بازدید 6175
۹

امکان رؤیت‌پذیری هلال ماه شوال ۱۴۴۴ از شامگاه جمعه

عضو ستاد استهلال استان تهران با بیان اینکه در شامگاه ۳۱ فروردین امکان مشاهده هلال ماه در پهنه ایران وجود ندارد، گفت: در شامگاه جمعه قابل مشاهده است.
کد خبر: ۱۱۷۲۰۲۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۲ 20 April 2023

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، علی ابراهیمی، رصدگر هلال ماه و عضو ستاد استهلال استان تهران گفت: برای بررسی رؤیت‌پذیری هلال ماه شوال ۱۴۴۴ لازم است در ابتدا لحظه مقارنه ماه و خورشید را مرور کنیم که این لحظه مصادف با ساعت ۷ و ۴۲ دقیقه روز پنج‌شنبه ۳۱ فروردین ماه است.

وی ادامه داد: در این زمان در بخش‌هایی از استرالیا، نیوزیلند، اندونزی و جزایر آسیای جنوب شرقی شاهد خورشیدگرفتگی مرکب هستند و از این زمان به بعد، ماه رفته رفته از خورشید جدا خواهد شد.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: در غروب روز پنج‌شنبه ۳۱ فروردین در پهنه ایران، شرایط مناسب برای جدایی ماه از خورشید و رؤیت‌پذیری هلال ماه شوال فراهم نیست.

عضو تیم استهلال استان تهران با تاکید بر اینکه بر اساس محاسبات رؤیت هلال ماه در شامگاه پنج‌شنبه، ۳۱ فروردین در پهنه ایران فراهم نیست، اضافه کرد: تنها نقاطی که می‌توانند هلال ماه را مشاهده کنند، در غرب افریقا، امریکای شمالی و مرکزی و بخش‌هایی از امریکای جنوبی است.

وی تاکید کرد: در روزهای بعد از آن (۳۱ فروردین) هلال ماه در پهنه ایران قابل مشاهده است.

ابراهیمی اظهار کرد: هلال ماه شوال ۱۴۴۴ در شامگاه جمعه قابل مشاهده است و پیش بینی‌های ما نشان می‌دهد که شامگاه ۳۱ فروردین امکان مشاهده هلال ماه وجود ندارد.

وی افزود: ما در بخش علمی رؤیت هلال از بخش تجربی برای رسیدن به پیش‌بینی استفاده می کنیم. بنابراین از سال ۱۸۵۶ میلادی هزاران گزارش از موفقیت رؤیت هلال تاکنون جمع‌آوری شده است تا پشتوانه‌ای برای پیش‌بینی رؤیت هلال در آینده باشد.

ابراهیمی اضافه کرد: این گزارش‌ها منجر به طراحی معیارهای پیش‌بینی رؤیت هلال شده است. بنابراین از دیدگاه علمی تفاوت نظر چندانی در رؤیت هلال وجود ندارد و در اکثر مواقع وضعیت رؤیت‌پذیری و عدم آن مشخص است. مگر مواردی خاص که با هلالی مواجه شویم که نمونه مشابه آن در گذشته دیده نشده است. در این مواقع ممکن است اختلاف نظری به وجود آید.

وی ادامه داد: در هلال‌های رمضان و شوال در دو دهه گذشته فقط ۳ تا ۴ مورد چنین اتفاقی روی داده است.

ابراهیمی افزود: عمده اختلافات در بحث تفسیر مسائل فقهی در رؤیت هلال است که در جهان اسلام با یکدیگر متفاوت است. بنابراین این تفاوت آرا باعث می‌شود تا در کشورهای مختلف اعلام آغاز ماه رمضان و شوال متفاوت باشد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
والا هر سال اختلاف داریم
آقاجان ماه یک زمان طلوعی دارد و باید از نظر فقهی بررسی شود که وقتی در امریکای مرکزی یا استرالیا اگر دیده شود مبنا باید قرار بگیرد یا خیر و مگر میشود یک ماه باشد و ۲ روز اختلاف؟
یا ناسا می اید و تا ۵۰ سال آینده را طلوع های ماه شوال را روی سایتش‌میگذارد خوب بیایید اینها را بررسی کنید
ماه نو است اما کمتر از سه درصد با چشم غیرمسلح دیده نمی سود.
زندگی و عقاید مردم که به یک ستادی پرهزینه از بیت المال گره بخورد و خود ستاد هم از شیوه های عهد عتیق استفاده کند مردم را سرکار می گذارد
پاسخ ها
الی
| United States of America |
۱۷:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
اونوقت همفکرهای جنابعالی علیه داشتن چرخه غنی سازی اورانیوم برای استفاده صلح آمیز انرژی هسته‌ای جبهه میکیرید و دست به دامن آمریکا که به ایران حمله کنه.
آفتابه لگن هفت هزار دست شام و نهار چی؟!
اگر عربستان جمعه را عید اعلام نماید . حتما در ایران عید است .
هلال ماه شوال ۱۴۴۴ در شامگاه جمعه قابل مشاهده است و پیش بینی‌های ما نشان می‌دهد که شامگاه ۳۱ فروردین امکان مشاهده هلال ماه وجود ندارد.
عالیه شنبه و یکشنبه تعطیل است و راحتیم از اداره رفتن
آقایان علم فیزیک و نجوم پیشرفت شایانی کرده
کسی که از الفبای علم فیزک و نجوم اطلاع داشته باشد نمی تواند بپذیرد که در کشورهای سوریه-لبنان و فلسطین که در غرب کشور ایران واقع شده اند و در پاکستان و افغانستان که در شرق ایران واقع شده اند روز جمعه عید فطر باشد ولی در ایران که این وسط قرار گرفته هلال ماه رویت نشود.
فکر نمی کنید عاملان استهسال هلال ماه ایران مشکل فنی و علمی دارند ؟
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست