بازدید 8981

وجود «جوهر قند» در نان‌های سنتی

نانواها ترفند دیگری به کار برده‌اند؛ آن هم استفاده از ماده شیمیایی تحت عنوان جوهر قند است. ماده‌ای که به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از جوش شیرین هم خطرناک‌تر است.
کد خبر: ۴۷۱۶۵۰
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۵ 01 February 2015
ماجرای افزودنی‌های غیرمجاز به برخی موادغذایی همچنان ادامه دارد. هنوز داستان استفاده از واکس و پارافین میوه تمام نشده که اضافه کردن جوهر قند در نان‌های سنتی مطرح می‌شود. هرچند پیش از این با وجود ممنوعیت وزارت بهداشت، استفاده از جوش‌شیرین در نان‌ها ممنوع شد، اما شواهد حکایت از تخلفاتی دارد که در خیلی از نانوایی‌ها اتفاق می‌افتد.

به گزارش شهروند، معاون وزير جهاد كشاورزي قبلا گفته بود که ١٠‌درصد نانوایی‌ها برای پخت نان از جوش شیرین استفاده می‌کنند. موضوعی که به گفته او، از سوی وزارت بهداشت درحال بررسی و پیگیری است. حالا نانواها ترفند دیگری به کار برده‌اند؛ آن هم استفاده از ماده شیمیایی تحت عنوان جوهر قند است. ماده‌ای که به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از جوش شیرین هم خطرناک‌تر است.  

جوش شيرين با ايجاد تغييراتي در دستگاه گوارش سبب افزايش جذب فلزات سنگين نظير كادميوم، سرب و جيوه شده كه باعث كم‌خوني ناشي از مسموميت، تنگي نفس و عوارض كليوي مي‌شود. با این همه اما براساس اعلام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، حالا برخی از نانوایی‌ها از جوش شیرین هم نه، جوهر قند استفاده می‌کنند.

آرش رشیدیان به فارس می‌گوید: «گزارش‌هایی به دست ما رسیده که برخی نانواها برای تخمیر خمیر از ماده شیمیایی جوهر قند استفاده می‌کنند.» او تأکید می‌کند که این موضوع درحال بررسی است و نمونه‌برداری از نان‌ها آغاز شده. «جوهر قند در صنایع قند به کار می‌رود و ما پیش از این نگران استفاده از آن در صنعت قند نیز بودیم. جوهر قند ساختار قلیایی دارد و مجوز مصرف خوراکی ندارد. این ماده سبب باقی ماندن گوگرد در بدن انسان می‌شود.»
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۱۱
با سلام به وحدانیت خدا من خودم چندین نانوا سراغ دارم که از این ماده میریزن توی خمیر هاشون
خدایا توبه. تو را به خدا پدر متخلفان را درآورید تا با جان مردم بازی نکنند. از مسئولین خواهش می کنیم.
گل بود به چمن نيز آراسته شد
چی سالم مونده بگید ما از ون استفاده کنیم
آقاياني كه فقط به فكر افزايش قيمت هستند ،جوابگو باشند چرا نظارتي بر توليد نميشود
بيشتر كنجدي هم كه براي افزايش قيمت به نان زده ميشود هم از كيفيت پاييني است و معمولاً مزه كپك ميدهد
خدا به خیر گرداند. اگر مانند کشور های پیشرفته هزینه خدمات درمانی برای مردم رایگان و به عهده دولت باشد، نظارت دولت خیلی بشتر و بهتر می شود و این موارد خیلی کم می شود.
هردم از این باغ بری میرسد...!!
جوهر قند از جوش شیرین خطناک تر...!!
جوش شیرین، پالم، جوهر قند، هوای آلوده، مرغ هورمونی، ماهی پرورشی هورمونی، سبزی فاضلابی، دیگه چی بود...؟
چیکار میکنیم با خودمون ؟
سلام.به نظر میرسد ما ایرانیها برای خلاصی از شر آب و شیر وهوا و میوه و نان و بنزین و... آلوده باید زندگی شهری را رها و به روستاها پناه برده و خودمان گندم ومیوه و نان و...سالم تولید و آب و هوای سالم مصرف کنیم!!
پاسخ ها
آشنا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۲
البته آب هم نداریم!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۲
بدلیل الودیا خاک و آب به مواد شیمیایی و سموم و آفت کش ها حتی در اینصورت هم گندم و میوه و شیر و گوشت سالم نخواهید داشت .
تنها چیز بی ارزش سلامتی انسان است
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار