بازدید 90256

اين مانتوها را چه کساني مي‌پوشند؟

به عقيده بسياري از بازديدکنندگان چنين جشنواره‌ها و نمايشگاه هايي، لباس‌هاي عرضه شده با آنچه که مردم در فضاي عمومي مي‌پوشند متفاوت است
کد خبر: ۳۸۵۷۳۰
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۸ 11 March 2014
سومين جشنواره مد و لباس فجر در تالار وحدت در حال برگزاري است. جشنواره اي که قرار است تازه‌هاي صنعت مد و لباس را با تاکيد بر فرهنگ ايراني و اسلامي به نمايش بگذارد و تغييري در اين صنعت و بالاخره در نحوه پوشش مردم ايجاد کند.

به نوشته ابتکار، تا به حال چندين نمايشگاه و جشنواره مد و لباس در کشور برگزار شده است. تجربه‌هايي که به گفته بسياري از فعالان اين صنعت چندان موفق نبوده و البته مردم هم رضايت چنداني از آن ندارند.

به عقيده بسياري از بازديدکنندگان چنين جشنواره‌ها و نمايشگاه هايي، لباس‌هاي عرضه شده با آنچه که مردم در فضاي عمومي مي‌پوشند متفاوت است و در واقع مردم نمي‌توانند اين لباس‌ها را در محيط کار، تحصيل و در خيابان بپوشند و از طرفي بسيار گران هستند. هرچند که حميدرضا يوسفي‌فر، مشاور دبير کارگروه ساماندهي مد و لباس و مسئول بخش فروش اين جشنواره،معتقد است که قيمت‌ها توسط کارشناسان اتحاديه پوشاک کارشناسي شده تا مصرف‌کنندگان متضرر نشوند.

قيمت لباس‌هاي ارائه شده در بخش فروش، از 100 هزار تومان شروع مي‌شود و با اينکه خيلي‌ها معتقدند اين رقم‌ها بالاست، حميد قبادي، دبير سومين جشنواره مد و لباس فجر مي‌گويد: «100 هزار تومان براي يک لباس خوب، رقم بالايي نيست. لباس خوب نه اين که گران فروخته شود، اما بايد قيمت آن منطقي و مناسب باشد.»

اين جشنواره در 7 قسمت نمايش طرح‌هاي ارائه شده، فروش، علمي و دانشگاهي، بين‌المللي، استاني، سازمان‌ها و نهادها، موسسات خصوصي انجمن‌ها و تشکل‌ها،صنعت و تکنولوژي‌هاي نوين و فعاليت‌هاي فرهنگي و هنري در مجموعه تالار وحدت کارش را آغاز کرده و تا 23 اسفند هم ادامه دارد.

البته سومين جشنواره مد و لباس فجر با دو دوره گذشته تفاوت‌هايي هم دارد؛ حضور مانکن‌هاي زنده و همچنين نمايش زنده لباس براي پوشاک مردان، در اين جشنواره درنظر گرفته شده که در دوره‌هاي قبل نبود. از طرفي لباس اقوام مختلف ايراني هم در آن به نمايش در آمده است و قرار است ژورنال ويژه جشنواره مد و لباس هم در پايان جشنواره منتشر شود. علي جنتي پس از بازديد از اين جشنواره گفت: آنچه در نمايشگاه ديدم براي من شگفت آور بود. مجموعه طراحان، مجلات و ژورنال‌هاي فاخر و مناسب در کنار توليدکنندگان در حد عالي ظاهر شده‌اند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱۳
انتشار یافته: ۱۱
اگه مدل این مانتوها مورد تایید مسئولینه کاش دولت از جیب خودش هزینه کنه و این مانتوها رو با قیمت کمتر از 50هزار تومن بریزه توبازار تا همه بخرن اونوقت پوشش خانومها همونی میشه که دولت میخواست
من که نمایشگاه رو ندیدم ولی هر بار عکس های نمایشگاه رو دیدم تعجب کردم از این همه بی سلیقه گی . می شود مانتویی طراحی کرد که هم پوشیده باشد هم شیک . ظاهراً این طراحان نه به خواسته های خانم های ایرانی اشنا هستند و نه طراحی بلدند .
ساعت بازدیدش چند تا چنده؟
چرا اشخاصی رو استخدام نمیکنین تا در مناطق دید مردم این مانتو ها رو بپوشن لااقل از خارجیها الگو بگیرین که چقدر خرج میکنن
ولی لباس‌هایی که طرحش وارداتیه ارزونتر تموم میشه! چه دلتون بخواد چه دلتون نخواد.
خب راست گفتن.
من که نمی پوشم. خیلی قشنگن ولی نمی شه بپوشی. یکم دور از واقعیت جامعه است.
موافقم!
این مانتوها برای نپوشیدن است. تنوع در مانتوها و چادرها بیشتر با حجاب تر ها را به لحاظ سطح پوشش به عقب می راند تا بد حجابها را به جلو!
الان هم که شدیدا داره بی مانتویی یا مانتوی کاملا جلو باز مد میشه.
سلا.
شاید لباس ها کمی گران باشد.اما بیشترشان ارزش خرید دارند.
مردم به لباس ها الگو های غربی عادت کرده اند و دیگر مدل های اسلامی،ایرانی برایشان جذابت ندارد.
این جشنواره برای جذب مردم به این سمت است که لباس هایی مناسب جامعه اسلامی بپوشند.
در کل نمایشگاه به جا و خوبیست
منم داشتم به همین فکر می کردم ، کی اینارو می پوشه یا اصلاً میشه این لباسا رو پوشید؟
اکثر روسری های استفاده شده وطنی نبوده و طرح های عربی داشتند. یادتان باشد که طرح های عربی، هویت ایرانی ندارند.
مانتوهای ساده اما رنگی بدوزید با پارچه های مرغوب. نمی خواد چین و واچین اشان کنید!! بعضی ها از لحاظ مدل واقعا ضایع هستند.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی
آخرین اخبار