بازدید 15308

منتقدان علی‌آبادی چه کسانی هستند و چه می‌گویند؟

سه روز از آغاز ‌‌نام‌نویسی کاندیداهای انتخابات کمیته ملی المپیک می‌گذرد و هنوز انتخابات این نهاد بزرگ ورزشی کشورمان، تحت تأثیر آیین‌نامه جنجالی است که چهار روز مانده به آغاز ‌نام‌نویسی در نشست هیأت اجرایی به تصویب رسید.
کد خبر: ۳۶۶۳۶۹
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۲۹ 22 December 2013
منتقدان علی‌آبادی چه کسانی هستند و چه می‌گویند؟سه روز از آغاز نام‌نویسی کاندیداهای انتخابات کمیته ملی المپیک می‌گذرد و هنوز انتخابات این نهاد بزرگ ورزشی کشورمان تحت‌تأثیر آیین‌نامه جنجالی است که چهار روز مانده به آغاز ‌نام‌نویسی در جلسه هیأت اجرایی به تصویب رسید.

به گزارش «تابناک»، پس از تصویب ‌آیین‌نامه جنجالی هیأت اجرایی، تقریبا برداشت همگانی از آن این بود که اعضای کنونی کمیته ملی المپیک به دنبال تثبیت بقای خود در این کمیته برای چهار سال دیگر هستند و این گونه شد‌ که این روز‌ها همه فعالان ورزش کشور از وزارت ورزشی‌ها گرفته تا رؤسای فدراسیون‌ها، همه و همه نسبت به آن اعتراض کردند.
 
بنا بر این گزارش، اما دو بند جنجالی در آیین‌نامه این روز‌ها، موجبات اعتراض این دو گروه را فراهم آورد‌: نخست اینکه فدراسیون‌هایی که یک ‌ماه اخیر رؤسایشان عوض شده‌اند، حق رأی ندارند و باید یکی از اعضای هیأت‌رئیسه این فدراسیون‌ها در روز رأی‌گیری حاضر باشند. این افراد در حقیقت آنهایی هستند که در هشت ‌سال اخیر طی حضور علی‌آبادی در رأس سازمان تربیت‌بدنی سابق و کمیته ملی المپیک به ورزش آمده‌اند و به نوعی با وی همسو هستند.

‌دوم آنکه از حضور کاندیداهایی که با عضویت در هیأت‌رئیسه فدراسیون‌ها می‌خواهند در این مجمع انتخاباتی شرکت کنند، جلوگیری می‌شود. در این شرایط گذاردن چنین‌ بندی در این آیین‌نامه، سد بزرگی ‌پیش‌ روی کاندیدایی قرار داده که تا پیش از این به‌ عنوان گزینه‌های اصلی تصدی ریاست و دبیرکلی کمیته ملی المپیک نام برده می‌شد.

بند دوم اما منتقدان بزرگتری را برای علی‌آبادی تراشیده است. چه اینکه در روزهای منتهی به انتخابات کمیته ملی المپیک، همه از نام‌هایی نظیر هاشمی‌طبا و خادم برای کاندیداتوری ریاست این کمیته سخن به میان می‌آوردند که البته شانس هاشمی‌طبا با توجه به اجماعی که حول او شکل گرفته بود، بیشتر هم می‌شد.‌

اما از آنجا‌ که سید مصطفی هاشمی طبا و امیر خادم کمتر از شش ماه است ‌به عضویت هیأت رئیسه فدراسیون‌های ژیمناستیک و کشتی درآمده‌اند، با بند جدید آیین‌نامه از دور انتخابات کنار می‌روند.

در ادامه این گزارش می‌خواهیم بزرگ‌ترین منتقدان تصمیم اخیر کمیته ملی المپیک که به نوعی بزرگ‌ترین رقیبان محمد علی‌آبادی هم به شمار می‌روند، ‌بررسی کنیم و با آرا و نظرات آن‌ها در این باره آشنا شویم.

منتقدان علی‌آبادی چه کسانی هستند و چه می‌گویند؟


سید مصطفی هاشمی طبا‌

مدیر با سابقه ورزشی ایران که سابقه مدیریت ورزشی او به سال‌ها پیش باز‌می‌گردد. وی در دولت دوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و دولت نخست سیدمحمدخاتمی، ریاست سازمان تربیت بدنی را بر عهده داشت و افزون بر این، ریاست ‌کمیته ملی المپیک را هم در کارنامه خود می‌بیند.

هاشمی طبا علاوه بر این‌ها، تنها ایرانی بود که عضویت در IOC را هم تجربه کرده است؛ رویدادی که هیچ‌گاه در ورزش ایران رخ نداده بود و ‌کسی نتوانسته بود در تاریخ ورزش ما، کرسی در کمیته بین‌المللی المپیک را از آن خود کند؛ بنابراین، با رفتن او از کمیته ملی المپیک، تنها کرسی ایران در این کمیته هم از ورزش کشورمان گرفته شد.

وی که در دوران محمود احمدی‌نژاد از عرصه مدیریت ورزشی کشور دور بود، با روی کار آمدن دولت جدید، امیدوار بود که بتواند بار دیگر به صندلی ریاست کمیته ملی المپیک تکیه بزند. البته برای این کار، نیازمند ‌عضویت در هیأت رئیسه یک فدراسیون بود که این اتفاق در زمان سرپرستی محمد شریعتمداری در وزارت ورزش و در ۲۶ آبان ماه امسال رخ داد و طی حکمی از سوی سرپرست وزارت، وی به عضویت هیأت رئیسه فدراسیون ژیمناستیک درآمد و اینجا بود که محمد علی‌آبادی، صدای پای رقیب قدرتمندی را پشت سر خود می‌شنید.

هاشمی‌طبا در زمان ‌نام‌نویسی اولیه انتخابات کمیته ملی المپیک هم در محل نام‌نویسی حاضر شد و این کار را انجام داد، ولی این انتخابات به تعویق افتاد تا رقیبان فرصت کافی داشته باشند و سناریویی برای از راه به‌در‌کردن وی طرح‌ریزی کنند.

وی که این روز‌ها پرقدر‌ت‌تر از دیگران به این کار کمیته ملی المپیک اعتراض کرده، بر این باور است که این تغییر آبین‌نامه بر پایه آیین‌نامه IOC نیست‌ و ‌می‌گوید: «در نسخه انگلیسی اساسنامه IOC واژه «Representative» به معنی نمایندگان فدراسیون‌هاست؛ اما آقایان آمده‌اند و مندرجات اساسنامه IOC را هم تحریف کرده‌اند. من با مسئول کمیته‌ روابط بین‌الملل کمیته ملی المپیک ـ که اساسنامه IOC را ترجمه کرده‌ ـ صحبت کردم و از ایشان پرسیدم که معنی کلمه «Representative» را نمی‌دانم و ایشان گفت: یعنی «نماینده‌». من به او گفتم که اگر این کلمه معنی نماینده را می‌دهد، چرا در اساسنامه ترجمه کرده‌اید «رئیس فدراسیون» اجازه کاندیداتوری در انتخابات را دارد که او هم به دست‌وپا افتاد! این‌ها می‌گویند برای تدوین اساسنامه با IOC مکاتبه داشته‌اند، مگرIOC بیکار است که مکاتبات ایران را پیگیری کند؛ ضمن اینکه سند و آنچه مکتوب است، ملاک است، نه آنچه شفاهی گفته می‌شود. اصلا آن‌ها حداقل شش ‌ماه عضویت برای حضور نماینده فدراسیون در مجمع را از کجا آورده‌اند، ترجمه غلط ‌و به آن هم استناد می‌کنند. آن‌ها کار اشتباه انجام داده‌اند و حالا هم این کار اشتباهشان را ماست‌مالی می‌کنند‌».
 
هاشمی‌طبا در نخستین واکنش خود به تصویب این آیین‌نامه، پای IOC را هم به میان کشید‌ و گفت، در صورتی که آیین‌نامه از سوی اعضای هیأت اجرایی تصحیح نشود، به IOC شکایت خواهد کرد و پیگری موضوع را از طریق مراجع ذی‌صلاح بین‌المللی ادامه خواهد داد.

وی در ادامه اقدامات خود، روز گذشته به محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان نیز نامه‎‌ای نوشت و از او خواست تا به عنوان یک عضو مجمع در خصوص ‌تطابق نداشتن آیین‌نامه و اساس‌نامه کمیته ملی المپیک اقدام کند.

هاشمی‌طبا از بزرگ‌ترین منتقدان مدیریت علی‌آبادی در ورزش بوده و بر این باور ‌است که علی‌آبادی استاد متعلق ورزش ایران است.

هرچند وی ‌در این سه روز، هنوز برای نام‌نویسی انتخابات اقدام نکرده، همچنان از حضور با قدرت در انتخابات سخن می‌گوید.

امیررضا خادم

کشتی‌گیر سابق تیم ملی که چهار بار حضور در المپیک‌ و در دوره‌ای نیز ریاست فدراسیون و مدیریت تیم‌های ملی را هم تجربه کرده بود، پس از مدتی دوری از ورزش و پرداختن به مسائل سیاسی، بار دیگر عزم حضور در مدیریت ورزشی را کرده است.
 
هرچند خادم‌ هنوز به عضویت فدراسیونی درنیامده، نام او به عنوان دبیر کل هاشمی‌طبا مطرح بوده و او هم در این روزها به انتقاد از سیاست‌های تمامیت‌خواهانه علی‌آبادی پرداخته است.

خادم ‌یکی از نخستین مصاحبه‌هایش پس از تصویب آیین‌نامه جنجالی علی‌آبادی را چسبیده به ورزش خواند‌: درباره مطالبی که در خصوص انتخابات کمیته ملی المپیک در این چند روز مطرح شده است، هدفی جز این نمی‌توان متصور بود و آن اینکه کسانی که سال‌هاست مشکلات عدیده و متفاوتی برای ورزش فراهم کرده‌اند و به اصطلاح‌ «چسبیده‌های ورزش» هستند، امروز با هر ابزاری تلاش می‌کنند در ورزش ماندگار شوند و به دنبال خارج کردن فضای انتخابات از حالت رقابتی آن هستند. این اولین دوره برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک نیست، اما تعبیرات و نکات جدیدی که توسط علی آبادی چسبیده به ورزش‌ مطرح شده،‌ بدعتی تازه است. این آقایان با وجود تمام مشکلاتی که در این مدت ایجاد کرده‌اند و بداخلاقی‌هایی که حاصل‌ فرهنگ حاکم بر دستگاه اجرایی کشور در ‌هشت سال‌ گذشته بوده، حالا هم می‌خواهند از جایگاه خود و همراهانشان استفاده کنند تا فضای انتخابات از فضای رقابتی سالم بیرون شود‌‌».
 
خادم که به جز حضور در تیم علی‌آبادی، بحث نام‌نویسی او برای انتخابات هم جدی است، در گفت‌وگو‌ با یک روزنامه صبح امروز گفته است: «امیدوارم که سازمان بازرسی کل کشور و دستگاه‌های مربوطه هر چه سریع‌تر در خصوص این اقدام مسئولان کمیته ملی المپیک دخالت کنند تا شرایط تعلیق ورزش ایران از سوی IOC فراهم نشود، چون اگر IOC بفهمد که این افراد غیرقانونی عمل کردند، حتما با ورزش ایران برخورد خواهد کرد.»

خادم در پاسخ به اینکه آیا هنوز برای شرکت در انتخابات مصمم هستید، ادامه داد: «بله حتما در انتخابات شرکت خواهم کرد».

او همچنین در واکنش به اینکه از طرف چه فدراسیونی می‌خواهید وارد مجمع شوید، افزود: «فعلا بگذارید اصل قضیه حل شود، چون عضویتم در هیأت‌رئیسه فدراسیون‌ها دیگر مشکلی ندارد».
 
نصرالله سجادی

اما اگر این روز‌ها صفحات ورزشی خبرگزاری‌ها را دنبال کنید، می‌بینید که به جز هاشمی‌طبا و خادم، نصرالله سجادی هم مصاحبه‌های تندی‌ علیه کار جدید کمیته ملی المپیک و شخص علی‌آبادی انجام داده است. سومین گزینه تصدی پست وزارت ورزش و جوانان و معاون قهرمانی این وزارتخانه هم این روز‌ها از جدی‌ترین منتقدان علی‌آبادی است و از گزینه‌های جدی انتخابات کمیته!

سجادی در حاشیه برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون کشتی پهلوانی و ورزش باستانی درباره آیین‌نامه جدید کمیته ملی المپیک گفته است: «در کجای دنیا سه ‌روز مانده به نام‌نویسی نامزد‌ها و ۳۳ روز مانده به برگزاری انتخابات، آیین‌نامه جدید می‌نویسند؟

‌در این رابطه نیز روز گذشته، شمار بسیاری از رؤسای فدراسیون‌ها، از جمله فدراسیون‌های شطرنج، هندبال، ووشو، دوومیدانی و تنیس نیز نسبت به این اقدام ناگهانی هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک اعتراض کردند و آن را غیرقانونی دانستند.

با همه این‌ها، سه روز از نام‌نویسی کاندیداهای کمیته ملی المپیک می‌گذرد و به ‌رغم همه انتقاد‌ها، هنوز اوضاع‌ تغییری نکرده است؛ اما از جمع بزرگ منتقدان و مخالفان، چنین به نظر می‌آید که در روزهای آتی، اخبار مهمی از انتخابات این فدراسیون به گوش خواهد رسید.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۴۷
خدا وکیلی من یکی که موندم آقای علی آبادی با چه رویی اومده جلو؟!
امثال علی آبادی که هیچ تجربه و دانشی راجع به جایگاهی که با رانت بدست آورده اند ندارند مسلما تمام تلاش خود را جهت حفظ اون جایگاه برای حفظ منافع شخصی خود انجام میدهند ...حذف چند رقیب وزین و شناخته شده هم درجهت بقا و ادامه دادن به اهداف جاه طلبانه و منفعت طلبانه میباشد...ایشان بازمانده دولت اختلاص میباشد....
"علی آبادی"، نمی دونم چرا این اسم در من کلماتی مثل سوء استفاده، باند بازی، دروغ، تهمت، بانک تات و... و حس نفرت رو در من ایجاد میکنه.
براى رضاى خدا يك نفر از دستگاههاى ذيربط ثروت على آبادى وخانواده اش را قبل از اينكه معاون احمدى نژاد در شهردارى تهران شود را با ثروت فعليش مورد بررسى قرار داده و بپرسد از كجا آورده
1- با پول هنگفتی که در دوره قبل از فروش نفت بدست امد خیلی هنر نبود که کارکنند
2- ثابت شده که اقای علی ابادی در مجامع بین المللی خیلی تحویل گرفته نمی شود واگر ایشان شود حق ورزش ایران به شدت ضایع می شودودر داخل نیز هیچ محبوبیتی ندارد
3- هرگز موردی که این آثایان به قول اقای خادم چسیده به ورزش انجام داده اند قابل پیگیری است اگر ادامه دهد مشکلات زیادی گریبان ورزش خواهد شد قانونا محکوم می شود
تمام كسانى كه ورزش مى كنند دنبال ورزشند ورزش مى بينند ورزش مى نوسند مخالف على ابادى هستند
ورزشرا باید از سیا ست جدا کرد
آقای علی آبادی جون هرکی دوسداری دست از سر ورزش بردار
آقای علی آبادی فقط برو
خودش رفته ولی سایه اش هنوز رو سر ملت سنگینی میکنه ...
ورزش را باید به دست مدیرانی از جنس ورزش سپرد.
اقای علی ابادی بعدازان ابروریزی که دراوپک انگلیسی رابصورت روخونی انجام دادواقعاخجالت اوراست که بخواهددوباره درمجامع بین المللی حضوری دوباره داشته باشدابروی یک ملت ویک نظام که دردنیاازاون باافتخاریادمیشودبدست یک عده چسبیده به میزوکارنا بلدبربادرودازایشان درجاهایی استفاده شودکه بکارایند
بدست آوردن پول و قدرت به قیمت نابودی ورزش ایران...
آقای علی آبادی دیگه ضررزدن بسه برو
باسلام و تسلیت اربعین حسینی علاج واقعه را قبل از وقوع بایدکرد متاسانه در کشور ما در هنگام تدوین و تصویب قوانین اندر شتابزده عمل می نمایند که پیشبینی های اتی تبعات منفی تعابیر در ان را در نطر نمیگیرند لدا برخی افراد سود جو از این باگها یا اشتباهات نهایت بهرمندی را می برند
از علی آبادی یک تست انگلیسی بگیرند بعد اگه تونست بیاد
خوب کاری نداره که انتخابات را شش ماه به تعویق بندازند تا اون ها هم مطابق قانون جدید بتونند کاندید شوند
از شعار شیفتگان خدمت به کجا رسیده ایم!!!
فقط میشه این نکته رو تایید کرد که آريالای علی آبادی انسان درستی نیست و شبیه همیه آقای مرتضوی هستند که دیر یا زود طبل رسواییشون نواخته میشه
هر كسى غير از على ابادى .اين بابا تا كى بايد خودش را به جامعه ورزش تحميل كنه ؟ضمنا فهرست اناهايى كه از ايشون حمايت ميكنند را براى ملت منتشر كنيد تا همه بدانيم كى ها هستند.
چرا یک نفر مثل هاشمی طبا را که مردم مدیریت ضعیفش را در عرصه های مختلف بویژه فدراسیون فوتبال از یاد نبرده اند بزرگ می کنید؟ این آدم چه افتخاری برای کشور کسب کرده که منتقد علی آبادی است. علی آبادی لااقل در دوره المپیک آسیایی و المپیک لندن نتیجه کامل قابل قبولی گرفت.
همه چیز را سیاسی می بینند این دولت مردان و نویسنده تابناک که کاملا جانبدارانه مطلب نوشته است یا شاید سنش به اندازه ای نیست که دوره مدیریت ایشان را به یاد بیاورد!
ترجمه متن كار خود پرفسور علي آبادي بوده
مگر سازمان و وزارت ورزش یا دفتر ریاست جمهوری بر کار این کمیته نطارت ندارد
به قول معروف " مدیر و مدبر در خدمات متوری شهرداری تهران "!!!!!!!!!
علت حضور ایشان در اون مقامات نه توانی که وابستگی و همراهی با دارو دسته دولتیان قبلی بود!
سوابق ورزشی ایشان هم - اگر هم توفیقی بوده - به مدد همراهی و کمک دولتیان ماضی است و نه توانایی ایشان
اين آقاى على ابادى وابسته به چه كسى است كه هيچ كس نميتواند در مقابل خلافهايش به ايستد. ساختمان گاندى را به يك پنجم قيمت به اطرافيانش ميفروشد، پول كميته المپيك را در موسسه مالى پسرش سرمايه گذارى ميكند تا تبديل به بانك شود. ولى دريغ از كوچكترين پيگيرى. در ضمن شايعاتى در مورد تصادف پسرش با يك پياده كه منجر به مرگ عابر شده و با تهديد جريان روپوشى شده وجود دارد. البته مطمين هستم شما اين نظر مرا مثل قبلى ها سانسور خواهيد كرد.
من بعنوان یکی از منتقدان علی ابادی معتقدم اوبایدهم از صحنه ورزش وهم سیاست محو بشه این دست ادما باید منزوی بشن اینا درحق پیشکسوتان ما خیانت کردن
کارهای حقوقی تیم دولت گذشته چه زمانی که سرکاربودند وچه الان واقعا در حد فاجعه هست. طوری عمل می کنند وطوری توجیه می کنند که مطلقا شعور ودرکی برای مخاطبین تصور نمی کنند حاضر به پاسخگویی نیستند وحتی این قدر مردانگی هم ندارند که قبول مسئولیت کنند لجاجت های کودکانه و انکار واصرار مضحک . واقعا اقای علی اباد شما چه نسبتی با ورزش کشور دارید ؟ خیلی ها از شما و عملکرد هشت ساله ی شما راضی نیستند که شدیدا ادم های محترم وباسابقه ای رو شما بهشون اسیب زدید
باید این آیین نامه من درآوردی با تدبیر و استعلام از کمیته المپیک جهان به سرعت حل شود تا این آقای مزاحم از ورزش مملکت کنار گذاشته شوند!
يعني يكي پيدا نميشه جلوي أين آقا روبگيره با اين كارهاش واقعا كه
بابا برو
آقای علی آبادی یادش رفته بادادکان چکارکردحالا وقت رسید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۳
دادکان که خدائیش حقش بود!!!! اما یکی هم حق علی ابادی رو کف دستش بذاره
از اين دست پرورده احمدي نژاد بيشتر ازاين انتظار نميره
هنوز رو خوانی متن انگلیسی شما در مقام وزیر نفت در اوپک یادم نرفته.وای چه ....بود.بعد اقتدار زنگنه در اپک 20 روز پیش که دل وزیر نفت عربستان رالرزاند.آری وی جبران 8سال اشتباه چه کسی بود؟
لطفا اقای علی ابادی را کنار بگزارید چون به اندازه کافی کاف داده است از انگلیسی صحبت کردن تا...!
خدا باعث و بانی این بی اخلاقی ها در جامعه را هر طور میداند به زمین گرم و سرد و ولرم بکوبد... تا برادران بازیافت بیایند جمعشان کنند...
این روشهای تمامیت خواهانه در همه عرصه ها به ویژه ورزش موجب هدر رفتن سرمایه ها می شود . کاملا مشخص است که علی آبادی قصد بقا و حفظ کرسی ریاست خود به هر قیمت ممکن حتی با حذف ناعادلانه رقبای شایسته خود دارد .
تغییر آیین نامه چند روز قبل از انتخابات کاری اشتباه است و اصولا" باید نهادهای قانونی این موضوع را بررسی نموده و جلوی تسلط بر این نهاد ورزشی را بگیرند . آیا کمیته ملی المپیک جزو دارائیهای شخصی ماست که طبق میل خودمان هر موقع خواستیم تعییر آیین نامه ای اعمال کنیم ؟
ای کاش اگر امری غیر قانونی در حال تحمیل است مسئولان در اسرع وقت ورود پیدا کنند و اصلاح نمایند و یا لااقل بگویند که کمیته ای را جهت بررسی منصوب نموده اند و ضرب الاجلی را مشخص کنند که اظهار نظر خواهد شد و به نگرانی ها و سردرگمی ها خاتمه دهند
به نظرم علی آبادی اصلا به درد این سمت نمیخورد و هاشمی طبا هم انرژی لازم را ندارد از بین سجادی و خادم صد البته امیررضا خادم گزینه مناسبی برای این مسئولیت است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۳
پشتک نیم وارو که نمیخواد بزنه که می فرمایید انرژی لازم را ندارد. همه جای دنیا از تجربه مدیران کهنه کار استفاده میکنن اینجا میگن انرژی نداره!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۳
اصلا سابقه مدیریت خادم با سابقه درخشان سجادی قابل قیاس نیست
بابا علی ابادی زمان محمود یارغار بود و محمود که دورانش تموم شد زدزیر رفاقت بابا واسه توکه خوب بودبی .....
علی آبادی هیچی بلد نباشه انگلیسی که بلده؟؟؟؟؟!!!!!
وزیر ورزش باید به طور جدی به این مسئله ورود کند. نه به دولت قبل که هر کاری دلش میخواست میکرد، نه به این وزارت ورزش که شدیداً محافظه کارانه پیش میره. طبیعیه که برای اصلاح این همه بی سرو سامانی باید یه جاهایی مقتدارنه عمل کرد.
دوستان آگاه باشید و انحراف پیدا نکنید هیچ یک از این برادران (هاشمی طبا و علی آبادی )به درد ورزش و کمیته ملی المپیک نمی خورند . بهترین گزینه در حال حاضر نیروی جوان ورزشی با تحصیلات دانشگاهی مرتبط می تواند به کمیته المپیک کمک بکند. همه کمک کنید به خصوص رسانه ها.
بندازید بیرون این مفسد ها رو
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # روز معلم