نبض خبر

دستگاه پخت اتوماتیک تافتون و لواش؛ حذف نانوا

کد خبر: ۱۲۰۸۹۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۹ 08 December 2023
تعداد بازدید : 10606
بازدید 44847
برخی نانوایی‌هایی به تازگی از دستگاه‌هایی استفاده می‌کنند که کل فرآیند خمیرگیری تا پخت نان اتوماتیک در آن انجام می‌شود؛ موضوعی که علاوه بر کاهش نیروی انسانی نانوایی، به لحاظ بهداشتی قابل توجه است و می‌تواند هزینه تمام شده نان را برای نانوایی‌ها کاهش دهد. تصاویر این دستگاه جالب پخت نان لواش و تافتون را می‌بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۲۰
این مدل دستگاه در تهیه نان بهداشتی بسیار موثر است و آلودگیهای انسانی را ندارد البته اگر بسته بندی هم بدون پلاستیک انجام شود چرخه ان کامل میشود
پاسخ ها
خسرو
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۷
برای شما که مشکل اقتصادی ندارید خوب است وقتی نان بسته بندی شود
باید یک هزینه اضافی بسته بندی علاوه بر گرانی نان و این نان برای فقرا امکان پذیر
مصطفی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
استفاده از کیسه پارچه ای برای بسته بندی نان راه موثریست جهت جلوگیری از صدمه پلاستیکهای بازفت شده که آنهم با حرارت نان به اوج می رسد
پس کارگرهایی که بیکار می شوند چه کار کنند؟ ماشینی شدن به هر قیمتی ،جالب نیست.
بسیار عالی
خود خریدار تعداد نون مورد نیازش را با دستان خودش در لای پارچه یا نایلون تمیز جمع می کنه. بدین طریق مشکل بسته بندی هم برطرف میشه
بزرگترین ضربه به اقتصاد و سنت مردم و بزرگترین اشتباه که مردم از این نان ها بخرند هر چه نانوایی ها ماشینی شود بیکار بیشتر میشود نان گرانتر هیچ الویتی برای مردم ندارند
حالا ما به این دستگاه چطوری بگیم شاطر پنج تا مخوام
با اومدن این دستگاه ها میدونید چند ین هزار ادم بیکار میشن
قدیمیه
خیلی خوب است هم از نظر بهداشتی وهم ازنظرکیفیت نان یکنواخت است همه جای نان پخته است وخمیر نیست
باید به مردم در سطح گسترده آموزش تولید خمیر ترش و پخت نان در منزل داده شود و دستگاه آسیاب گندم(برای تولید آرد کامل) در اختیار آنها گذاشته شود تا بتوانند علاوه بر خرید نان از نانوایان خودشان هم در خانه بهترین نان را تولید کنند، درست مثل سایر غذاها که مردم اختیار آن را دارند که در خانه بپزند یا از اغذیه فروشان بخرند.
لطفا آرد را آزاد کنید تا همه مشکلات نانوایان حل شود
این نوع دستگاه دربندردر استان بوشهر نزدک به دوسال هت که استفاده میه
و بدینوسیله جمعیت بیشتری به فلاکت میرسند تا سرمایه‌داری پیشرفت کند.
و بیکاری تعداد زیادی شاطر و شگرد نانوا
این دستگاه دو اشکال دارد اول اینکه در فرآیند تولید خمیر به ویژگی های خمیر هر نان توجه نمی شود و همه خمیرها برای کار در این دستگاه خاص تولید میشوند. دومین مورد این است که قسمت پهن کننده خمیر یا همان دستگاهی که خمیر را دریافت میکند و نان شکل دار تولید میکند بافت خمیر را تحت فشار از بین میبرد.
این ها قدم اولیه هستند.
خداشکر
پس افاغنه بریزید بیرون دیگه نونوا هم نمی خوابم
نونواها بخصوص در قدیم همون اول کار دستاشونو نمیشستن! البته یک قسمتی از مقاومت بدن ما در برابر میکروبها همین مسئله بوده!
كاش واسه نان سنگك هم فكري ميشد تا هنوز مثل پانصد سال قبل پخت نشود!
این دستگاهها دریکی ازشهرهای آذربایجان به نام ذرنق نزدیک تبریز تولید می شود اگراز طرف دولت حمایت می شد الان تبدیل به یک کارخانه تولیدی وصادراتی شده بود وسایر نان ها مثل سنگک ،بربری و...را هم دربر میگرفت افسوس حمایت وپشتیبانی دولت در این زمینه خیلی کم رنگ می باشد .