بازدید 23464
نشست رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی دولت در مجلس

عباسی وزیر شد

در بند مربوط به مسئولیت‌های اجرایی کارنامه فعالیتی عباسی، همه مربوط می‌شود به حوزه نمایندگی وی، در حالی که هیچ کدام مسئولیت اجرایی تلقی نمی‌شود و وی باید سابقه فعالیت خود را در حوزه تعاون مطرح می‌کرد.
کد خبر: ۳۱۷۲۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۲ 05 May 2013
اولین و آخرین وزیر رفاه، کار و امور اجتماعی در پانزده اسفند سال ۹۱ پس از جنجال‌های ایجاد شده و برخوردی که دو رئیس قوه با هم داشتند، از سمت خود غزل شد.

پس از شیخ‌الاسلامی اداره وزارت رفاه به اسدالله عباسی واگذار شد تا در این مدت، وزارت‌خانه بی‌سرپرست نباشد؛ در چهارم اردیبهشت امسال، محمود احمدی‌نژاد عباسی را وزیر پیشنهادی دولت به مجلس معرفی کرد.

امروز نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در‌باره این فرد تصمیم‌گیری ‌و صلاحیت وی را برای تصدی وزارت کار بررسی خواهند کرد.

رییس‌جمهور وارد مجلس شد

دقایقی پیش، محمود احمدی‌نژاد برای دفاع از وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد جلسه علنی مجلس شد.

رحیمی معاون اول و فروزنده معاون پارلمانی، رییس جمهور را در مجلس همراهی می‌کردند.

نمایندگان مته به خشخاش نگذارند

رئیس جمهور با بیان اینکه وزیر پیشنهادی کار فردی پای کار و اهل خدمت است از نمایندگان خواست ‌برای رأی دادن به وی مته به خشخاش نگذارند و اظهار امیدواری کرد عباسی امروز بتواند در جلسه استانی هیأت دولت به عنوان وزیر شرکت کند.

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور صبح امروز (یکشنبه) پس از حضور در مجلس برای رأی اعتماد وزیر پیشنهادی وزارت کار، تعاون، رفاه و تأمین اجتماعی با تبریک ایام ولادت حضرت زهرا (س) و تسلیت سالگرد شهادت شهید مطهری، هفته معلم را تبریک گفت.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه با همت نمایندگان، این وزارت‌خانه سامان بیشتری پیدا کند، افزود: وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی یک وزارت‌خانه مهم و کلیدی است که از ادغام سه وزارت‌خانه ایجاد شده است.

احمدی‌نژاد صیانت از کار و کارگر و تنظیم روابط این دو را یک امر پایه‌ای برای پیشرفت کشور دانست و تصریح کرد: در سال‌های اخیر، فعالیت‌های بسیار خوبی در این زمینه انجام ‌و فضای کارفرمایی و کارگری به فضایی برای همکاری و پیشرفت نزدیک شد و اکنون تقریبا با نزدیک شدن کشمکش‌های طولانی به صفر، تقریبا در حل و فصل مسائل کارگری به روز هستیم.

رئیس جمهور پشتیبانی از بخش تعاون را از دیگر وظایف این وزارت‌خانه برشمرد و گفت: تعاون در ایران، بخشی ویژه در کارکردهای اقتصادی پیش‌بینی شده و در ‌سال‌های اخیر نه تنها میزان اعضای تعاونی‌ها به نزدیک دو برابر افزایش یافت، بلکه سهم تعاون در اقتصاد نیز بالا رفت، ولی هنوز تا سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب فاصله باقی است.

وی به مسئولیت‌های مهم این وزارت‌خانه در حوزه تأمین اجتماعی اشاره کرد و با تبیین رسالت‌های مهم بخش تأمین اجتماعی نیز تأکید کرد، باید به این نکته توجه داشت که بخش عمده بار هدفمندی باید بر عهده این وزارت‌خانه باشد.

احمدی‌نژاد با اشاره به مسئولیت اسدالله عباسی در سرپرستی وزارت کار، رفاه و تعاون در ماه‌های گذشته اظهار داشت: امروز ایشان برای تصدی این وزارت‌خانه مطرح هستند، همه شما آقای عباسی را می‌شناسید. دو دوره نماینده مجلس در کنار شما و همراه شما بودند و در کمیسیون‌ها و مسئولیت‌های مختلف مجلس خدمات و سوابق خوبی داشتند.

وی افزود: همچنین در این دوره چند ماهه که در وزارت‌خانه بودند عملکرد قابل توجهی داشتند. امروز هم می‌بینیم که وزارت‌خانه سر پاست و نقصی در کار وزارت‌خانه دیده نمی‌شود.

رئیس‌جمهور وزیر معرفی شده را نیرویی مومن‌، دلسوز، شبانه‌روزی، پای‌کار و اهل خدمت معرفی کرد و خطاب به نمایندگان گفت: وقت شما را زیاد نمی‌گیرم، امیدوارم با رأی بالای شما، امروز آقای عباسی به عنوان وزیر در جلسه هیأت دولت شرکت کند و بتواند خدمت بالاتری ‌ارائه دهند.

وی در پایان دفاعیه کوتاهش از اسدالله عباسی اظهار داشت: رهسپار سفر هستم و همین مقدار کفایت می‌کند. امیدوارم دوستان مته به خشخاش نگذارند تا زود‌تر تکلیف این وزارت‌خانه مهم مشخص شود.

احمدی‌نژاد مجلس را ترک کرد

رئیس جمهور کشورمان پس از دفاع از وزیر پیشنهادی برای وزیر کار جلسه علنی مجلس را ترک کرد.

محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور کشورمان، صبح امروز با حضور در صحن علنی مجلس طی سخنانی کوتاه به دفاع از اسدالله عباسی، وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت‌خانه کار پرداخت.

با بر این گزارش احمدی‌نژاد پس از دفاع از وزیر پیشنهادی‌اش نشست علنی مجلس را ترک کرد. قرار است احمدی‌نژاد امروز به سفر استانی برود.

بر پایه این گزارش، رحیمی معاون اول رئیس جمهور هنوز در جلسه علنی حضور دارد.

در شرایط کنونی کسی پاسخگوی کارکرد گذشته وزارت تعاون نیست

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، با تأکید بر این که بزرگ‌ترین مجموعه اقتصادی کشور در دست افراد غیرمتخصص قرار گرفته است، گفت: در اوضاع کنونی کسی پاسخگوی کارکرد گذشته وزارت تعاون نیست.

محمدرضا پورابراهیمی در نشست علنی امروز (یکشنبه پانزدهم اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با انتخاب اسدالله عباسی به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه امروز در فضای این وزارت‌خانه شرایط خاصی وجود دارد، گفت: این وزارت‌خانه مهمترین مجموعه متولی اقتصاد کشور است که بخش‌های زیادی مانند صندوق بیمه عشایر و صندوق بیمه بازنشستگی را زیر پوشش دارد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، با اعلام اینکه مجموعه شرکت‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۱۵ درصد از بازار سرمایه را تشکیل می‌دهند، افزود: متأسفانه در چند سال اخیر، این مجموعه‌ها دچار شرایط ویژه‌ای شده‌اند. از طرف دیگر می‌بینیم که افرادی وارد این مجموعه‌ها شدند که کمترین تجربه و تخصص را دارند.

وی ادامه داد: متأسفانه هم اکنون کسی پاسخگوی عملکرد شرکت‌های زیرمجموعه این وزارت‌خانه نیست. حال باید پرسید چه کسانی و با چه سوابقی در بخش نفت و گاز شستا کار می‌کنند؟ ‌اکنون می‌بینیم که در چند وقت اخیر، چهار پزشک به این گروه افزوده شده است.

پورابراهیمی با تأکید بر اینکه بزرگ‌ترین مجموعه اقتصادی کشور، دست افراد غیرمتخصص قرار گرفته است، تصریح کرد: به طور حتم این موضوع، سطح بازده کارکرد اقتصادی کشور را کاهش می‌دهد.

وی با انتقاد از تغییر پی‌درپی مدیران در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یادآور شد: در شش ماه گذشته، نزدیک سه مدیرعامل در سازمان تأمین اجتماعی منصوب شده است. از طرف‌ دیگر، نمایندگان در نشست‌های علنی مجلس درباره واگذاری سهام و تعیین تکلیف بیمه بازنشستگی فولاد صحبت کرده‌اند، ولی هیچ کسی پاسخگوی این مشکلات نیست.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تمام مجموعه‌های اقتصادی را در بر دارد، خطاب به عباسی، گفت: شما باید متعهد به اصلاح این امور شوید، زیرا در چهار ماه گذشته، کسی پاسخگوی مشکلات نبوده است.

حضور عباسی در دو هیأت علمی دانشگاه غیر‌قانونی است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه لاهوتی در سخنانش اعلام کرد که وزیر پیشنهادی وزارت تعاون، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاداسلامی و دانشگاه پیام نور است، گفت: بنا بر قانون افراد نمی‌توانند در دو جا عضو هیأت علمی دانشگاه باشند.

مهدی دواتگری در تذکری با استناد به ماده ۷۹ آیین نامه داخلی مجلس با بیان اینکه براساس این ماده اگر در جلسه علنی مجلس صریحاً نسبت سوئی به یک نماینده زده شود آن نماینده برای رفع نسبت می‌تواند با درخواست از هیأت رئیسه بدون تشریفات، پنج دقیقه اجازه نطق داشته باشد، گفت: لاهوتی در سخنانش اظهارات من را تحریف کرد که یکی از این موارد، این بود که گفت دواتگری دقت نکرد.

نماینده مردم مراغه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در برنامه‌های ارائه شده وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی سوابق اجرایی دیده نشده است، افزود: تمام نمایندگان برنامه‌های وزیر پیشنهادی را روی میز خود دارند؛ حال خود افراد قضاوت کنند که آیا این سوابق اجرایی است؟

وی با تأکید بر اینکه سوابقی مانند ریاست فراکسیون فرهنگیان و فراکسیون‌های دیگر عنوان اجرایی ندارد، تصریح کرد: لاهوتی در سخنانش اعلام کرد که وزیر پیشنهادی وزارت تعاون، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه پیام نور است، ولی بنا بر قانون افراد نمی‌توانند در دو جا عضو هیأت علمی دانشگاه باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: عباسی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در رابطه با موضوع عضویت در هیأت علمی دانشگاه‌ها باید به نمایندگان مدرک دهد تا شبهات برطرف شود.

عباسی سابقه مسئولیت اجرایی ندارد

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اینکه حوزه فعالیت‌های اسدالله عباسی بیشتر به وزارت آموزش و پرورش مرتبط است نه وزارت کار، تصریح کرد: عباسی سابقه مسئولیت اجرایی ندارد.

مهدی دواتگری در نشست علنی امروز (یکشنبه پانزدهم اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی با استناد به ماده ۲۰۵ آیین‌نامه داخلی، گفت: یک هفته پس از معرفی وزیر پیشنهادی مجلس، باید رسیدگی به صلاحیت‌های وزیر پیشنهادی را در دستور کار قرار دهد و این در حالی است که اکنون یازده روز از زمان فرستادن نامه معرفی رئیس جمهور به صحن علنی می‌گذرد.

نماینده مردم مراغه در مجلس شورای اسلامی درباره اسدالله عباسی گفت: اگر دولت در این چند سال به اموری چون اقتصاد، عدالت، آموزش، سلامت و تأمین غذا، اجرای قوانین رشد و توسعه پایدار، صیانت از نیروی کار، تهیه استراتژی سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال با درآمد بالا، بهداشت و درمان، بالا بردن امید، رفع دغدغه نسبت به تأمین زندگی خانواده، پزشک خانواده، پیشگیری از معلولیت‌ها و آسیب‌های اجتماعی، گسترش مشارکت‌های مردمی، تلاش برای تأمین حداقل معیشت و سایر کمک‌های اجتماعی برای خانواده‌ها، سیاستگذاری اشتغال، صیانت از نیروی کار، امور اقتصادی اجتماعی و فرهنگی، تلاش برای گسترش صادرات غیرنفتی، فروش اموال و دارایی‌های دولت، ارتقای تولید و بهره‌وری و سایر زمینه‌هایی که جزو برنامه‌های وزارت‌خانه و دولت می‌تواند قرار گیرد، ‌توجه می‌کرد، مشکلات چندانی ‌پیش روی نبود.

وی با بیان اینکه وزارت کار دومین وزارت‌خانه مهم کشور پس از وزارت کشور تلقی می‌شود، تصریح کرد: این تکلیف نمایندگان است و امانتی که بر دوش این برادران گذاشته می‌شود مسئولیت ما را زیاد می‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، بیان کرد: عباسی پس از گرفتن دیپلم برای ادامه تحصیل مرکز تربیت معلم ورامین را برگزید و از سال ۶۱ در روستا‌ها مشغول امر مقدس معلمی شد، وی پس از پنج سال موفق به اخذ کار‌شناسی ناپیوسته فلسفه تعلیم و تربیت و گرفتن مدرک دکترا در همین رشته شد و در حوزه آموزش و پرورش بیشتر در مدارس غیرانتفاعی و مراکز تربیت معلم ضمن خدمت و دانشگاه‌ها مشغول تدریس بود.

وی با اشاره به نمایندگی عباسی در دوره‌های هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نکته بااهمیت کارنامه اجرایی آقای عباسی همین است و حتی تجربه یک روز کار در مرکز تولیدی و کارخانه را نداشته و ما امروز مسئولیت وزارت‌خانه‌ای را می‌خواهیم به او بسپاریم.

دواتگری یادآور شد: ما از طرف ملت ایران مسئولیت داریم، امانتی که می‌خواهیم بسپاریم به کسی سپرده شود که بتواند از عهده آن برآید ولی پتانسیل‌هایی که آقای عباسی دارد قطعا در حوزه آموزش و پرورش است، نه در وزارت کار.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با اشاره به شخصیت فردی خوب و مناسب عباسی، گفت: نگرانی خود را از صلاحیت حوزه ماموریت عباسی ابراز می‌کنیم و البته به رغم آنکه وی در رزومه کاری خود را به عنوان هیأت علمی دانشگاه‌ها معرفی کرد. در حالی که وی عضویت در هیأت علمی دانشگاه را ندارد و چنین رفتاری شایسته نبود.

وی گفت: در بند مربوط به مسئولیت‌های اجرایی کارنامه فعالیتی عباسی همه مربوط می‌شود به حوزه نمایندگی وی، در حالی که هیچ کدام مسئولیت اجرایی تلقی نمی‌شود و وی باید سابقه فعالیت خود را در حوزه تعاون مطرح می‌کرد.

زیرمجموعه‌های وزارت‌خانه، عباسی را از خودشان می‌دانند

نماینده نماینده آشوری‌ها و کلدانی‌ها گفت که زیرمجموعه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آقای عباسی را از خودشان می‌دانند.

یوناتن بت‌کلیا نماینده  نماینده آشوری‌ها و کلدانی‌ها در مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه طی سخنانی در موافقت با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در صحن علنی مجلس اظهار داشت: همکاری، مشارکت آحاد مردم برای اعتلای کرامت انسانی، بخشی از اهداف مجلس در زمان بررسی لایحه ادغام وزارت‌خانه‌ها بود.

وی افزود: برنامه آقای عباسی برای وزارت‌خانه مبتنی بر یک استراتژی کلان است که نشان از دیدگاه وی برای اداره وزارت‌خانه دارد.

بت‌کلیا ادامه داد: متانت، حسن خلق، ولایت‌مداری و توجه به ارزش‌ها از ویژگی‌های شخصیتی آقای عباسی است. همچنین وی برخاسته از مجلس است و کاملا با ساز و کار و اصول آن آشناست و وی هشت سال در مجلس بوده و به خوبی دغدغه‌های مجلس را می‌داند.

این نماینده مجلس اظهار داشت: آقای عباسی در دوران سرپرستی وازتخانه توانست مأموریت این وزارت‌خانه را بشناسد؛ همچنین وی در دوران نمایندگی مجلس نایب رئیس فراکسیون تعاون بود و در این زمینه نیز تجربه دارد.

وی گفت: امیدوارم آقای عباسی بتواند کار مناسبی برای وزارت‌خانه انجام دهد؛ تا برنامه‌های وزارت‌خانه ‌پیش رود.

بت‌کلیا ادامه داد: زیرمجموعه‌ وزارت‌خانه آقای عباسی را از خودشان می‌دانند و یکی از نکات مثبت است.

وی با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام حماسه سیاسی و اقتصادی گفت: توجه به مقوله تعاون و اجتماع و رونق فضای کسب و کار مستلزم برنامه‌ریزی است که امیدواریم به رأی اعتماد به عباسی در این زمینه اقدامات لازم صورت گیرد.

همکاری عباسی با حلقه انحرافی بسیار صمیمانه است

نماینده شهرضا در مجلس گفت: دغدغه مجلس این است که اگر عباسی نمی‌تواند طبق قانون برنامه پنجم عمل کند و علقه‌ها و علاقه‌مندی‌هایش به حلقه انحرافی مانند چند وقت گذشته است، این موضوع بسیار برای ما جدی است، ولو برای یک روز وزارت.

عوض حیدرپور نماینده مردم شهرضا در مجلس در سخنانی به عنوان مخالف اسدالله عباسی وزیر پیشنهادی کار، تعاون و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: رفاقت و همکاری نمی‌تواند ملاکی برای رأی دادن به فردی باشد، دوستی، رفاقت و همکاری ما در مجلس، نمی‌تواند ملاک کار ما در بررسی صلاحیت یک وزیر باشد.

وی افزود: مگر ما با آقای شیخ‌الاسلامی مشکلی داشتیم؟ مشکل اساسی ما رئیس سازمان تأمین اجتماعی است. آقای عباسی به ما بگوید که با مرتضوی رئیس سازمان تأمین اجتماعی چه کاری می‌خواهد انجام دهد؟ این موضوع را به ما شفاف امروز اعلام کند.

حیدرپور ادامه داد: ‌عباسی با وجود اینکه در مجالس هفتم و هشتم با ما همکار بود، اما در همکاری و هماهنگی با حلقه انحرافی هم صمیمی بود. در سفر استانی به گیلان نگاه کنید؛ مدیرانی که در این وزارت‌خانه بودند، پای کار آمده ‌و از سفری کاملا انتخاباتی و تبلیغاتی سخن می‌گویند. آقای عباسی بگوید که آیا این اقدامات در سفر به گیلان با هماهنگی او انجام شده یا نه؟

نماینده شهرضا در مجلس همچنین یادآور شد: در جریان استیضاح شیخ‌الاسلامی آقای عباسی با وجودی که هشت سال همکار ما بوده، در صحن مجلس دقیقا علیه کاری که در مجلس انجام می‌شد، اقدام می‌کرد، آیا این حق مجلس است؟ او که همکار ما بوده، رفتاری مخالف مشی و حرکت مجلس داشت.

این نماینده مجلس ادامه داد: ما باید به وظیفه شرعی و قانونی خودمان عمل کنیم. از تک تک ما پرسیده خواهد شد، بر اساس قانون برنامه پنجم، آقای عباسی به عنوان متولی بگوید در مورد بیمه سلامت چه کاری خواهد کرد؟

وی با بیان اینکه برنامه ارائه شده توسط عباسی بیرون از قانون برنامه پنجم است، گفت: ما که نمی‌توانیم بیرون از قاعده ‌صحبت کنیم. دغدغه ما به صورت کلی این است که اگر آقای عباسی نمی‌تواند بر پایه قانون برنامه پنجم عمل کند و علقه‌ها و علاقه‌مندی‌هایش به حلقه انحرافی موجود در دولت به گونه‌ای است که در چند وقت گذشته دیدیم، از همکاران می‌خواهم به او رأی ندهند، چون دغدغه و نگرانی از حلقه انحرافی و ناکارآمدی خود آقای عباسی، برای ما بسیار جدی است ولو برای یک روز وزارت.

رأی اعتماد دادن به وزرای غیرمتخصص مشکلاتی را در کشور پدید آورده است

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در گذشته مجلس رأی اعتمادهایی را به نمایندگان که بنا بر مصلحت‌اندیش‌هایی بود داده است. همچنین برخی از افراد غیرمتخصص را بر سر وزارت‌خانه قرار داده‌ایم که مشکلاتی برای کشور درست کردند و نباید این کار تکرار شود.

علی مطهری که در نشست امروز مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از مخالفان تصدی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی توسط عباسی وزیر پیشنهادی دولتی سخن می‌گفت، خاطر نشان کرد: آقای عباسی در مجلس مسئولیت‌هایی مانند نایب رییس کمیسیون مجلس، نماینده مجلس در شورای عالی آموزش و پرورش، رییس فراکسیون گردشگری و ...را داشته‌اند؛ البته مسئولیت‌هایی نیز مرتبط با حوزه رفاه اجتماعی بر عهده ایشان بود اما غلبه مسئولیت‌های غیر مرتبط ایشان بیشتر است.

وی با اشاره به برنامه‌های وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت‌خانه کار تعاون و رفاه اجتماعی در رابطه ایجاد عدالت اجتماعی گفت: برخی از وعده‌های ایشان در سی و چند سال پس از انقلاب پیگیری شده، اما همچنان به جایگاه واقعی خود نرسیده است؛ چطور ایشان مدعی شدند که در ‌سه ماه آن‌ها را محقق می‌کنند؟ این نشان می‌دهد که شعار و ادعایی بیش نیست.

وی افزود: جا داشت ایشان می‌گفتند در سه ماه وزارت خود مصوبه مجلس در خصوص بازنشستگی فولاد، سهمیه‌بندی بیمه کارگران ساختمانی و یا قانون رفع موانع تولید را که هیچ کدام اجرایی نشده است، اجرا می‌کند که کمی قابل توجه و امکان‌پذیر باشد.

مطهری تصریح کرد: نکته دیگر و قابل توجه ‌این ‌که رییس جمهور اولین مشخصهٔ آقای عباسی را مطیع بودن دانست که این انتقادی است که بر بیشتر وزاری دولت وارد است. ضمن اینکه ایشان در طول مجلس هشتم یک حامی بی‌منطق دولت بود. قطعا حامی دولت بودن ایرادی ندارد و به نوعی همه حامی دولت هستیم، اما حامی با منطق باید باشیم و اگر کسی بدون منطق موافق یا مخالف بی‌ چون چرای مجلس باشد، باید علت آن را بررسی کرد.

برنامه‌های عباسی برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوب است

نماینده مردم نوشهر و چالوس در خانه ملت برنامه‌های وزیر پیشنهادی برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مطلوب ارزیابی کرد.

قاسم احمدی لاشکی نماینده مردم نوشهر و چالوس در خانه ملت در جلسه امروز مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خطاب به مخالفان عباسی گفت: باید مطلع باشید که فرمایش‌های شما منتهی به چند ماه محدود است؛ بنابراین دیدگاه‌ها باید ناظر بر زمان باشد.

وی افزود: اینکه امروز قرار است به وزیری برای چند ماه رأی اعتماد بدهیم، صلاح نیست که باز وقت مجلس صرف این مسائل شود.

احمدی لاشکی برنامه‌های وزیر پیشنهادی را قابل دفاع دانست و گفت: برخی از بحث‌های مطرح ‌از سوی مخالفان جای بحث دارد؛ اینکه عزیزان گفتند آقای عباسی عضو هیأت علمی نیست باید بدانند که وی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد است.

وی در همین زمینه گفت: درباره «شستا» هم وی برنامه‌هایی دارد که همه ما هم می‌دانیم که شستا باید برای قشر کارگر کار کند و اگر غیر از این بود، باید وزیر دخالت کند.

این نماینده مردم در خانه ملت با اشاره به سخنان علی مطهری در مخالفت با وزیر پیشنهادی خطاب به وی گفت: آیا کسی که در پژوهش و تحقیقات پیشینه دارد، نبایستی در جای دیگر کار کند؟ اتفاقا عکس این موضوع درست است زیرا وی کارهای تحقیقاتی را انجام داده و در نتیجه عاقلانه کار می‌کند.

وی افزود: آقای عباسی دکترای برنامه‌ریزی دارد که این دکترا به وی در عهده‌داری سمت کمک می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس با برشمردن بخشی از مشکلات مردم و نگاه وزیر پیشنهادی برای حل و ساماندهی این مشکلات ادامه داد: آقای عباسی به دنبال کسب رضایت آحاد جامعه از پوشش‌های بیمه‌ای است.

احمدی لاشکی با اشاره به وجود معضل بیکاری در کشور و تأکید بر مثبت بودن برنامه‌های وزیر پیشنهادی برای مقابله با این معضل، گفت: در این حوزه با توجه به کاهش نرخ بیکاری با نگاه آمایشی دارای اهمیت است که وزیر پیشنهادی در این حوزه برنامه‌های خوبی دارد.

رأی موافق نمایندگان به عباسی برای تصدی وزارت کار

نمایندگان مجلس با دویست رأی موافق اسدالله عباسی را به عنوان وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی برگزیدند.

در نشست علنی امروز (یکشنبه پانزدهم اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی اسدالله عباسی وزیر پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی با دویست رأی موافق، راهی این وزارت‌خانه شد. نمایندگان در جریان این رأی گیری چهل رأی مخالف و دوازده رأی ممتنع به عباسی دادند. اسدالله عباسی پس از چهار ماه سرپرستی در وزارت کار در روز چهارم اردیبهشت ۱۳۹۲ از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی به مجلس معرفی شده بود.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست