بازدید 8170

جداسازی دانش‌آموزان بر اساس پول والدین

از والدین هر دانش‌آموز برای تحصیل در این کلاس‌های هوشمند، مبلغ ۲۳۰ هزار تومان دریافت شده است/ درست نیست خانواده‌هایی که علاقه‌مند هستند، فرزندانشان از امکانات بهتری استفاده کنند به پای کسانی که تمایل به این کار ندارند، بسوزند.
کد خبر: ۴۳۵۷۱۸
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳ 20 September 2014
یک مدرسه ابتدایی در تهران اقدام به تفکیک دانش آموزان در کلاس‌های هوشمند و غیر هوشمند بر مبنای پرداخت یا عدم پرداخت کمک مالی والدین برای هوشمندسازی کلاس‌ها کرده اند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، دبستان پسرانه‌ای واقع در منطقه ۵ تهران اقدام به تفکیک کلاس‌های درس به دو نوع هوشمند و غیرهوشمند (عادی) کرده‌اند که بر این اساس دانش‌آموزانی که هزینه هوشمندسازی کلاس‌ها از سوی والدین آنها پرداخت نشده باشد، در کلاس‌های عادی تحصیل خواهند کرد.

بنا بر این گزارش؛ کلاس‌های هوشمند در این دبستان تنها مجهز به ویدیو پروژکتور و تخته هوشمند است که این نوع تخته تصویر پروژکتور یا نمایشگر را لمس می‌کند و با قرار گرفتن در محیط ویندوز می‌تواند بدون استفاده از صفحه کلید و ماوس و تنها با لمس کردن به مدیریت تخته پرداخت.

به دلیل عدم پرداخت پول مجبور شدم کلاس عادی بروم

بنابر اظهارات یکی از دانش آموزان پایه پنجم این دبستان پسرانه، وی به دلیل اینکه والدینش هزینه کلا‌س هوشمند را به مدرسه پرداخت نکرده‌اند، مجبور شده که به کلاس عادی برود.

این دانش آموز از اینکه نمی‌تواند مانند دانش‌آموزان دیگری که والدینشان هزینه کلاس‌های هوشمند را پرداخت کرده‌اند، از این کلاس‌ها استفاده کند، اظهار ناراحتی می‌کند.

وقتی از این دانش‌آموز درباره تفاوت کلاس‌های هوشمند با کلاس‌های عادی سوال می‌شود، می‌گوید: دوستانم که به کلاس‌های هوشمند فرستاده ‌شده‌اند می‌گویند که این کلاس‌ها خیلی جالب تر و قشنگ‌تر از کلاس‌های عادی هستند.

یکی از والدین دانش آموزان این دبستان نیز در همین رابطه به خبرنگار ایلنا می‌گوید: از والدین هر دانش‌آموز برای تحصیل در این کلاس‌های هوشمند، مبلغ ۲۳۰ هزار تومان دریافت شده است.

یکی دیگر از والدین که حاضر به پرداخت چنین هزینه‌ای نشده است، می‌افزاید: مدیر مدرسه به صراحت به یکی از والدین گفته است از تفکیک کلاس‌های درس به دو نوع هوشمند و عادی به عنوان ابزاری استفاده کرده که بتواند خانواده‌ها را وادار به پرداخت هزینه هوشمند سازی کلاس‌ها کند تا به این ترتیب بتواند کل مدرسه را هوشمند کند.

بنا بر اظهارات برخی از والدین، مدیر مدرسه با این بهانه که آموزش و پرورش مجوز دریافت کمک‌های مردمی برای هوشمند سازی کلاسهای درس را به مدیران مدارس صادر کرده، دست به چنین اقدام تبعیض آمیزی در میان دانش آموزان این مدرسه زده است.

کلاس‌های هوشمند تفاوت چندانی با کلاس‌های عادی ندارند

مدیر دبستان پسرانه ضمن تایید تلویحی این موضوع به خبرنگار ایلنا می‌گوید: با توجه به بضاعت مدرسه و کمک‌های دریافتی از والدین فعلا تعدادی از کلاس‌ها را برای سال اول هوشمند کردیم و بقیه کلاس‌ها نیز تا سال آینده هوشمند خواهند شد.

وی در توضیح چگونگی کلاس‌های موسوم به هوشمند می‌افزاید: در کلاس‌های هوشمند یک ویدیو پروژکتور و یک بورد الکترونیکی (تخته هوشمند) نصب شده و معلم می‌تواند جهت نمایش فیلم‌های آموزشی از این وسایل استفاده کند.

او ادامه می‌دهد همچنین یکی از کلاس‌ها را به صورت پایلوت هوشمند کرده ایم تا دانش‌آموزانی که نتوانسته‌اند هزینه کلاس‌های هوشمند را پرداخت کنند در ساعاتی از هفته هر زمانی که معلم احساس نیاز کند، از این کلاس استفاده کنند.

به گفته مدیر این دبستان پسرانه در کلاس‌های هوشمند یک ویدیو پروژکتور و یک بورد الکترونیکی (تخته هوشمند) نصب شده و معلم می‌تواند جهت نمایش فیلم‌های آموزشی از این وسایل استفاده کند.

وی با بیان اینکه کلاس‌های هوشمند و غیرهوشمند تفاوت چندانی با هم ندارند، خاطرنشان می‌کند: واژه هوشمند نامی است که به اشتباه بر روی این کلاس‌ها گذاشته شده است چرا که آنچه این کلاس‌ها را از کلاس‌های عادی متمایز می‌کند تنها وسایل کمک‌آموزشی است که در این کلاس‌ها به کمک والدین دانش‌آموزان در اختیار دانش‌آموزان و معلم قرار می‌گیرد.

این مدیر مدرسه با تاکید بر اینکه هیچ اجباری برای پرداخت هزینه این کلاس‌های هوشمند وجود ندارد، می‌گوید: درست نیست خانواده ‌هایی که علاقه‌مند هستند، فرزندانشان از امکانات بهتری استفاده کنند به پای کسانی که تمایل به این کار ندارند، بسوزند. ضمن اینکه ما به یکباره به چنین اقدامی دست نزده‌ایم و از آبان ماه سال گذشته والدین دانش آموزان را در جریان چنین تصمیمی برای کلاسهای درس گذاشته‌ایم که فشاری به خانواده‌ها وارد نشود.

وی در واکنش به این سوال که آیا با توجه به حساسیت و شرایط سنی دانش‌آموزان در مقطع ابتدایی، تفکیک کلاس‌ها به این شکل باعث تضعیف روحیه آن‌ها نمی‌شود، این گونه پاسخ می‌دهد: مطمئن باشید اگر هم چنین اتفاقی بیفتد این والدین هستند که بر ذهن دانش‌آموزان تاثیر می‌گذارند و ما در شروع مدارس سعی خواهیم کرد، که تمام این مسائل را به دانش‌آموزان توضیح دهیم.

اخذ کمک‌های مردمی به هر بهانه‌ای غیر قانونی است

هوشنگ میرشفیعی؛ مدیرکل منطقه ۵ آموزش و پرورش تهران نیز در این باره به خبرنگار ایلنا می‌گوید: طبق دستور وزیر آموزش و پرورش دریافت شهریه یا کمک‌های مردمی از والدین دانش‌آموزان در زمان ثبت‌نام وجاهت قانونی ندارد.

به گفته وی گرفتن کمک‌های مردمی از والدین برای هوشمند کردن کلاس‌های درس نیز باید بعد از تشکیل جلسات اولیا و مربیان و تمایل والدین واعلام آمادگی آنها به این اقدام صورت گیرد، لذا گرفتن کمک‌های مردمی در زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان به هر بهانه‌ای غیرقانونی است.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶۲
انتشار یافته: ۱۵
وقتی اموزش و پرورش پول هوشمند سازی را پرداخت نمی کند خوب هرکس که هزینه هوشمند سازی را می پردازد باید از ان استفاده کند.
متاسفانه در یکی از مجتمع های اموزشی یزد نیز چنین اتفاقی افتاده که باعث تاسف میباشد .
مي گيريد خوبش هم مي گيريدپس "لطفا شعار ندهيد"
اين مسئله اثر بسيار مخربي بر روان دانش آموزان فاقد شرايط (مالي) ميگذارد.
علم بهتر است یا ثروت؟
اخذ کمک های مردمی به هر بهانهای غیر قانونی است یک حرف چرت و پرت است -----------------به هر بهانه ای پول میگیرند و گرنه فرزندتان ثبت نام نمیشود.
حتی اگر از نظر آموزشی هم این تخته ها مزیتی نداشته باشد (که برای دبستانی ها ندارد) صرف انجام این کار توسط مدرسه زشت و اثرات ضد تربیتی دارد. متاسفانه همه چیز شده تجمل.
دقیقه این برعکس المان اونجا یک بچه رفتگر با یک بچه تاجر در کنار هم درس میخوانند و دولت بر اساس درامد از انها پول میگره برای همینه ما همیشه جهان سومی باقی میمونیم
در مدرسه فرزند من هم سالهاست که این اتفاق می افتد و حتی به آموزش و پرورش هم اعتراض کردیم ولی نتیجه ای نداشت.
سال گذشته در چندين دبستان اهواز اينكار صورت گرفت .البته مدير مدرسه بدون اطلاع قبلي اينكار را مخفيانه انجام داد ولي در پايان سال تحصيلي ما متوجه شديم يكي از كلاسهاي پنجم از مجموع 4كلاس هوشمند بوده وقتي علتش را جويا شديم متوجه شديم كساني كه به نحوي به هوشمندسازي كمك كرده بدند در اين كلاس جاي دادند البته كمك ها اغلب ارقام 40تا 60هزارتومان بوده وبخش عمده بارمالي بعهد اموزش وپرورش بوده كه كار درستي نبوده .
مدرسه دختر من الان یکسال است که به قول خودشان هوشمند شده. اما هیچ فرقی با قبل ندارد. چون یا دستگاه هایشان خراب است یا اینکه معلم ها بلد نیستند از آنها استفاده کنند و این همه در حالی است که پول آنرا از ما گرفته اند.
ای بابا 230 تومان که چیزی نیست
در مورد اخذ یا عدم اخذ کمکهای مردمی حرفی برای گفتن ندارم.اما در مدارس عادی دولتی چنین تفکیکی تخلفه.
به غیر از مسئله ثروت والدین، تقسیم کودک ها بر اساس "هوشمند" و "غیر هوشمند" بسیار مضر و خلاف تمام اصول آموزشی و پرورشی است. در انگلستان سعی می شود حتی دانش آموزان ویژه (که مشکلات یادگیری دارند) در کنار دانش آموزان عادی سر یک کلاس بنشینند. بعلاوه، از آنجایی که تاکنون معیاری فراگیر و علمی حتی برای تعریف و سنجش "هوش" وجود ندارد، چگونه تعداد زیادی کودکان را به قشر "غیرهوشمند" تبعید می کنند؟!
تفكيك دانش آموزان به نخبه، تيز هوش و..... كاري بسيار ناپسند است. به كودكانمان در همان كودكي آموزش تبعيض و نابرابري مي دهيم. مدارس را عادي سازي كنيم معلمان و اساتيد را به اصول معلمي آشنا كنيم كلاسهاي كنكوري را ببنديم و.... به اصل اموزش و پرورش توجه كنيم. نسل اينده را نجات دهيم
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی