بازدید 30636
شريعتمداري:

مردم بحرين خواستار الحاق به ايران هستند

وي ادامه داد: معتقدم كه اگر اين طرح الحاق در همين حد كم و تنها در مورد بحرين صورت مي گرفت موجب تزريق انقلاب اسلامي بحرين به عربستان شده و آل سعود در عربستان با اين كار به سقوط خود سرعت مي بخشيد.
کد خبر: ۲۴۵۴۳۲
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۶ 17 May 2012
مدير مسئول روزنامه كيهان با اشاره به اشتياق زياد مردم بحرين براي بازگشت به ميهن اصلي خود گفت: اين حق براي ايران وجود دارد كه خواستار بازگشت- بحرين- يك استان جدا شده به ميهن اسلامي باشد.

حسين شريعتمداري در گفت وگو با فارس ضمن اشاره به طرح آل سعود و آل خليفه براي الحاق بحرين به عربستان گفت: طرح الحاق بحرين به عربستان در چهار محور اطلاعاتي، امنيتي، اقتصادي و سياست خارجي مطرح شده كه البته اين طرح از مدت ها پيش در شوراي همكاري خليج فارس براي الحاق تمامي اعضاي اين شورا عنوان شده بود اما هيچ يك از اعضاي شورا با اين طرح موافق نبودند.

وي ادامه داد: معتقدم كه اگر اين طرح الحاق در همين حد كم و تنها در مورد بحرين صورت مي گرفت موجب تزريق انقلاب اسلامي بحرين به عربستان شده و آل سعود در عربستان با اين كار به سقوط خود سرعت مي بخشيد.

وي با بيان اينكه جدايي بحرين از ايران طي توطئه و زد و بند سياسي شاه ايران با كشورهاي غربي صورت گرفته اظهار داشت: محمدرضا پهلوي طبق قانون اساسي وقت ايران (قانون اساسي مشروطه) حق انجام اين كار را نداشته اما طبيعي است كه يك حكومت خودكامه كه تحت امر آمريكا قرار دارد در اين مورد نيز مطابق خواسته آن عمل كند.

مدير مسئول روزنامه كيهان خاطرنشان كرد: در پي اين زد و بند خيانت آميز قرار شد با انجام يك رفراندوم نظر مردم بحرين گرفته شود كه آيا مي خواهند همچنان به عنوان يك استان ايران باقي بمانند و يا تبديل به يك كشور مستقل شوند. هرچند اصل موضوع از ابتدا خلاف قانون بود ولي اين رفراندوم نيز به صورت قانوني انجام نشد چرا كه مردم بحرين در رفراندوم شركت داده نشدند و تنها سران برخي از قبايل در رفراندوم شركت كرده و راي به جدايي بحرين از ايران دادند.

شريعتمداري ادامه داد: سران قبايل كه در رفراندوم شركت كردند عمدتا از پدران حاكمان فعلي بحرين يعني آل خليفه بودند. نكته قابل توجه ديگر اين است كه آل خليفه اصالتا بحريني نبوده و از اهالي نجد هستند و تعدادي از آنها به صورت مهاجر در بحرين ساكن شده و از طريق بنادر بحرين به كار تجارت مشغول بودند.

وي در ادامه تصريح كرد: اين حق براي جمهوري اسلامي به عنوان حافظ و وارث تماميت ارضي ايران وجود دارد كه خواستار بازگشت يك استان جدا شده خود به ميهن اسلامي باشد.

مدير مسئول روزنامه كيهان با بيان اينكه مردم بحرين اساسا خود را ايراني مي دانند به نتيجه گزارش هاي برخي از مراكز اشاره كرد و افزود: طي اين گزارشات مردم بحرين مشتاق بازگشت به ايران هستند.

وي ادامه داد: از جمله اين گزارش ها مي توان به نظرسنجي موسسه گالوپ در سال 2006 اشاره كرد كه در اين نظرسنجي به اشتياق زياد مردم بحرين به ايران اسلامي اشاره شده است.

شريعتمداري ادامه داد: چندي پيش نيز يادداشتي از سوي اين جانب تحت عنوان «آوازهاي كوچه باغي» در روزنامه كيهان به چاپ رسيد و در آن اسناد مالكيت ايران بر بحرين و غيرقانوني بودن جدايي اين استان ارائه شده بود كه چاپ اين مطلب سيل عظيمي از پيام هاي تشكر مردم بحرين را به روزنامه كيهان از طريق تلفن و ايميل سرازير كرد كه اين نكته نيز خود دليل ديگري بر اشتياق مردم بحرين براي الحاق به ايران است.

وي در ادامه افزود: هرچند برگزاري رفراندوم براي استقلال از ابتدا خلاف قانون بوده و بحرين متعلق به ما بوده وهست اما اگر بنا بر اين باشد كه رفراندومي براي بازگشت بحرين به ايران برگزار شود بايد مردم بحرين در اين رفراندوم شركت داده شوند و نه فقط سران قبايل كه اصالتا بحريني نيستند و مجلس شوراي اسلامي نيز مي تواند اين موضوع را پيگيري كند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی