بازدید 9351

اولتیماتوم مالیاتی به طلافروشان

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه برخی طلافروشان به بهانه های مختلف توافق صورت گرفته در زمینه پرداخت مالیات بر ارزش افزوده را انجام نمی دهند گفت: اجرای قانون دلبخواه نیست و در صورت لزوم سازمان مالیاتی به این موضوع ورود خواهد کرد.
کد خبر: ۴۰۳۲۷۸
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۱ 26 May 2014
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه برخی طلافروشان به بهانه های مختلف توافق صورت گرفته در زمینه پرداخت مالیات بر ارزش افزوده را انجام نمی دهند گفت: اجرای قانون دلبخواه نیست و در صورت لزوم سازمان مالیاتی به این موضوع ورود خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی عسکری امروز در حاشیه اولین نشست همکاری مالیاتی کشورهای عضو اکو در تهران در جمع خبرنگاران، از طلافروشان خواست تا در پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بهانه جویی نکنند، زیرا در اینصورت سازمان مالیاتی به موارد تخلف ورود خواهد کرد.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهارداشت: طی توافقی که سال های قبل با طلافروشان داشتیم و در نشست نهایی وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، مؤسسه استاندارد و نماینده کمیسیون اقتصادی مجلس حضور داشتند، 3 فرم فاکتور برای طلافروشان تهیه شد.

عسکری ادامه داد: براین اساس، برای طلافروشانی که طلا را با پول معامله می کنند، فرم مشخصی طراحی شد و کسانی که طلای نو را با کهنه معاوضه می کنند نیز فاکتور خاصی طراحی شد ضمن اینکه برای آن دسته از طلافروشانی که طلای ساخته شده را با طلای دیگر معاوضه می کنند که عمدتا فروشندگان عمده طلا و طلاسازان هستند، فاکتورهای امانی و معاوضه طراحی شد، بنابراین در همه فرایند تولید طلا و معاوضه فرایند مشخص شده و فاکتورهای مشخص نیز در نظر گرفته شده است.

وی بیان داشت: انتظار این است آنچه براساس توافق صورت گرفته، طلافروشان عمل کنند، اما متاسفانه طلافروشان به بهانه های مختلف تاکنون عمل نکردند و در اینکه شکل فاکتور آنها به چه صورت باشد و دارای چه طراحی باشد، مضایقه به خرج نمی دهیم، اما آنچه در فاکتور باید رعایت شود محتوایی است که در چارچوب فاکتورهای توافق شده که باید از سوی طلافروشان درج شود و اینکه باید در چند نسخه باشد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور افزود: این سازمان در رسیدگی های خود مالیات حقه دولت را از این صنف طلب می کند، اما طلافروشان به بهانه های واهی بهانه جویی می کنند و حتی برخی پرداخت نمی کنند و در برخی موارد ممکن است مالیات را به دلخواه نگرفته باشند که البته قانون دلبخواه نیست و برای همه یکسان است که سازمان مالیاتی در این موارد ورود خواهد کرد.

عسکری درباره برخورد با طلافروشان متخلف که فاکتور تک برگی برای فروش طلا ارائه می کنند گفت: اکنون این موضوع یک نقص بوده، اما انتظار این است که طلافروشان قانون را رعایت کنند و به توافقات پایبند باشند و بهانه جویی ها چیزی را تغییر نمی دهد، زیرا قانون به آنها ابلاغ شده است

وی در خصوص چگونگی ارائه اظهارنامه های الکترونیکی مالیاتی افزود: مؤدیان می توانند در خردادماه اظهارنامه های الکترونیکی مالیاتی خود را در سایت سازمان مالیاتی تکمیل و به صورت الکترونیکی می توانند مبالغ مورد نظر خود را نیز پرداخت کنند.

معاون وزیر اقتصاد از پیش بینی تمهیداتی برای ماه مبارک رمضان خبر داد و اظهارداشت: بهتر است مودیان اکنون نسبت به ارائه اظهارنامه اقدام کنند و این امر را به تیرماه موکول نکنند. از آنجا که تمام مراحل به صورت اینترنتی انجام خواهد شد، توصیه می شود مودیان اقدامات لازم را انجام دهند.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی در خصوص معوقات مالیاتی تصریح کرد: معوقات یک جریان مستمر ورود و خروج است به نحوی که بخشی از بدهی های معوق و بخشی از آن وصول و دوباره بخش دیگر به معوقات اضافه می شود. بنابراین فارغ از آن، بخش عمده بدهی ها در یک جریان ورودی و خروجی در جریان کار قرار می گیرد و وصول می شود.

به گفته عسکری، سالانه 2 هزار تا 2500 میلیارد تومان از محل معوقات مالیاتی ورودی و خروجی دریافت می شود و در این راستا قانون ظرفیت هایی را برای افرادی که بخواهند معوقات خود را بازپرداخت کنند، در نظر گرفته است. براساس قانون، امکان بخشش برخی از جرایم و تقسیط برای تسهیل امور وجود دارد.

وی در مورد برخی از اصناف مانند طلافروشان که عده ای از آنها مالیات بر ارزش افزوده خود را از مردم دریافت می کنند، اما به دولت اظهار نمی کنند تاکید کرد: تمام فعالان اقتصادی و همه کسانی که در نظام قانون مالیات بر ارزش افزوده مشمول هستند، باید قانون را رعایت کنند و باید در معاملات اقتصادی بین خریدار و فروشنده مالیات اخذ شده و به خزانه پرداخت شود.

عسکری با اشاره به برگزاری دوره های 3 ماهه برای مالیات بر ارزش افزوده گفت: تقریبا پولی که از مردم گرفته می شود، مالیات پرداختی مردم به عنوان پول دولت 3 ماه در دست این فعالان اقتصادی است که با این پول می توانند فعالیت اقتصادی کنند، اما در موعد و زمان مقرر قانونی باید آن را به سازمان مالیاتی پرداخت کنند.

معاون وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: در بررسی هایی که انجام شده، مودیانی وجود دارند که برخی تکالیف قانونی را انجام نداده و از مشتریان مالیات نمی گیرند، یا اگر می گیرند به دولت پرداخت نمی کنند که در قانون پیش بینی شده در رسیدگی های مالیاتی طبق قانون با افراد برخورد خواهد شد و این کار جریمه دارد.

وی با تاکید بر اینکه مودیان باید آنچه را که قانون تکلیف کرده انجام دهند اظهارداشت: طبق قانون برنامه پنجم توسعه بر اساس اولویت های سازمان مالیاتی مودیان مشمول نصب صندوق مکانیزه هستند که در سال 92 دو گروه و در سال جاری نیز 10 گروه برای نصب آن اعلام شده است.

عسکری تصریح کرد: در مجموع دو گروه 10 تایی فراخوان شده که امسال نیز یک گروه 10 تایی به آن افزوده خواهد شد که در وهله اول باید صندوق مکانیزه فروش را نصب کنند و پس از آن مراحل تکمیلی انجام شود.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره وصولی های مالیاتی تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری اظهارداشت: بیش از 3 هزار و 600 میلیارد تومان وصولی اردیبهشت ماه بوده که 95 درصد پیش بینی این ماه محقق شده است.

رئیس سازمان امور مالیاتی در مورد طرح مالیات بر خانه های خالی گفت: پیشنهاد این موضوع به مجلس ارائه و در چارچوب لایحه قانون مالیات های مستقیم تدوین و در آن گنجانده شده که امیدواریم مراحل نهایی آن به پایان برسد.

عسکری درباره میزان وصولی های مالیات بر ارزش افزوده گفت: مالیات ابرازی مودیان برای فصل زمستان 5 هزار و 200 میلیارد تومان بوده که با مالیات ارزش افزوده نفت محاسبه می شود و وصولی مالیات بر ارزش افزوده نیز 2 هزار و 600 میلیارد تومان بوده که در دو ماهه اخیر وصول شده است.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره امکان تقسط مالیات نیز گفت: مودیان می توانند در صورتی که 3 سال از فرصت قانونی پرداخت مالیات نگذشته باشد، از تسهیلات تقسیط پرداخت معوقات مالیاتی استفاده کنند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۷
انتشار یافته: ۱۷
اگر بررسی کنید می بینید که مالیات یک طلا فروش با یک کارمند در سال یکسان و یا حتی کمتر است!!!!
طلا فروشان مالیات بر ارزش افزوده راحتما از مشتری دریافت می کنند
طلا فروشان از مردم برای طلای دست دوم هم مایات می گیرند و لی موقع مایات دادن زورشان می آید.
یا سلام
حدوداً 3 هفته پیش من یک سرویس طلا خریدم در محاسبات مالیات بر ارزش افزوده را محاسبه و از بنده مبلغ آن را دریافت نمودند ولی در فاکتور صادر شده مالیات اخذ شده نیامد با تشکر
الان سالهاست که طلافروش ها مالیات بر ارزش افزوده را از مردم میگیرن اما نه اون رو پرداخت میکنن نه گواهی دریافت به مشتری میدن-دست دولت قبل درد نکنه که این نون رو گذاشت تو کاسه شون
ثروت طلافروشان نه سازندگان طلا در چند سال اخیر به طور نجومی افزایش یافته است.پیشنهاد من به معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی راه اندازی جمعه بازار می باشد که در آن تولیدکنندگان با قیمت کمتر و کسانی که مایل به به تعویض طلا هستند ،در این جمعه بازار آزادانه و با پرداخت مالیات مصوب معامله کنند. من این طرح را جهت راه اندازی جمعه بازار طلا در شهر خودم دادم اما مافیای زرگر اجازه فعالیت اقتصادی را بنده نداد. شایان ذکر است طبق تحقیقات من بازار طلا در ایران سالانه بیش از 30 هزار میلیارد تومان می باشد که دولت می تواند با این طرح انحصار عده ای خاص را بر بازار طلا بشکند.
از آقای عسکری خواهش می‌کنم با قدرت و درایت مالیات قانونی را اخذ نماید.
متاسفانه فرار مالیاتی در ایران پدیده‌ایی زشت و شرم‌اور است و بنظر میرسد تاکنون هیچ دولتی مرد این میدان نبوده است تا با وصول مالیات قانونی اقتصاد کشور را سالم نماید.
متاسفانه الان ارزش افزوده یک نوندانی جدید برای طلافروشان شده است چون تا دینار آخر 8درصد را از مشتری می گیرند و مشتری هیچ مدرکی دال بر پرداخت ارزش افزوده دریافت نمی کند و اصلا معلوم نیست این مبلغ پرداخت شده از بابت ارزش افزوده به دارایی پرداخت می شود یا نه. این حق مشتری است کهمطمئ شود این پول به حساب دارایی ریخته می شود. باید راه کارهای لازم در نظر گرفته شود تا مشتری به این اطمینان برسد. مثل اعلام ارزش افزوده پرداخت شده از طرف مشتری به حوزه دارایی هر مغازه مانند شرکت هایی که ارزش فزوده پرداخت و در سامانه دارایی اعلام می کنند.
طلای گرم 100 هزار تومنی رو این روزها دارن گرمی 150 هزار تون می دهند...
این در حالی است که همگی تا شاهی آخر مالیات بر ارزش افزوده را از مشتری میگیرند/
ارزش افزوده هر شغلي متفاوت
مثلا براي طلا فروشان بأيد بر أساس وزني طلاي كه مشتري از مغازه دار ميخرد حساب شود
مثال بالآي 50 گرم 8%
زير 50
X %
زير 30
X%
زير 20
زير 10
نه بابا! حالا كي احساس لزوم خواهيد كرد؟!
این ارزش افزوده فقط گوژ بالای گوژبرای خریداران شد وسود هنگفت برای فروشندگان چون این مبلغ ازمشتری گرفته شد ودولت توانایی وابزاردریافت آن راازطلا فروشان نداشت فقط هزینه ای اضافی ونا عادلانه برمشتریان تحمیل شد چون زیرساختهای دریافت ارزش افزوده اصلا درکشوروجودنداشت اینهم ازشاهکارهای آقای احمدی نژاد بودکه باعث تورم شد.البته شاید10درصدی ازفروشندگان پرداخت کرده باشند اما 90درصد ازفروشندگان نخواستن ارزش افزوده را به دولت پرداخت کنند
ومدرکی هم ازخودبجا نمیزاشتن تابی جون اینو بزار روسایت تا همه بخونن من خودمم توبازارطلافروشان فعالیت میکنم حرف دروغ نمیزنم
طلا فروشان ارزش افزوده را از همه میگیرند
دولت وطلا فروشها با هم نشستند و توافق كردندودستورالعمل ابلاغ كردندوحالا دعوا دارند اما مصرف كننده اي كه هم دولت و هم طلافروش به جيب او آويزانند از همه جا بي خبر حتي يه اطلاع رساني جزئي در مورد توافقشان و چگونگي 3نوع فاكتور مزعوم به مصرف كننده داده نشده.اي بيچاره مصرف كنند!!!!!!
آقا جان طلا فروشان پس از صدور فاکتور خرید مبلغ 8 درصد ارزش افزوده را جداگانه محاسبه و جداگانه از مشتری میگیرند و هی غر میزنند که مالیات میدهند(البته از جیب مشتری!)
بحث سر اینه که طلا فروشان دو بار مالیات بر ارزش افزوده میدهند یکبار وقتی طلارو از فروشنده اصلی میگیرند 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده میدهند و یکبار هنگام فروش آن به مشتری !
ثانیا چرا باید سود طلا 7 درصد باشد ولی مالیات 8 درصد؟
برچسب منتخب
# توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام # سیل
وب گردی