بازدید 11573
۸

این قسمت از مرغ را هرگز نخورید

خوردن جگر مرغ برای کسانی که خیلی سخت کار می‌کنند و استرس دارند، مفید است. مواد مغذی موجود در جگر مرغ، با استرس مبارزه می‌کنند و موجب بهبود وضعیت خواب می‌شود.
کد خبر: ۱۲۰۵۲۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۶ 18 November 2023

 

به گزارش  تابناک به نقل از عصر ایران، جگر مرغ اگر ارگانیک تهیه شده باشد خوردن آن برای کاهش استرس و تقویت پوست و مو و درمان برخی بیماری‌ها بسیار مفید و موثر است. جگر مرغ سرشار از آهن است که نقش مهمی در روند خونسازی دارد و بسیاری از بیماری‌ها را درمان می‌کند. ولی این غذای سنتی به علت اینکه مواد هورمونی به مرغ‌ها تزریق می‌کنند به یکی از غذاهای مضر برای بدن تبدیل شده است که مصرف آن برای افراد مضر است.

جگر مرغ مفید برای مبارزه با استرس

خوردن جگر مرغ برای کسانی که خیلی سخت کار می‌کنند و استرس دارند، مفید است. مواد مغذی موجود در جگر مرغ، با استرس مبارزه می‌کنند و موجب بهبود وضعیت خواب می‌شود.

تقویت ذهن، انرژی و سیستم ایمنی

جگر مرغ سرشار از آهن، زینک، فسفر و منیزیم است و ذخیره سلول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد و سبب تقویت ذهن سیستم ایمنی می‌شود.

سلامت دندان‌ها و استخوان‌ها با جگر مرغ

فسفر موجود در جگر مرغ فوایدی عالی برای سلامت دندان‌ها و استخوان‌ها دارد و به رشد استخوان‌ها و دندان‌ها در کودکان کمک می‌کند.

جگر مرغ برای حفظ سلامت پوست، مو و ناخن

جگر مرغ حاوی پروتئین است که به حفظ سلامت پوست، مو و ناخن‌ها کمک می‌کند.

درمان کم خونی با جگر مرغ

جگر مرغ سرشار از آهن و ویتامین ب ۱۲ است که نقش مهمی در روند خونسازی دارد. ویتامین B۱۲ می‌تواند به تولید سلول‌های قرمز خون کمک کرده و عملکرد سلول‌ها را افزایش دهد و در تولید سلول‌های قرمز خون و جلوگیری از کم خونی نقش دارد.

تقویت بینایی با خوردن جگر مرغ

جگر مرغ سرشار از ویتامین A به شکل رتینول، آلفا کاروتن، بتاکاروتن و لیکوپن است که برای تقویت بینایی مفید است.

جلوگیری از آلزایمر با جگر مرغ

جگر مرغ در مبارزه با آلزایمر تاثیر دارد و ویتامین B۱۲ موجود در آن به تقویت حافظه کمک می‌کند.

خواص جگر مرغ برای سلامت بافت‌های بدن

جگر مرغ حاوی ۲.۳ میلی گرم ریبوفلاوین است که از ترک یا پوسته پوسته شدن گوشه‌های دهان جلوگیری می‌کند. ریبوفلاوین، برای تولید مثل، رشد و ترمیم بافت‌های بدن از جمله پوست ضروری است.

درمان پلاگر با جگر مرغ

جگر مرغ از منابع عالی نیاسین هستند و کمبود آن در بدن به شکل پلاگر ظاهر شده و موجب هذیان، اسهال، التهاب غشاء مخاطی و پوسته شدن پوست منجر می‌شود.

جگر مرغ موثر در کمک به باروری

جگر مرغ حاوی فولات است و برای زنان باردار و زنانی که قصد بارداری دارند مفید است و به باروری کمک کرده و از نقص لوله عصبی جنین پیشگیری می‌کند.

این قسمت از مرغ را هرگز نخورید

ارزش غذایی جگر مرغ

مواد و محتویات در ۱۰۰ گرم جگر مرغ:

کالری ۱۵۶ کیلوکالری
پروتئین ۲۲ ٫ ۹ گرم
ویتامین B۱۲، ۴۵ میکروگرم
نیاسین ۰.۱۶ میلی گرم
پتاسیم ۳۰۰ میلی گرم
منیزیوم ۲۳ میلی گرم
آهن ۱۱ ٫ ۳ میلی گرم
مس ۳ ٫ ۸ میلی گرم
چربی ۷ ٫ ۱ گرم
کلسترول ۳۹۰ میلی گرم
ویتامین B۶، ۰/۵۴۹ میلی گرم

چرا نباید جگر مرغ را مصرف کرد؟

با همه فواید جگر مرغ که در بالا آورده ایم خوردن این غذای خوشمزه توصیه نمی‌شود، زیرا:

در پرورش مرغ‌ها از مواد هورمونی استفاده شود. هنگامی که به مرغ آنتی بیوتیک تزریق می‌کنند باید ۵ تا ۱۴ روز از کشتار آن خودداری کنند، اما این مسئله رعایت نمی‌شود و در بسیاری از مرغداری‌ها چند ساعت قبل از کشتار مرغ به آن آنتی بیوتیک می‌دهند؛ بنابراین مقدار زیادی از این دارو ها، در جگر مرغ باقی می‌مانند، زیرا جگر، محل سم زدایی است و بسیاری از دارو ها، قبل از دفع از بدن، داخل جگر به روش‌های مختلف آنزیمی، خنثی می‌شوند.

به همین دلیل هم بسیاری از جگرهای مرغ، آلودگی بالایی، بخصوص به آنتی بیوتیک‌ها دارند. اما گوشت مرغ، کمتر تحت تاثیر آنتی بیوتیک‌ها قرار می‌گیرد و این دارو بیشتر در جگر و کلیه‌های مرغ تجمع پیدا می‌کنند.

آنتی بیوتیک ها، فلزات سنگین و سموم بیشتردر بافت نرم تجمع می‌یابند و از آنجایی که جگر هم بافت نرمی است این گونه مواد در این بافت رسوب می‌کنند و با خوردن جگر، آنتی بیوتیک ها، به بدن انسان منتقل شده و باعث به خطر افتادن سلامتی می‌شوند. پس اگر از نحوه پرورش مرغ مطلع نیستید آن را مصرف نکنید.

متاسفانه گاهی برخی آنتی بیوتیک‌های ممنوع هم مرغداری‌ها استفاده می‌شوند به همین علت باید مرغ‌های بسته بندی زیرنظر سازمان دامپزشکی از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید و پیش از مصرف گوشت مرغ آن را حسابی بپزید، زیرا فرآیند پخت و پز باعث از بین رفتن برخی از این آنتی بیوتیک‌ها می‌شود.

همچنین مصرف جگر مرغ برای مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی، چربی خون بالا و نقرس مضر است. جگر مرغ از غذاهای با کلسترول بالا محسوب می‌شود، مصرف زیاد جگر مرغ باعث افزایش کلسترول و در نتیجه بیماری قلبی می‌شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۸
خوب آخه این چه مملکتی است که برای جون مردم ارزش قائل نیستند؟؟؟!! خوب نظارت بهداشت کجاست نکند انراهم تعطیل کرده اند؟؟!1
پاسخ ها
سامان
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۷
دوست عزیز مثل اینکه تازه از خواب بیدار شدی!!! تو مملکتی که سال بیست و پنج هزار نفر در اثر تصادف رانندگی کشته میشن. صدها هزار نفر نفر آلودگی هوا و مواد غذایی دچار سرطان و حمله قلبی و مرگ مغزی میشن شما تازه میگی کسی واسه جون مردم ارزش قایل نیست؟؟؟ تو کشور فقط جیب آقایون و آقازاده ها و رفاه حداکثری مهمه حالا اگر چند میلیون نفر هم مردن که مردن میرن به بهشت !!!!
سئوال

ایا سنگدان و دل مرغ هم همچون جگر مرغ بخاطر انتی بویتیک ها ضرردار هستند ؟

خواهشا پاسخ را صریح وشفا بفرمائید
ما در شرایط جنگی هستیم و خوردن همه چیز مفید است
تا دیروز خوردن جگر مرغ ممنوع بود از امروز مفید است
این نوشته نوشته ای کاملا غیرعلمی است که نویسنده آن حتی نمی داند هورمون ماده ای بسیار گران قیمت است و نیازی به استفاده از آن در پرورش طیور نیست.ضمنا نویسنده محترم حتی نمی داند مصرف آنتی بیوتیک در تولید گوست مرغ به صورت تزریقی نیست بلکه خوراکی است...متنی پر از غلط که فقط ذهن خواننده را مشوش می کند....
این متن همانطور که در نوشته استاد دانشکده دامپزشکی آمده است مردود است. حتی برشمردن مزایای جگرمرغ هم به استناد منابع علمی معتبر نیست. بهتر است در نگارش و انتشار متونی که منجر به آشفتگی و تشویش اذهان می شود دقت بیشتری انجام شود
خردن جگر مرغ جگر شیر میخواد!
عزيز دل برادر
كو پول كه مرغ بخريم ؟

چه برسه به اينكه كجاش را بخوريم و كجاش را نخوريم !
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # سیدمحمدعلی آل هاشم # مالک رحمتی
وب گردی