می داند که نیازمند اجرای دقیق تر قانون و حضور فعال تر دستگاه های نظارتی برای برخورد با این پدیده است.مصطفی افضلی‌فرد با بیان اینکه نظارت در این زمینه بسیار ضعیف است، گفت:من خودم در یکی ازاستانها به استاندار گفتم آقا خرید و فروش رای در حال انجام است، وی به من گفت شما هم اگر می توانید این کار را انجام دهید زیرا موضوعی فراگیر است. گفتن این حرف آنهم از طرف یک مسئول بسیار بد است، این یعنی رسمیت بخشیدن به تخلفات پولی غیرقانونی در انتخاباتی که بسیار در سرنوشت مردم تاثیر گذاراست. این عضو کمیسیون اصل نود گفت: اینکه این پولها در کدام انتخاباتها زیادتر است بررسی میدانی صورت گیرد اما در هر انتخاباتی چه شوراها و چه ریاست جمهوری این پولها وجود دارند اما ممکن است با توجه به منطقه ای بودن و محله ای بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و شورای شهر در این دو انتخاباتها بیشتر یا کمتر شود.


4 مردی که نبض عملیات آزادسازی تکریت را در دست دارند

پس از گذشت 8 ماه از حمله داعش به عراق، اکنون نیروهای عراقی با همکاری و همراهی مشاوران و فرماندهان ایرانی وعراقی از سه محور عملیات آزاد سازی تکریت و استان صلاح الدین عراق را آغاز کردند.پیش از آغاز این حمله، نام سردار سلیمانی، بیش از گذشته بر سر زبان ها افتاد و رسانه های منطقه ای و غربی به تحلیل حضور وی در این عملیات پرداختند.

در کنار سردار سلیمانی دیگر فرماندهان برجسته عراقی نیز حضور دارند

هادی العامری؛ مرد سیاستمدار میدان جنگ

وی یکی از شخصیت‌های سیاسی شیعه که فرماندهی سازمان بدر عراق را برعهده دارد.
عامری سال ها در دوران ریاست جمهوری صدام حسین در ایران و در تبعید به سر می‌برد. عامری که به راحتی فارسی صحبت می‌کند پس از حمله داعش به عراق وارد عملیات‌های میدانی نظامی در عراق شد.

جمال جعفر؛ فرمانده محبوب رهبر ایران

جمال جعفر، یک چهره جنجالی است که با عنوان «مهندس ابومهدی» شناخته می شود و آمریکایی ها وی را به انفجار سفارت آمریکا و فرانسه در کویت در سال 1983 متهم می کنند.

وبه گفته نزدیکان وی، جمال جعفر از نزدیکان به رهبری جمهوری اسلامی ایران آیت الله علی خامنه ای به شمار می رود و از روابط نزدیکی با فرماندهان نظامی ایرانی از جمله سلیمانی برخوردار است.

قیس الخزعلی

رهبر «عصائب اهل حق» از گروه های برجسته شیعه به شمار می رود. نام وی پس از ربوده شدن پیتر مور، کارشناس اطلاعاتی بریتانیا و چهار نفر از محافظانش در سال 2007 بر سر زبان ها افتاد. وی پس از آن به مدت یک سال و نیم آزاد شد.



رفع توقیف سریع نشریه منتقد دولت

حسن روزی طلب  روزی طلب ضمن تأیید خبر رفع توقیف نشریه «رمز عبور» اظهار داشت: توقیف این نشریه از سوی دادستانی بوده و امروز نیز حکم رفع توقیف از سوی شعبه ۱۲ دادسرای فرهنگ و رسانه به وزارت ارشاد و دفتر این نشریه ابلاغ شد. نشریه «رمز عبور» از شنبه ۲۳ اسفند انتشارش را از سر گرفته و در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.


پدیده «پشت‌ بام‌ نشینی» در تهران
مجید روستا دکترای برنامه‌ریزی شهری و عضو هیات‌مدیره شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران، در گفت‌وگویی به تعریف فقر شهری پرداخته و در بخشی از این گفت و گو عنوان کرده است: در خود شهر تهران اساسا مساله اسکان غیررسمی مانند مشهد حاد نیست، اما پدیده پشت‌بام‌نشینی اتفاق می‌افتد که یک‌نوع اسکان غیررسمی و توسعه فضایی سکونت‌گاه‌های غیررسمی در بافت‌های فرسوده است. در تهران در‌هم‌تنیدگی میان سکونت‌گاه‌های غیررسمی و بافت فرسوده صورت گرفته است که بیشتر در منطقه چهار، دو و دره‌فرحزاد و اوین و زیر آتی‌ساز، منطقه شیان، هشت، پیکان‌شهر، بخشی از جنوب منطقه١٦، ١٨، ١٩ است.



استعفای جمعی گروهی از اساتید دانشگاه شیراز
سیزده تن از چهره‌های ماندگار، دانشمندان جهان اسلام و اعضای هیات علمی دانشگاه شیراز در اعتراض به آنچه تعدی برنامه ریزی شده به اراضی این دانشگاه خوانده شده، به صورت جمعی از سمت خود استعفاء دادند.

به گزارش ایلنا، در بخشی از نامه‌ای که این سیزده تن خطاب به رییس جمهور نوشته‌اند آمده است: «این روز‌ها بر ما بسیار سخت می‌گذرد و عالمان دارالعلم شیراز، خانه خود را بیت الااحزان می‌بینند، تلاش برای واگذاری اراضی دانشگاه شیراز به شیوه‌ای غیر اصولی، غیر کارشناسی و با نادیده گرفتن ۱۰سال مطالعات برای اجرای طرح جامع دانشگاه و بابرباددادن هزینه‌های انجام شده میلیاردی، همه ما را از کار علمی بازداشته است...»

اعضای هیئت ممیزه دانشگاه شیراز نیز ظهر امروز با ارسال نامه به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری استعفای جمعی خود را اعلام کردند. در نامه این اعضا خطاب به دکتر فرهادی آمده است: «اعضای هیئت ممیزه دانشگاه شیراز، در اعتراض به تعدی برنامه ریزی شده به اراضی این دانشگاه، ادامه کار را در شرایط فعلی میسر نمی‌بینند و مراتب استعفای خود را تقدیم می‌دارند». اختلاف بین دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی این شهر بر سر۴۰۰ هکتار از اراضی منتسب به دانشگاه شیراز از هفته گذشته تاکنون حاشیه‌های فراوانی را به همراه داشته است.


یک نماینده دیگر هم رواج پول‌های کثیف در انتخابات را تایید کرد

مصطفی افضلی فرد، سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در مورد سخنان وزیر کشور در رابطه با وجود پولهای کثیف در انتخابات به خبرنگار نامه نیوز گفت: وزیر کشور به نکته بسیار خوبی اشاره کردند و این یک نکته واقعی و واقعیت تلخی است که وجود دارد. متاسفانه مقادیر این پولهای کثیف هرچه  بیشتر شود به همان میزان می‌تواند آثار مخرب و زیانباری را به جامعه تحمیل کند و در نتایج انتخابات نیز تاثیرگذار باشد . وی با بیان اینکه نظارت در این زمینه بسیار ضعیف است، گفت:من خودم در یکی ازاستانها به استاندار گفتم آقا خرید و فروش رای در حال انجام است، وی به من گفت شما هم اگر می توانید این کار را انجام دهید زیرا موضوعی فراگیر است. گفتن این حرف آنهم از طرف یک مسئول  بسیار بد است، این یعنی رسمیت بخشیدن به تخلفات پولی غیرقانونی در انتخاباتی که بسیار در سرنوشت مردم تاثیر گذاراست.


اولین پیام قانون شکنان به فرمانده جدید نیروی انتظامی

روز گذشته، دو رویداد رخ داد که به طرز معنی داری به همدیگر ارتباط دارند: از یک سو، "سردار حسین اشتری" کار خود را به عنوان فرمانده جدید نیروی انتظامی آغاز کرد و از سوی دیگر، در شهر شیراز، افراط‌گرایان با حمله به علی مطهری، شیشه های خودروی وی را خرد کردند، با گاز فلفل باعث اختلال تنفسی اش شدند، به چشم او آسیب رساندند و عجیب تر این که او را به مدت سه ساعت در کلانتری "میدان گل سرخ شیراز" محاصره کردند! این ماجرا در اولین روز فرماندهی سردار اشتری را می توان پیام قدرت نمایی افراط‌گرایان در برابر پلیس در "دوران جدید ناجا" دانست. در واقع، این اتفاق محکی است برای اقتدار نیروی انتظامی در پاسداشت قانون و امنیت شهروندان و در برابر گروه های قانون شکنی که به صورت باندی اداره می شوند.


تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار