بازدید 151598

چگونه سرطان را همراه غذا می خوریم

غذاهای خوشمزه و پرچربی که می خوریم، همگی سرطان‌زا هستند؛ چون از روغن زیاد و انواع چاشنی ها استفاده می شود که برای سلامت ما مفید نیستند.
کد خبر: ۱۲۰۰۰۰۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۰ 22 October 2023

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، وقتی وارد رستوران می‌شویم و بوی طبخ کباب به مشام ما می‌خورد، تصمیم می‌گیریم چند سیخ کوبیده سفارش بدهیم. در حالی که نمی‌دانیم با خوردن هر لقمه کباب چرب زغالی، ترکیبات سرطان‌زا را وارد بدن خودمان می‌کنیم.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف فست فودها و غذاهای سرخ شده با روغن‌های زیاد، مهم‌ترین عامل ابتلاء به سرطان به شمار می آیند و ما از این واقعیت تلخ، خبر نداریم و آن را جدی نمی‌گیریم.

سید علی کشاورز متخصص تغذیه، در برنامه پرسشگر، با موضوع بررسی علل شیوع سرطان‌ها در کشور، به وضعیت تغذیه جامعه اشاره کرد و گفت: آلودگی مواد غذایی از لحظه کشت و استفاده بی رحمانه از کودهای شیمیایی ازُت، آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید

13 علامت هشدار دهنده سرطان که باید جدی گرفت

وی افزود: وقتی ازت توتال مواد غذایی بالا باشد، به راحتی ترکیبات نیتروزامین که سرطان‌زا هستند، وارد بدن ما می‌شود.

کشاورز با عنوان این مطلب که تغذیه عامل اصلی یک سوم سرطان‌ها است، گفت: در بروز تمامی سرطان‌ها، تغذیه نقش دارد.

وی افزود: غذایی که به شدت سرخ می‌شود و تغییر رنگ می‌دهد، ترکیبات سرطان‌زا ایجاد می‌کند. همچنین، وقتی روغن کباب روی آتش می چکد و دود ایجاد می‌کند، این دود سرطان‌زا است.

کشاورز با عنوان این مطلب که شیوه پخت غذا در کشور ما و همچنین مصرف فست فودها در بروز سرطان‌ها نقش دارند، گفت: در دنیا استفاده از افزودنی‌ها را محدود کرده‌اند و نیتریت هم ممنوع شده و نیترات جای آن را گرفته است، اما در کشور ما همچنان از نیتریت استفاده می‌شود.

این متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه باید برنامه ریزی های ما از زمین‌های کشاورزی آغاز شود، تصریح کرد: رستوران‌ها برای خوش طعم کردن غذاها از روغن زیاد و انواع چاشنی‌ها استفاده می‌کنند.

کشاورز گفت: متأسفانه رستوران سالم شهری و بین راهی نداریم که بشود غذای سالم خورد و اگر هم باشد، خیلی کم و انگشت شمارند.

وی افزود: یک اشتباه استراتژیک هم در دادن سوبسید به مواد غذایی داریم، به طوری که این سوبسید را به شکر و روغن می‌دهیم؛ در حالی که باید به جای شکر و روغن، این سوبسید به شیر، مرغ، ماهی و گوشت داده شود تا این گرفتاری‌ها کم شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۵
سوبسید رو که به شیرو مرغ و ... نمیدن ، سرطان رو بهانه کنن و به روغن و شکر هم ندن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
متاسفانه بیشتر پزشکان متخصصی که در ایران مانده اند از قافله علم دنیا بسیار دور هستند . بعضی وقت ها چنان حرف هایی می زنند که باید به وضعیت سلامتی کشور با این پزشکان گریه کرد .
بعضی ها هم برای مطرح شدن و ترند شدن نامشان حرف تئوری های عجیبی مطرح می کنند که رسانه ها بیشتر به اینها توجه بکنند .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
امثال شما هم که از فرصت استفاده میکنید برای خودتحقیری و پز روشتفکری دادن که بله نما هم یه چیزایی سرمون میشه
خداکنه یکی پیدا بشه به فکر مردم باشه.گرونی رستورانها از این نظر عالی شد دیگه کسی نمیره غذای بیرون بخوره.سمه سرطانی خوشمزه رو.شاید رستورانها دست از روغن بکشن و سالم درست کنن.
پاسخ ها
ناشناس
| Romania |
۰۰:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۱
الان به نظرتون چند درصد مردم می توانند کباب بخورند؟اقای دکتر نگران سو تغذیه مردم باشید که مردم نه گوشت نه میوه نه شیر و ماست ،توان خرید ندارند .آلودگی هوا کودهای شیمیایی به اندازه کافی پیدا می شود که مردم می خورند و سرطان ممکن است بگیرندباشید
زمانی که قطر در محاصره اقتصادی بود ؟ از ایران پرتقال خریدند وقتی تست کردند دیدن مواد سرطان زا آن بسیار بالا بود.....اونها هم مجبور شدن بریزن تو دریا.....متاسفاته کشور ما مملوء از بیمارهای ناعلاج شده...
دور و اطراف خیلی میبینیم و می‌شنویم دوستان و اطرافیان درگیر سرطان شدن !!!!
پس چی بخوریم همش غذاهای آب پز وبی مزه بخوریم برو بابا از قدیم کباب و ژعال هم بوده ولی سرطان نبوده یا کم بوده الان که عداهای تازه وارد وعجیب غریب بوده اون نریضی کثیف هم زیاد شده سرطان بیشتر بخاطر اعصاب وروان ضعیف وناراحتی وغم وغصه میاد آقا
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۱
سالیان ساله هر وقت صلاح دانستند میگند فلان چیز سرطان زاست الان خود این روغن ها اکثرا تقلبیه وگرنه قدیمی ها همه چی می خوردند هم موادغذایی سالم بود وهم روح روانشون الان از بس همه چی تقلبیه وهم مردم دیگه نه آرامش دارند ونه اعصاب انواع بیماریها میاد سراغ مون
قدیم که گاز نبود حتی نفت نبود همه از یک دم سرطان داشتند؟! چون فقط ذغال اجاق و بخاری و کرسی اتون بود اینا تلقین دشمنه پیغمبرتون میگه بهترین غذا اونه که روی آتش ( زغال چوب) پخته بشه .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۵:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۱
عزیزدل قدیم تشخیص پزشکی مثل امروزه نبود وخیلی از امراض رو نمی توانستند تشخیص بدند
گوشت کجا بود کباب کنیم ،یک میلیون را تو یک وعده بخوریم
پس اگر اینطور باشد تمام مسئولین سرطان دارند چون هر روز و هر وعده کباب میخورند
پزشک های بیسواد، تریبونهای مفت و مجانی و درغ پشت دروغ
کلا وضع اقتصاد کشور خرابه این خودش سرطان هست نمی خواد با خوردن کباب سرطان بگیری
این نظرات من دآوردی بعضی پزشکان برای خودنمایی است. هوای آلوده سرطانزا،. ایجاد مراکز انمی سرطانزا، گرد و غبار و ده ها عامل واقعی سرطانزا را فراموش کرده اند و کباب که صدها سال است مردم نی خوردند و 100 سال عمر می کردند. حالا شده سرطانزا. کمی مطالعه بکن بعد ببا ادعا کن.
استرس و نگرانی های روزمره‌ بیشترین عامل انواع بیماری ها هست
مصرف سیگار و قلیان و مشروبات الکلی هم خیلی فراگیر شده و از عوامل بیماری هست
هزینه های درمان و دارو و دکتر هم که بینهایت بالا هست و اگر اجاره نشینی و بدهکاری و وام بانکی هم اضافه بشه که بی برو برگرد سرطان میاد سراغ آدم
آقای دکتر نگران دود کباب نباش که مضر هست نگران فقر آهن باش در بدن مستضعفان که ندارن یه سیخ کباب بخرن ، کاش بتونن بخورن کباب کمبود آهن بدنشون حبران بشه شکمشون سیر بشه ، بعد به مضرات دود کباب فکر میکنن ، این قشر متاسفانه بوی کباب هم به مشامشون نمیرسه که باعث تاسف هست درکشوری که منابع ثروتمندی داره ودارن غارت میکنن اونای که باید بخورن ...پس شما لطفا نگران مضرات دود کباب نباش راه حلی برای سیر کردن شکم مردم پیدا کن
تمام مریضیها توهم ذهنه اگه تحرک به اندازه کافی باشه وغذاها رو تا جایی که امکان داره ارگانیک بخوری خوبه اگه هم نتونستی باید با ورزش وتحرک وپاکسازی بدن از سموم مثل خوردن اب گرم وعسل ولیمو ناشتا و اب گرم و خاکشیر وعسل وطب سنتی بدنمونو سبک کنیم بدن خودش از پس درمان خودش بر میاد به شرطی که براش اهمیت قایل بشی وخدتو از استرس رها کنی تمرینات تنفسی در سحر عالیه
نباید ملت چیزی بخورن غیر از نان خالی
خدا رو شکر کم کم نکن خالی هم خوردن به صفر میرسه
شما نگران نباشید یه کاری کنید ملت هفته ای سه بار کباب بخوره .ممنون می شمیم
این سالی یه کباب که با خانواده تو طبیعت رو می خوریم هم برا ما زیاد نبینین ،
بشر از روز اول افرینش رو زغال و آتیش غذا می خورد و درست می کرد ،
آقایان متخصص دنبال عوامل سرطان جای دیگه باشین ، اقتصاد ورشکسته ای که موجب زندگی ناسالم شده ، کشاورزی با سمهای بسیار خطرناک ، آلودگی هوا و محیط زیست ،گرانی فوق العاده و کمبود غذاهای سالم و ارگانیک ، که اکثر دلیلش هم حکومت و دولت هست ،
سلام من به سرطان خوش خیم در سال 99 مبتلا شدم یکسال بیمارستان تجریش تهران سلاخی شدم و توده ها را همونجور گذاشتن طی نمونه برداری ابسه زد و منحر شد یکسال مدوام بستری با رضایت شخصی ترخیص شدم و هیچ دارویی استفاده نکردم سی شهریور ام ار ای دادم و اثری از توده ها نبود تغذیه هم فقط مصرف زعفرانم بالا بود گوشت قرمز به توصیه الکی هیچ دکتری هم دیگه اعتقاد ندارم هر کی مریضه مرتب شربت زعفران و هل و گلاب و مصرف مدوام گوشت اهل ورزش هم نیستم و سلامتی کامل دارم به لطف این دو مواد غذایی
برو بابا پدران ما همبشه از این غذاها میخوردن هیچیشون هم نمی شد
واقعا خوش مزه
اگر قرار بود کسی با خوردن کباب ذغالی سرطان بگیره قشرخواص که دست شون تو کیسه بانک مرکزیه وبی مهابا حرج میکنند سرطان میگرفتند ومیمردندمردم عادی که توان خرید غذاهای مقوی را ندارند نمی دونم ما برای این زندگی انقلاب کردیم
دیگر کباب نمیشه خورد چون گران بودن آن باعث شده کسی رغبت به خوردن کباب نکند واین سفرش این متخصص خود خود تامین می‌شود وکسی دیگر سرطان نخواهد گرفت
اگه اینطوره که شما میگین چرا هیچکدوم از مسئولان سرطان نمیگیرن. غصه ما مردم طبقه ضعیف نخورین. حتی بوی کباب هم خیلی وقته به دماغمون نخورده
ببخشید از همگی معذرت می‌خوام من دو ماهه میوه نخوردم یه نون خالی یا با پنیر میخورم بعد میوه نمیتونم بخورم چه برسه گوشت پزشکان هم اگه فقط یک روز مثل ما باشند این طوری نمیگن ،??
دیگه این حرفها برای مردم فایده نداره چون ما دنبال ارزان ترین چیزها هستیم از جمله این گوشتهای آشغال پر استخوان وچربی تنظیم بازار وتعاونی ها یا برنج ودیگر محصولات بنجل چون اینها مال مردم عادیه وچیزهای خوب مال مسئولین ومرفهین ودر عوض مردم را تشویق به جنگ وشهادت می کنند این چیزها مال ماست جنس های بنجل ورفتن برای جنگ
به قولی میگن گربه دهنش به گوشت نرسید گفت آخه!!!.گوشت کیلویی ۶۰۰هزارتومان واقعا سرطان زاست.
متاسفانه پزشکی که فرق بین پیچ خوردگی روده با سرطان رو ندونه باید به دامداری هم از نظرش استفاده نکنن......توهین به همه عزیزان نباشه
دکتر ۵۰ سال پیش با دیدن بیمار تشخیص بیماری سرطان داده و گفته کی بیمار میمیره اونم تو روستا اون زمان که هیچ امکاناتی نبوده
دوست من ،هم تغذیه ،هم سبک زندگی،عامل بسیاری از بیماریهاست ،

یک کلوم ختم کلوم،خودتون اذیت نکنید
بی خودی برای مردم نسخه نپیچید هیچ کس تا حالا با خوردن کباب نمرده ولی از نبودنش چرا مردن واقعا برای کسی این متن را نوشته باید خون گریست سالم ترین غذا کباب روی آتش است
سرطان علت اصلیش استرس وغم وغصه هست
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست