موضع مجلس درقبال وزیر پیشنهادی کار

یک عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی معتقد است که فعلا در رابطه با موافقت یا مخالفت با وزیر پیشنهادی کار نمی توان اظهار نظر کرد، چراکه کمیسیون اجتماعی یک سری مسائل و مطالباتی از بابت تعامل وزیر پیشنهادی با مجلس دارد که پس از ارائه برنامه های ایشان می توان گفت که موافق یا مخالف هستیم.
کد خبر: ۱۱۳۸۸۵۰
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۵ 05 September 2022

به گزارش «تابناک»، حسین حاتمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به معرفی محمدهادی زاهدی وفا به عنوان وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجلس درباره اینکه نظر مجلس نسبت به این وزیر پیشنهادی چیست؟ بیان کرد: الان نمی توان گفت موافق یا مخالفیم، بلکه ایشان باید به کمیسیون آمده و برنامه هایش را ارائه دهد و اعضای کمیسیون نیز برنامه های او را بشنوند و بعد دیدگاه خود را اعلام می کنیم و ایشان نیز دفاعیات خود را انجام می دهند و پس از این مراحل به اجماع کمیسیونی در باب مخالفت یا موافقت خواهیم رسید.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه وزیر پیشنهادی کار باید اعضای کمیسیون را قانع کند، تصریح کرد: کمیسیون یک سری مسائل و "اِن قُلت‌هایی" دارد و یک سری مطالباتی از بابت تعامل ایشان با مجلس دارد که برای کمیسیون اجتماعی باید شفاف سازی کنند و پس از آن می توان گفت که موافق ایشان هستیم یا مخالف.

نماینده مردم کلیبر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بیان موافقت یا مخالفت بعد از ارائه دیدگاه ها، برنامه ها و جمع بندی کمیسیونی به روش اجماع خواهد بود، چون هنوز آن جمع بندی اتفاق نیفتاده است، اظهار نظر به آن شکل مقرون به واقعیت نخواهد بود که بگوییم موافق یا مخالف هستیم.

حاتمی در پایان تصریح کرد: سرپرستی وزارت یک بحث است و اینکه کسی بخواهد وزیر شود موضوع متفاوتی است. معمولا سرپرست برنامه ارائه نمی دهد و سرپرستی نهایتا اداره موقت ساختاری با حفظ وضع موجود است و نه چشم انداز دارد و نه برنامه و در واقع یک نوع دوره گذر است، بنابراین درباره دوران سرپرستی و وزارت نمی توان مقایسه تطبیقی و جدی انجام داد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اسرائیل # توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام
وب گردی