بازدید 34009
۹

بهترین سن خرید موبایل برای فرزندان

بهترین سن خرید گوشی برای فرزندان، دوره دبیرستان است. دختر و پسر در این سن دیگر کودک نیستند و می‌توانند تا حدی خوب را از بد تشخیص دهند.
کد خبر: ۴۳۰۱۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹ 29 August 2014
بهترین سن خرید گوشی برای فرزندان، دوره دبیرستان است. دختر و پسر در این سن دیگر کودک نیستند و می‌توانند تا حدی خوب را از بد تشخیص دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیشرفت علم همیشه هم خوب و سازنده نیست. یعنی همه مسایل دنیا دو صورت دارند؛ منفی و مثبت. فناوری هم اینگونه است.

انیشتین جمله جالبی در این مورد دارد که می‌گوید: «من از روزی می‌ترسم که تکنولوژی از تعامل انسانی پیشی بگیرد. چنین روزی، جهان نسلی از احمق‌ها خواهد داشت.» این جمله بار مفهومی بالایی دارد. همه از تکنولوژی در جهت بهبود امور استفاده می‌کنیم اما اگر قرار باشد همه زندگی ما را فرا بگیرد، فاتحه انسانیت و مهربانی را باید خواند.

از چه سنی برای کودکان موبایل بگیریم

موبایل یکی از محصولات فناوری است که مزایای بی شماری دارد. به ویژه در این عصر که موبایل تقریبا همه کار می‌کند و علاوه بر تلفن، دوربین، کامپیوتر، حسابدار و... نیز هست. اما همین موبایل دوست‌داشتنی که نفس بسیاری از ما به آن وابسته است برای کودکان مضر و مخرب است. متاسفانه خیلی از والدین در مورد اینکه فرزندان کوچک آنها گوشی موبایل دارد، با افتخار صحبت می‌کنند. کودک 5 یا 6 ساله‌ای که گوشی هوشمند به دست می‌گیرد آیا واقعا از محدودیت‌ها و روشهای استفاده آن آگاهی لازم را دارد؟ آیا پدر و مادر او احساس نمی‌کنند نباید این وسیله از این سن کم در اختیار او قرار بگیرد؟

البته برخی از والدین برای استفاده از موبایل برای فرزندان خود محدودیت تعیین می‌کنند و مثلا فقط دو ساعت موبایل در اختیار او قرار می‌دهند. اما برخی از والدین از اینکه تا قبل از سن 12 تا 17 سالگی برای فرزند خود موبایل تهیه کنند، اکراه دارند. برخی از خانواده‌ها از اینکه موبایل در اختیار فرزند خود قرار دهند می‌ترسند زیرا هراس دارند مبادا باعث انحراف او بشود.

واقعیت این است که والدین نباید به فرزندان دبستانی یا دوره راهنمایی خود موبایل بدهند زیرا با این کار این آزادی را به آنها می‌دهند که وارد شبکه‌های اجتماعی آنلاین شوند. یا متاسفانه با دوستان نامناسب ارتباط های مخفیانه داشته باشند. وقتی یک گوشی هوشمند در اختیار یک نوجوان باشد، او به‌طور دایم به اینترنت دسترسی دارد و اینترنت نیز با همه خوبی‌ها، سایت‌هایی دارد که برای فرزندان ما به هیچ وجه مناسب نیستند.

شاید بهترین سن برای خرید گوشی برای فرزندان، دوره دبیرستان باشد. دختر و پسر در این سن دیگر کودک نیستند و می‌توانند تا حدی خوب را از بد تشخیص دهند. البته لازمه این امر آن است که پدر و مادر با ارائه مشورت های دقیق به فرزندشان او را همراهی کنند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۸
انتشار یافته: ۹
توصیه من اینه که به هیچ وجه برای فرزندانتان موبایل نخرید. هر وقت مستقل شدند، خودشون تهیه کنند.
در سنن دبستان می توان برای فرزندان از تلفن های معمولی که امکان دسترسی به شبکه ها را ندارند استفاده کرد.
سن دبیرستان حسااااااسترین سن! اتفاقا تنها چیزی که نمیفهمند تو این دوران خوب و بده! متاسفانه این روزگار خوب، بد جلوه داده شده و بد، خوب!!! این دوره کسی که با جنس مخالف رابطه نداشته باشه رو نجیب نمیدونن بلکه اونو امل میدونن! حالا موبایل هم اضافه بشه وامصیبت!
ولی در این سن هم نمیتوان از وسوسه شیطان در امان ماند. مخصوصا در جمع همسالان
تا قبل از دانشگاه موبایل به صورت موقت باید در اختیار بچه قرار بگیره یعنی زمانی که میره بیرون دستش باشه برگشت خونه ازش گرفته بشه و نباید احساس مالکیت بکنه و به دوستاش هم تلفن خونه را بده نه شماره موبایلش را .
اتفاقا دبیرستان سن مناسبی نیست چرا که آغاز سن بلوغ پسران است و بسیاری از طرحهای متاسفانه تشویقی مثل طرح شبانه رایگان و... اپراتورها زمینه ساز تماسهای غیرضروری نوجوانان و کنجکاوی های این دوران است من تجربه کرده ام اگر از سن ابتدایی گوشی ساده ای در اختیار کودک باشد و مخاطبین فقط فامیل درجه یک باشند و نه دوستان این مقررات همراه قدری اقتدار سبب می شود در سن نوجوانی هم قوانین والدین رعایت شود . ضمن اینکه نوع گوشی هم در نحوه استفاده موثر است به نظر من تا قبل از دانشگاه خرید گوشی پیشرفته ضرورتی ندارد .اگرصرفا وسیله ارتباطی ساده بین فامیل درجه یک و افراد مورد تایید والدین باشد به نحوی برای زندگی امروزی حتی ضروری هم هست که بچه ها بدین وسیله دردسترس باشند .خلاصه سود وزیان این وسیله به نحوه استفاده از آن بستگی دارد هم می تواند فرصت باشد هم تهدید. لطفا مقالات دکتر مرتضی منطقی در این خصوص را مطالعه و در سایت منعکس نمایید . با تشکر
موبایل با گوشی هوشمند فرق دارد و به این نکته نگارنده توجه نکرده است.
البته نویسنده مقاله هیچ اشاره ایی نکرده که اگر موبایلی امکان برقراری ارتباط با اینترنت را نداشته باشه مثلا گوشیهای قدیمی که فقط نقش یک تلفن را بازی میکنند بازهم برای بچه های ما مضرند یا موضوع انموقع فرق میکنه؟
من یک دختر ۱۳ ساله ام که یکی از اطرافیانمون که یک پسر ۱۰ داره از سن ۷ سالگی تبلت خرید خراب شد حالا در این سن یک تبلت دیگه خرید الانم که درس ها شده مجازی با یک گوشی برای دو دانش اموز سخته گذروندنش و برای من نمیخرند.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی