بازدید 3440

وقتی صرع با خرافه همراه می‌شود

کد خبر: ۴۳۶۰۹۱
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴ 21 September 2014
مدیر عامل انجمن صرع ایران گفت: طب سنتی از قدیمی‌ترین روش‌ها در درمان صرع بوده است.

به گزارش ایسنا، حمیده مصطفایی با اشاره به برگزاری یازدهمین کنگره بین‌المللی صرع گفت: انجمن صرع ایران تنها متولی بیماران صرع از جهت حمایتی آموزشی و درمانی در ایران است. این انجمن از 11 سال گذشته برنامه بروز کردن اطلاعات کادر درمانی درگیر با بیماری صرع را جزو برنامه‌های آموزشی، تحقیقاتی و پژوهشی خود قرارداده است.

وی تصریح کرد: جهت برگزاری کنگره داخلی از ابتدا، سخت و دشوار بود که بتوان کنگره‌هایی با کیفیت محتوایی بالا برگزار شود. بنابراین دو دوره از 10 دوره کنگره را به صورت بین‌المللی برگزار کردیم . بین‌المللی شدن کنگره باعث شد از مجرب‌ترین و بهترین اساتید جهان برای حضور در کنگره صرع دعوت کنیم و هدف‌مان از برگزاری این کنگره به صورت بین‌المللی، گردهمایی پزشکان داخلی و خارجی متخصص است تا به آخرین روش‌های درمانی که به بهبود سریع‌تر بیماری صرع کمک می‌کند، دست یابیم.

مصطفایی درباره دیگر اهداف برگزاری کنگره یازدهم افزود: ارتقای سطح علمی پزشکان، کشف موضوعات درمانی جدید، ایجاد انگیزه برای فراهم آمدن پژوهش‌های جدید درباره بیماری صرع و مطرح شدن کادر پزشکی غیر از پزشکان مانند پرستاران، روانشناسان و مددکاران در زمینه بیماری صرع است.

مدیر عامل انجمن صرع ایران در پاسخ به این سؤال که آیا آماری از تعداد بیماران مبتلا به صرع در ایران و جهان به ثبت رسیده است یا خیر؟ گفت: آمار دقیقی از مبتلایان به صرع در بسیاری از کشورهای جهان وجود ندارد و در کشورمان نیز به جز دو تحقیق محلی کوچک، آمار دقیقی از تعداد مبتلایان به صرع وجود ندارد. اما بر اساس آمارهای ثبت شده جهانی شیوع بیماری صرع بین یک تا 1.5 درصد جمعیت کل هر جامعه برآورد شده است.

مصطفایی خاطر نشان کرد: بیماری صرع درمان بسیار طولانی و گاه هزینه‌های بالا را برای بیماران ایجاد می‌کند و در جامعه ایرانی با خرافات زیادی همراه است که یکی از اهداف بلند مدت انجمن علمی صرع ایران مبارزه با این باور‌های غلط از طریق آموزش و آگاهی دادن به مردم است.

وی گفت: طب سنتی از قدیمی‌ترین روش‌ها در درمان صرع بوده است و منشا درمان‌های دارویی در برخی از موارد نتیجه مطالعه بر روی اثر گیاهان دارویی بوده است.

به گفته وی، یازدهمین کنگره بین‌المللی انجمن صرع ایران به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران، انجمن صرع ایران و مرکز تحقیقات علوم اعصاب شفا 8 تا 10 بهمن ماه 93 با حضور اساتید و سخنرانان شرکت کننده از کشورهای مختلف در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی برگزار می‌شود.

وی محورهای اصلی کنگره را، پاتولوژی و پاتوفیزیولوژی صرع، pitfall های تشخیص در صرع، بررسی‌های پاراکلینیک، جنبه‌های روانی - اجتماعی صرع، توان‌بخشی، درمان دارویی، فارماکولوژی بالینی در صرع، صرع اطفال، سایکولوژی و صرع، درمان جراحی، داروهای ضد تشنج، روش‌های پیشگیری از صرع، کاربردهای MEG در صرع، صرع super status، صرع و تغذیه، تشخیص و درمان صرع در بخش‌های مراقبت ویژه و گزارش موارد آموزنده و جالب عنوان کرد.

مدیر عامل انجمن صرع ایران در پایان گفت: یازدهمین کنگره بین‌المللی انجمن صرع ایران برای متخصصان مغز و اعصاب، روانپزشکان، جراحان مغز و اعصاب، پزشکان عمومی و تعدادی دیگر از رشته‌های پزشکی امتیاز بازآموزی خواهد داشت.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی