بازدید 20970
در مناظره «خدمات و تعرفه‌های خدمات تلفن همراه» مشخص شد؛

۸۲ درصد مردم از خدمات تلفن همراه راضی نیستند

از جمله نکات قابل توجه این مناظره، حضور مدیر‌ان عامل‌‌ اپراتور تلفن همراه در کشورمان بود که حضورشان در این برنامه تلویزیونی خاص، اقتضا می‌کرد ‌پاسخگو سؤالات مختلفی باشند و در این مسیر از تمامی تاکتیک‌های مختلف بهره بگیرند؛ از فرافکنی مشکلات گرفته تا استفاده از وعده و وعیدهایی که آینده نشان می‌دهد، عملیاتی خواهند شد یا کارکرد مناظره‌ای داشته‌اند و بس!
کد خبر: ۴۴۹۴۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۳ 15 November 2014
راه اندازی اینترنت نسل سه و چهار، به نظر بهترین دستمایه برای افزایش محبوبیت اپراتورهای تلفن همراه را فراهم آورده است، ولی مردم نظر دیگری دارند؛ این را نارضایتی ۸۲ درصدی نشان می‌دهد.

به گزارش «تابناک»، همزمان با آخرین روز برگزاری بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، در شرایطی که وزیر ارتباطات و دیگر مسئولانی که از این وزارت‌خانه راهی مصلای تهران می‌شدند، در معرض سؤالات و گلایه‌های متعددی درباره اینترنت، آنتن‌دهی ضعیف برخی اپراتورها، پیامک‌های تبلیغاتی مزاحم و مسائلی از این دست قرار می‌گرفتند، بررسی عملکرد اپراتورها، موضوع برنامه «مناظره» رسانه ملی بود.

82 درصد مردم از خدمات تلفن همراه راضی نیستند

از جمله نکات قابل توجه این مناظره، حضور مدیران عامل‌ اپراتور تلفن همراه در کشورمان بود که حضورشان در این برنامه تلویزیونی خاص، اقتضا می‌کرد ‌پاسخگوی سؤالات مختلفی باشند و در این مسیر از تمامی تاکتیک‌های مختلف بهره بگیرند؛ از فرافکنی مشکلات گرفته تا استفاده از وعده و وعیدهایی که آینده نشان می‌دهد عملیاتی خواهند شد یا کارکرد مناظره‌ای داشته‌اند و بس!

با این حال، وقتی برنامه به آخرین دقایق خود نزدیک می‌شد، پاسخ پیامکی مردم به سؤال برنامه، گزینه پنجم بود تا آشکار شود ‌بیش از ۸۲ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی، از خدمات تلفن همراه راضی نیستند! آنان بدین شکل پاسخ دادند:

«از کیفیت کدام خدمت تلفن همراه خود رضایت دارید؟»

1. اینترنت      2. پیامک      3.مکالمه      4. هر سه مورد      5. هیچ کدام

میهمانان این برنامه عبارت بودند از: لطف الله سبوحی، قائم مقام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، علیرضاشاه میرزایی، عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی، سید مجید صدری، مدیرعامل شرکت رایتل، وحید صدوقی مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار، نادر قاضی‌پور نماینده مجلس و عضو شورای رقابت.

 
82 درصد مردم از خدمات تلفن همراه راضی نیستند

لطف الله سبوحی، قائم مقام سازمان تنظیم مقرارت و ارتباطات رادیویی در این مناظره به مهم‌ترین وظیفه سازمان تنظیم مقرارت و ارتباطات رادیویی اشاره کرد و اظهار داشت: باید فضای کسب و کار عادلانه برای بخش خصوصی فراهم شود تا از این طرق به رقابت در بازار دست یابیم.

وی افزود: ایجاد رقابت در بازار منجر به افزایش کیفیت، افزایش کمی خدمات و کاهش قیمت می‌شود که البته فاصله زیادی با این موضوعات داریم.

سبوحی با تأکید بر اینکه مطالبات مردم بحق هست، گفت: قیمت‌گذاری‌ها بر اساس هزینه‌های اپراتورهاست؛ ضمن اینکه قیمت برای مردم باید قابل پرداخت باشد و به جذب سرمایه گذار منجر شود.

علیرضا شاه میرزایی، عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی در واکنش به این سخنان گفت: وظیفه دولت تنها ایجاد رقابت در بازار نیست بلکه باید در این حوزه خدمات تعریف و نظارت دقیقی صورت پذیرد.

به گفته وی در صورت تعریف خدمات، اپراتور‌ها می‌توانند خدمات جدید و به روز خود را همراه با نظارت به مشتریان ارائه دهند.

82 درصد مردم از خدمات تلفن همراه راضی نیستند

سیدمجید صدری، مدیرعامل شرکت رایتل نیز در بخش اول سخنان خود اشاره کرد: رایتل به عنوان اولین اپراتور نسل سوم از سال ۹۰ آغار به کار کرد و صددرصد متعلق به تأمین اجتماعی است.

وی اظهار داشت: در دوره سه سالی که دوره انحصار بود، شرکت رایتل به اهداف عالی‌ خود شاید نرسید، ولی آینده خوبی را پیش روی خواهد داشت. در سال ۹۳ تعداد مشترکین فعال نسبت به سال ۹۲، ۱۰ برابر افزایش داشت.

صدری در ادامه با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد مصرف مشترکان رایتل دیتا استفاده می‌کنند، گفت: تمام تلاش ما این است تعرفه‌ها مناسب باشند تا آنجا که تعرفه مشتریان رایتل ۴ تا ۱۰ برابر کمتر از اپراتورهای دیگر است.

در ادامه این بحث، وحید صدوقی مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار (همراه اول) با بیان اینکه بیش از ۶۷میلیون سیم کارت تا کنون به فروش رسانده‌ایم، اظهار داشت: امسال بعد از ۲۰ سال ارائه خدمات، توانستیم شبکه را به نسل‌های سه و چهار ارتقا دهیم.

وی به مشکلات نقدینگی، افزایش نرخ ارز و تحریم اشاره کرد و گفت: در ده سال گذشته نرخ تعرفه یکسان بود و امسال تنها ۶ درصد نرخ مکالمات افزایش یافت.

رقابت کنونی در اخذ پول است، نه ارائه خدمات

82 درصد مردم از خدمات تلفن همراه راضی نیستند

همچنین نادر قاضی‌پور، نماینده مجلس و عضو شورای رقابت با بیان اینکه اپراتور‌ها یک شبه از بخش دولتی به بخش غیردولتی واگذار شده‌اند، افزود: اپراتور‌ها باید هزینه‌ها را کاهش دهند تا بتوانند در ارائه خدمات موفق عمل کنند.

وی با اشاره به واردات بی‌رویه از چین، تعطیلی کارخانجات بزرگ و بیکاری جمعیت عظیمی از مهندسان گفت: کاهش هزینه از سوی اپراتور‌ها، همچنین فرامین رهبری در امر مخابرات اجرا نشده است.

وی ادامه داد: در دولت قبل قصد داشتند دو بار مخابرات را منحل کنند و مجلس مقاومت کرد. مخابرات باید رتبه ۲ را داشته باشد، در حالی که رقابت کنونی در اخذ پول است، نه ارائه خدمات.

تعرفه اینترنت موبایل هنوز مصوب نشده است

لطف الله سبوحی با بیان اینکه طرح تجاری، حق السهمی پرداخت می‌شود، گفت: اپراتور اول و دوم از درآمد ناخالص ۲۸.‌۱ درصد به دولت می‌پردازد که ۳ در‌صد از درآمد ناخالص نیز برای توسعه مناطق روستایی و ارقام دیگر برای حق استفاده از فضای فرکانسی و شماره‌گذاری است.

قائم مقام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه با پوشش جاده‌ها، روستاهای زیادی در تعهد اپراتور‌ها قرار گرفته است، افزود: ما تمام امور تصدی را در حوزه ارتباطات واگذار کرده‌ایم، زیرا قرار نیست دولت خدمتی ‌ارائه دهد و از این طریق درآمد کسب کند، بلکه این اقدام باید توسط بخش خصوصی انجام شود.

وی در واکنش به دلیل افزایش بودجه وزارت ارتباطات‌ گفت: ما در توسعه زیرساخت‌ها عقب هستیم که رسیدگی به این مسائل نیاز به هزینه دارد.

به گفته وی، بخشی از هزینه‌های تکلیفی همچون مدیریت و سرمایه گذاری شبکه زیرساخت کشور وجود دارد که بخش خصوصی اجازه ورود به آن را نداشته و این اقدامات باید توسط دولت انجام شود.

سبوحی همچنین در خصوص تعرفه اینترنت موبایل اظهار داشت: تعرفه باید منطقی و به نفع هم اپراتور و هم مشتری تنطیم شود و هم اکنون تعرفه ۲.‌۵ ریالی در حد پیشنهاد است و هنوز مصوب نشده است.

دولت نباید در مخابرات سرمایه گذاری کند

82 درصد مردم از خدمات تلفن همراه راضی نیستند

علیرضا شاه میرزایی نیز با بیان اینکه بزرگ‌ترین درآمد دولت غیر از نفت و مالیات، از «مخابرات» به دست می‌آید، اظهار داشت: دولت نباید از محل بودجه عمومی برای مخابرات اقداماتی ‌انجام دهد، از این روی، این سؤال مطرح می‌شود که چرا بودجه وزارت ارتباطات ۵ برابر افزایش یافت؟

وی با تأکید بر اینکه در صنعت مخابرات سرمایه‌گذاری نباید توسط دولت انجام شود، افزود: زیرساخت‌های داخلی و ترانزیت بین‌المللی از حوزه‌هایی هستند که بخش خصوصی حاضر به سرمایه گذاری در آنهاست و نیازی به استفاده از بودجه عمومی نیست.

عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی به تکنولوژی موجود در حوزه ارتباطات اشاره کرد و گفت: وضع بدی در تکنولوژی داریم و اکثر بخش‌ها در مخابرات ایران‌ وارداتی است.

وی تصریح کرد: سرویس‌های خدماتی اپراتور‌ها باید گسترده شود، زیرا اینترنت تنها یکی از سرویس‌های اپراتورهای تلفن همراه است.

شاه میرزایی همچنین به بالا بودن نرخ خدمات اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال برای مشاهده یک گیگ فیلم باید هزینه‌ای برابر ۲۶۰ هزار تومان پرداخت کنیم!

مدیرعامل همراه اول: در نسل 3 تجهیزات داخلی نداریم

82 درصد مردم از خدمات تلفن همراه راضی نیستند

وحید صدوقی با بیان اینکه با در نظر گرفتن ۳۱ درصد در‌آمد ناخالص و ۸ درصد مالیات بر ارزش افزوده، در مجموع ۳۹ درصد به دولت پرداخت می‌کنیم، اظهار داشت: در نرخ مکالمه و اینترنت، کمترین نرخ را در منطقه داریم و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات می‌تواند آنلاین نوع کیفیت خدمات را بررسی کند.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) به نبود مزیت ویژه برای ارزش افزوده در سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: لازم است ابتدا ببینیم در چه حوزه‌ای مزیت داریم و سپس در آن حوزه سرمایه گذاری کنیم.

وی همچنین با اشاره به ترافیک دیتا همراه اول افزود: ترافیک دیتا همراه اول در دو ماهه اخیر ۱.‌۵ برابر شده است، در حالی که با مقایسه سایر کشور‌ها ماهیانه کمترین نرخ را دریافت می‌کنیم.

صدوقی ادامه داد: به عنوان مثال، ۲.‌۵ گیگ اینترنت ۱۰ هزار تومان است که نشان‌دهنده نرخ پایین همراه اول است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) تصریح کرد: در نسل ۳ تجهیزات داخلی نداریم و مجبور به واردات و پرداخت حق گمرکی بسیار بالایی هستیم؛ بنابراین، دولت باید زیرساخت‌ها را برای افزایش دانش فنی داخلی تأمین کند.

به گفته وی، نرخ مکالمه سیم کارت همراه اول به ۶۷ تومان کاهش یافته است.

مخابرات به جای تأسیس دانشگاه، تنها به فکر کسب درآمد بوده است

نادر قاضی‌پور با تأکید بر اینکه نباید در اختیار چینی‌ها باشیم، گفت: مخابرات تا این حد درآمد هنگفت دارد، ولی هیچ گونه دانشگاه و مرکز آموزشی ندارد، زیرا تنها به فکر کسب درآمد بوده است.

این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: باید در صنعت مخابرات به مقامی برسیم که روزی به عنوان یکی از صادرکنندگان بر‌تر شناخته شویم و نباید تنها به واردات بسنده کنیم.

وی با تأکید بر اینکه بودجه وزارت ارتباطات افزایش یافت چراکه تأمین زیرساخت‌ها نیاز به هزینه دارد، گفت: ترانزیت بین‌المللی باید زیر نظر دولت باشد و حاکمیت برای آن تصمیم‌گیری کند.

وی توجه به قانون برنامه پنجم ‌را الزامی دانست و گفت: علت این همه واردات در حوزه مخابرات به کشور چیست؟

عضو ناظر در شورای رقابت همچنین با گران خواندن نرخ اینترنت موبایل ایران، خواستار کاهش هزینه‌های اپراتور‌ها و افزایش کیفیت خدمات شد.

رویکرد جدید سرمایه‌گذاری رایتل


سید مجید صدری با تأکید بر اینکه باید از توان داخلی استفاده کنیم، اظهار داشت: در حوزه آنتن از توان داخلی استفاده می‌کنیم، ولی در همه حوزه‌ها هنوز دانش کافی ‌به دست نیاورده‌ایم.

وی تصریح کرد: باید رویکرد جدیدی تحت عنوان «استفاده از توان داخلی در تولید محتوا و فرهنگ اسلامی و ایرانی» ‌در دستور کار قرار دهیم که البته تاکنون قدم‌های خوبی در این حوزه برداشته شده است.

مدیرعامل رایتل افزود: تمام تلاش ما این است که تعرفه‌ها مناسب و مطابق نیاز مشتریان باشد.

۸۲ درصد مردم از خدمات تلفن همراه راضی نیستند


به گزارش روابط عمومی برنامه مناظره، بالغ بر ۳۱۵ هزار تن به سؤال نظرسنجی برنامه پاسخ دادند که نتیجه آن بدین شرح است: گزینه اینترنت ۲.‌۹۹ درصد، گزینه پیامک ۶.‌۳۰ درصد، گزینه مکالمه ۳.‌۹۷ درصد، گزینه هر سه ۴.‌۱۰ درصد و گزینه هیچ کدام نیز ۸۲.‌۶۳ درصد رأی آورد.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸۸
انتشار یافته: ۵۰
حالا گیریم 100% مردم ناراضی
اتفاق خاصی میافته به نظرتون؟




نه ولله
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
نه بالله
ناشناس
| United States |
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
در صنعت خودرو هم همه مردم از قیمتهای جدید ناراضی بودند اما اگر سری به وب سایت و نمایندگی های فروش دو خودروساز بزرگ بزنید می بینید پیش فروش برخی خودروهای گران قیمت برای تحویل در سال آینده یک روزه تکمیل شده است.
از تالیا چه خبر؟
82% از( شرکت کنندگان در نظر سنجی) عدم رضایت خود را اعلام کردند. خیلی ها بخاطر بی سر و ته بودن و طفره رقتن میهمانان برنامه کلا در نظر دهی شرکت نکردند وگرنه امار ناراضیان بالای 95% خواهد بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
100 در صد خواهد بود البته فقط چند هزارم درصد که همان اپراتورها هستند راضی خواهند بود.
آن فرد ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
این مسئله رو میشه از نظر ریاضی برامون بشکافی؟ یعنی وقتی یه عده در نظر سنجی شرکت نکنند آمار ناراضی ها کم میشه؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
بله IQ. کم میشه
خیلی ها اینقدر ناراضی ان و میدونن نظرشون هم بی تاثیره که پیامک نمیدن.
علی اصفهان
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
آن فر ناشناس: مسئله ریاضی نیست و اماره. معمولا کسانیکه خیلی ناراضی هستند اس ام اس نمیدن اضافه کنی میشه این که گفتم . راستی کلاس چندمی؟
چرا راضی باشند وقتی تمام اپراتورها هر روز با پیامک های تبلیغاتی جیب مردم را خالی و برای مردم مزاحمت ایجاد میکنند چرا راضی باشند.
طرح پرسش غیر کارشناسانه بود مانند اکثر نظز سنجی های سیما
ضمن این مطلب که ما در شرایط تحریم به این ظرفیت رسیدیم و مخابرات تجربه خصوصی شدن واستفاده از همه ظرفیتها را نداشته باید از همه پرسنل خدوم اپراتورها تشکر کرد واین پرسش را مطرح نمود که مهنسین کارکنان ومدیریت ارجمند اپراتورها چگونه در این شرایط به این موفقیت دست یافته اند .
با تشکر
پاسخ ها
منهول
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
اجازه بده دهانمان بسته بماند مربا!!!!!
مجید
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
این آقا هومن خودش از سهامداران اپراتورهاست احتمالا
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
اشتباه مثبت دادم.
بذار خیلی چیزا پوشیده بماند. هزینه ارسال پیامک با سود جزئیش به 1 ریال هم نمیرسه
99 درصد پول پرداختی ما بابت پیامک و مکالمه سود میشه برای مخابرات و اپراتورها
چه ربطی به تحریم داره
یک ذره دانشت رو ببر بالا. متعصب بودن و دفاع متعصبانه چیزی جز عذاب توو اون دنیا نداره
در درصدها جای اعداد صحیح و اعشاری کلاً عوض شده است!
اون 18 درصد باقيمانده همو مجبورند كه راضي باشند .
عده اي هم سهمامدارند و بايد منافع شخصي خود را لحاظ كنند .
هزینه مکالمات بسیار گران است در ضمت ما که قبلا 440 هزار تومان 10 سال پیش پرداخت کردیم پولمان چه شد الان طرف با 2000 تومان موبایل دار میشود ....
میشه دقیقا آقایون توضیح بدن بدون تعرفه بسته هزینه ی دانلود چقدر حساب میشه ؟ من بستم تموم شد رفت روی قبض بابت 240 مگ دانلود 200 هزار تومن اینجوری که میشه گیگی یک ملیون تومن پس چرا 2 گیگ بسته رو اونم یه ماهه حساب میکنن 10 هزار تومن ؟!؟!
اون 18 درصد راضی هستن یعنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
نه بابا سهامدارن!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
آررررررررررررررررررررررررررررررره
جای مدیر عامل ایرانسل خالی بود، جای دیگری دعوت بودن؟
لطفا یه فکری هم برای فروش بسته های اینترنتی 10-20 هزارتومنی بکنید که یکدفعه بدلایل مختلف ( که آن هم همیشه مشتری مقصر است ) سر از قبض اینترنتی آزاد 200 هزار تومنی در میاری و در صورت اعتراض به هیچ رسیدگی منجر نمیشود . به این میگن گردن کلفتی!!
تکلیف او 500 هزارتومان ما زمانی که دلار 300 تومان بوده و سود بیست سالش چی میشه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
جالبش اینجاست که به عنوان ودیعه گرفتن 500 تومان پول رو الان قبض یکم بیشتر از صد هزار تومان میشه خط یکطرفه میشه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
ودیعه مثلا!!!
بعد با 10 هزار تومن بدهی خطو قطع میکنن!
باور کنین خط ایرانسل و همراه اول دارم.هر دوشونم آنتنشون پره.اما میزارم کنار هم بعد که پیامک میزنم نمیرسه
تازه پولشم کم میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
باور میکنیم
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
دوست عزیز باور می کنیم اما موبایل پیامک رو به اپراتور تحویل می ده و سپس اپراتور دیگر به مقصد تحویل می دهد مشکل در آنتن موبایل شما نیست در اپراتورهاست
واقعا باعثه خجالته.فكر نميكنم تو افغانستان و آفريقا هم آنتن دهي اينجوري باشه.سر كوچه آنتن داره وسط كوچه قطع و وصل ميشه و ته كوچه كاملا قطع ميشه.
جمعش كنين بابا.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
هه هه تو افریقا؟ ایرانسل اپراتور اصلیش مال همون اطرافه
دوستان ، از امروز همه چی تغییر پیدا می کنه، مکالمه هفته ای سه روز نه چهار روز نه اصلا کل هفته رایگان می شه، فقط شماره گرفتن جرم محسوب می شه.
اینجور جاها نظر مردم هیچ اهمیتی نداره
اقا تلفن ثابت بهتر نیست دقیقا یک هفته است که کابل کوچه به دلیل ساختمان سازی پاره شده سه شیفت اپراتور گذاشته اند فقط به هم دیگر پاس می دهند و تا کنون وصل نشده است ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
مال ما 8 ماه شده جالب اینکه به بازرسی مخابرات ایران هم شکایت کردیم با وقاحت کامل میگن درست شده!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
حالا اینکه مخابراته و خطر جانی نداره جای فاز ونول برق خانه ما عوض شده بود جند بار مراحعه کردم گفتند درست شده تا اخر مایوس شده و وقتی که برق جند ساعت قطع بود خودم انرا عوض کردم
من به شخصه 6 بار گزينه 5 يعني عدم رضايت ره با همراه اول سند كردم تحويل نداد ؟؟؟؟؟
وقتی هر سه تا اپراتور مالکشون یکیه دیگه رقابتی وجود نداره انحصار کامله، در بازار انحصار غیررقابتی هم نظر مشتری هیچ اهمیتی نداره، همینی که هست مجبوری بخوای!
پاسخ ها
امیر
| Australia |
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۴
احتمالاً دیدن داره خیلی ضایع میشه ارسال اس با متن 5 رو فیلتر کردن
مدیران عامل ایرانسل و تالیا چرا نبودند؟
خدا شاهده مردم به اینها لطف کردند که 18 درصد رای آوردند
این یه جور به تمسخر گرفتم مردمه !!! یعنی ما میدونیم شما هم می دونید که وضع اینطوره ولی هیچ کس هیچ کاری نمیتونه بکنه ! همینه که هست
تا حالا هیچ کامنتی از من منتشر نکردی می دونم چرا !
۲.‌۵ ریال برای هر کیلوبایت یعنی به عبارتی 262140 تومان برای هر گیگابایت !!!
واقعا در دنیایی که اینترنت نامحدود با چند مگابیتی روی بستر موبایل عرضه میشه ، چطور میشه این قیمت ناعادلانه رو هضم کرد ؟؟؟؟
با تو جه به استفاده از انتن های پاور 80 وات چرا بفکر سلامتی مردم نیستند.
مدیرعامل ایرانسل که حتی مشترکینش را لایق جواب دادن هم ندوست که نیومد بعد میخواهیم اپراتور ها جوابگو هم باشن
بابا هیچ فایده نداره معلوم نیست چه کسی باید پاسخ اینهمه مشکلات که در زمان گفتگو ( قطع خط ) و نیز ارسال پیام پیش می آید را بدهد ، بنظرم پس از این بجای مقام اولی ، به آنان مقام بالاتری بدهند
به خدا من از اینترنت 3g فقط 10 مگ از 40 مگ استفاده کردم.میگه اینترنت شما حجمش تموم شد.
وقتي به بهانه هاي واهي امكانات گوشيهاي همراه راحذف ميكنندويا...چگونه رضايت بايدباشد
18 درصد مابقی اصلا تلفن همراه ندارن
دوستان چرا تعارف میکنید.مثل اینکه میترسید بگین بابا جان اسم این کارها همون گردن کلفتی ،زورگیری ،غصب اموال ، دزدی تو روز روشن و ... .اغراق نیست میگید چرا ؟ پس اگه غصب اموال نیست اون ۴۰۰هزار تومن رو که صاحباش ناراضیه چرا عودت نمیدن.به اسم خدمات پیامک و محتوا دارن بدون خبر از مشتریها ماه به ماه پول کسر میکنند،این اسمش دزدی تو روز روشن نیست؟ اون کت وشلواریهای دیشبی که تو برنامه بودند میگن میدونیم که مقصریم و گرونه و ... اما اگه کسی نخواست میتونه گوشیش رو خاموش کنه.چون ما از سیاستمون تو این مبحث عقب نمی شینیم.اسم این رفتار رو هم دوستان خواننده خودشون بگن.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی