لنزهای آلوده باعث سوراخ شدن قرنیه می شود

کد خبر: ۲۳۷۳۸۳
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۷ 11 April 2012
|
2769 بازدید
رییس بیمارستان فوق تخصصی چشم فارابی تهران نسبت به استفاده از لنزهای آلوده كه باعث سوراخ شدن قرنیه می شود هشدار داد.
   

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، 'محمود جباروند' در گفت و گویی اظهار داشت: اگر چشم فردی در حین استفاده از لنزهای تماسی دچار التهاب و قرمزی شد حتما باید به پزشك مراجعه كند تا گرفتار عفونت‌های چشمی نشود چرا كه عفونت‌های چشمی ناشی از مصرف لنزهای تماسی آلوده، ظرف 24 ساعت چشم را سوراخ می‌كند.

وی با بیان این‌ كه لنزهای تماسی حتما باید از سوی متخصص چشم تجویز شده باشد، گفت: پزشك بیمار را معاینه و بیماری‌های التهابی چشم را تشخیص می‌دهد و در پی آن تصمیم می گیرد كه آیا بیمار می‌تواند از لنزهای تماسی استفاده كند یا خیر.

جباروند یادآور شد لازم است فرد در طول مدت استفاده از لنزهای تماسی، مراجعه منظم به پزشك داشته باشد تا اگر این لنزهای تماسی آثار سویی بر چشم دارد پزشك از ادامه استفاده از لنز ممانعت و از بروز احتمالی آسیب‌های بعدی جلوگیری كند.

رییس بیمارستان فوق تخصص چشم فارابی تاكید كرد اگر فردی به دنبال استفاده از لنزهای تماسی دچار التهاب و قرمزی چشم شد، حتماً نزد چشم پزشك رفته و از مراجعه به افراد غیرمتخصص اجتناب كند تا گرفتار عفونت‌های چشمی ناشی از مصرف لنزها نشود چرا كه این عفونت می‌تواند ظرف 24 ساعت چشم را سوراخ و باعث تخلیه محتویات چشم شود.

وی ادامه داد: میكروب‌ «سودومونا» عامل این عفونت بوده و بسیار خطرناك است.

جباروند خاطر نشان كرد خراش قرنیه، رشد میكروب در آن خراش، توسعه عفونت و در نهایت له شدن قرنیه و آسیب‌های جدی دیگر از جمله عوارض استفاده از لنزهای تماسی آلوده و ابتلا به عفونت میكروبی «سودومونا» است.

این فوق تخصص قرنیه، استفاده از روش جراحی لیزر را برای رفع عیوب انكساری چشم موثر دانست و تصریح كرد اگر بیمار به خوبی انتخاب شود، جراحی لیزر یك روش دائمی بوده و بهتر از مصرف لنزهای تماسی است.
اشتراک گذاری
تور تابستان ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# دولت چهاردهم # اسماعیل هنیه # مسعود پزشکیان
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
پاسخ های رئیس جمهور پزشکیان در اولین نشست خبری را چطور ارزیابی می کنید؟