بازدید 41011
با تحولات منطقه و جهان

وقوع درگیری‌های مرگبار و گسترده در لیبی/ ورود ناو‌های آمریکایی به تنگه تایوان/ هشدار طالبان درباره پرواز پهپاد‌های آمریکا در افغانستان/ دیدار هیات بلندپایه جنبش حماس با سید حسن نصرالله

وقوع درگیری‌های مرگبار و گسترده در لیبی، ورود ناو‌های آمریکایی به تنگه تایوان، هشدار طالبان درباره پرواز پهپاد‌های آمریکا در افغانستان، دیدار هیات بلندپایه جنبش حماس با سید حسن نصرالله و برگزاری نشست شورای امنیت درباره افغانستان، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۱۳۷۳۹۳
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۹ 28 August 2022

وقوع درگیری های مرگبار و گسترده در لیبی/ ورود ناوهای آمریکایی به تنگه تایوان/ هشدار طالبان درباره پرواز پهپادهای آمریکا در افغانستان/ دیدار هیئت بلندپایه جنبش حماس با سید حسن نصرالله

بین الملل تابناک: وقوع درگیری‌های مرگبار و گسترده در لیبی، ورود ناو‌های آمریکایی به تنگه تایوان، هشدار طالبان درباره پرواز پهپاد‌های آمریکا در افغانستان، دیدار هیات بلندپایه جنبش حماس با سید حسن نصرالله و برگزاری نشست شورای امنیت درباره افغانستان، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

وقوع درگیری های مرگبار و گسترده در لیبی

درگیری در لیبی که از جمعه شب تا روز شنبه ادامه داشته، با واکنش کشورهای مختلف همراه بوده است و دولت های مختلف خواستار توقف خونریزی و نشستن بر سر میز مذاکره شدند.

بیشتر بخوانید

 ترکیه که پیش از روی کار آمدن عبدالحمید الدبیبه نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی از حامیان فایز السراج بود، شنبه شب در بیانیه‌ای، خواستار توقف درگیری‌ها در طرابلس شد.

وزارت امور خارجه ترکیه از طرف‌های درگیر در پایتخت لیبی خواست تا فورا درگیری‌ها را متوقف کنند.

در این بیانیه، ضمن ابراز نگرانی از وقوع درگیری‌های مسلحانه در طرابلس، از طرف‌ها خواسته شده تا درگیریها را فورا متوقف کنند.

وزارت امور خارجه ترکیه تأکید کرد: محافظت از صلحی که با تلاش‌های فراوان در لیبی برقرار شده، برای امنیت، ثبات و آینده لیبی اهمیت حیاتی دارد.

این ییانیه از طرفین دعوت کرد با درک این موضوع عمل کرده و با خویشتنداری و عقل سلیم از ادامه تنش ها بپرهیزند.

قطر 

وزارت امور خارجه قطر نیز در این باره اعلام کرد: ما با نگرانی شدیدتحولات لیبی را دنبال می کنیم و از همه طرف ها می خواهیم که اختلافات را از طریق گفت و گو حل و فصل کنند.

در بیانیه وزارت خارجه قطر آمده است: ما بر اقدام طرفهای لیبیایی برای حمایت از شهروندان تاکید می کنیم و آن را اولویت اساسی می دانیم.

ایتالیا 

فرستاده ویژه وزیر امورخارجه ایتالیا به لیبی نیز در این باره گفت: از تمام طرف‌ها برای کاهش تنش و توقف فوری درگیری در طرابلس دعوت می‌کنیم.

وی گفت: ما مخالف حل و فصل بحران لیبی از طریق قوه قهریه است و خواهان گفت وگو میان طرفین هستیم.

فرستاده ویژه وزیر امورخارجه ایتالیا به لیبی همچنین با دخالت آشکار در امور داخلی این کشور آفریقایی افزود: ما همچنین خواستار موافقت سریع با برگزاری انتخابات در سریعترین زمان ممکن هستیم.

یونیسف

نماینده یونیسف (صندوق کودکان ملل متحد) در لیبی نیز در این باره اعلام کرد که دست کم ۴ مرکز بهداشتی درنتیجه درگیری در طرابلس آسیب دیده است. وی خواستار حمایت از غیرنظامیان و مراکز بهداشتی در طرابلس شده است.


الجزایر 

وزارت امورخارجه الجزایر نیز در این باره اعلام کرد که این کشور با نگرانی زیاد تحولات در طرابلس را دنبال می‌کند و از تمام طرف‌ها می خواهد تا خشونت را متوقف کرده و زبان گقت وگو را در پیش بگیرند.

وقوع درگیری های مرگبار و گسترده در لیبی/ ورود ناوهای آمریکایی به تنگه تایوان/ هشدار طالبان درباره پرواز پهپادهای آمریکا در افغانستان/ دیدار هیئت بلندپایه جنبش حماس با سید حسن نصرالله
در ادامه این بیانیه آمده است: از جامعه بین‌الملل و تمام طرف‌های ذیربط میخواهیم تا تلاش کنند دخالت در امور اخلی لیبی پایان یابد.
الجزایر همچنین خواستار مشارکت طرف های درگیری در تلاش برای احیای مسیر حل وفصل مسالمت‌آمیز برای تحقق آشتی ملی در لیبی شده است.

آمریکا 

ریچارد نوردلند سفیر آمریکا در لیبی نیز خواستار توفق فوری درگیری‌ها در طرابلس شد. وی همچنین خواستار بازگشایی گذرگاه‌های امن برای بیرون بردن غیرنظامیان از مناطق درگیری شد.
نوردلند بدون اشاره به دخالت های کشورش در لیبی، از طرف های خارجی تاثیرگذار در لیبی خواست تا از نفوذ خود استفاده کرده و به کشتار در لیبی پایان دهند.
وی که کشورش سهم بسزایی در ویرانی و هرج و مرج در لیبی دارد، ادعا کرد: واشنگتن همچنان متعهد به حمایت کامل از هرگونه تلاش برای توقف درگیری در لیبی است.

نوردلند در پایان گفت که باید شکاف میان مجلس نمایندگان در شرق و شورای عالی لیبی در غرب لیبی برای برگزاری انتخابات برطرف شود.

آلمان

مدیر خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت امورخارجه آلمان نیز از تمام طرف ها خواست فوری به اقدامات خصمانه در طرابلس پایان دهند.

تونس

وزارت امور خارجه تونس نیز در بیانیه‌ای خواستار خویشتن‌داری، آتش‌بس و توقف فوری عملیات مسلحانه برای جلوگیری از ریخته شدن خون برادران لیبیایی شده است.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که این کشور با نگرانی زیاد تحولات خطرناک لیبی را دنبال می‌کند.

مصر

وزارت امور خارجه مصر نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: از تمام طرف‌های درگیر در لیبی می‌خواهیم به تشدید تنش‌ها پایان دهند.

دولت قاهره خواستار ارجحیت دادن به زبان گفت وگو و دوری گزیدن از خشونت و نیز خویشتنداری طرفین شده است.

سازمان ملل متحد

سازمان ملل متحد نیز اعلام کرد با نگرانی شدید تحولات لیبی را دنبال می کند و از تمام طرف های درگیر در این کشور خواسته که منافع ملت لیبی را در نظر بگیرند.

"استفان دوجاریک"، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در یک نشست خبری در مقر دائم سازمان ملل در نیویورک گفت: ما تحولات موجود در لیبی از جمله استقرار نیروهای نظامی و تهدید به استفاده از زور در راستای منافع سیاسی را با نگرانی شدید دنبال می کنیم.

وی افزود: بسیار مهم است که در این کشور تنش ایجاد نشود و طرف های مربوطه منافع مردم را در نظر بگیرند.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل همچنین تاکید کرد، این منافع ایجاد صلح را نیز شامل می شود، زیرا هیچکس نمی خواهد که اوضاع به عقب بازگردد.

دوجاریک گفت که هیات پشتیبانی سازمان ملل در لیبی اکنون در حال رایزنی با اطراف مربوطه به منظور تحقق این هدف است.

وزارت بهداشت دولت لیبی شنبه شب از افزایش شمار کشته‌های درگیری‌ها در طرابلس خبر داد و اعلام کرد که شمار این افراد به ۲۳ تن رسیده است.

بنا  بر گزارش این وزارتخانه همچنین در این درگیری‌ها ۱۴۰ تن دیگر نیز زخمی شده‌اند.

این کشته و زخمی ها به دنبال تشدید بحران سیاسی میان دولت وحدت ملی به ریاست "عبدالحمید الدبیبه" و دولت مکلف به ریاست "فتحی پاشاغا"در لیبی و شکل گیری درگیری مسلحانه میان دو گروه حامی آنها در طرابلس شکل گرفته است.

روز شنبه، رسانه‌ها از لیبی در گزارشی درباره اوضاع شهر طرابلس در سایه تنش های سیاسی جاری گزارش داد که این شهر شب گذشته شاهد درگیری میان نیروهای حامی الدبیبه و پاشاغا بود.

شهر طرابلس، پایتخت لیبی در روزهای اخیر، شاهد استقرار نیروهای نظامی است و این امر به دلیل وقوع درگیری مسلحانه در نتیجه اختلافات سیاسی میان دولت های عبدالحمید الدبیبه و فتحی پاشاغا است، در حالی که سازمان ملل نسبت به این موضوع ابراز نگرانی شدید می کند.

الدبیبه رئیس دولت وحدت ملی لیبی است که برآمده از توافقنامه های سیاسی زیر نظر سازمان ملل در بیش از یکسال پیش است و در آن سو، پارلمان لیبی که در منطقه طبرق در شرق لیبی مستقر است، به فتحی پاشاغا به عنوان نخست وزیر در ماه مارس گذشته رای اعتماد داد اما در مقابل، الدبیبه تحویل قدرت به پاشاغا را نمی پذیرد و می گوید که قدرت را تنها از طریق برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی، به یک دولت منتخب تحویل خواهد داد.

درگیری‌های طرابلس از جمعه شب تا صبح شنبه ادامه داشت و در آن از سلاح‌های سنگین و نیمه سنگین استفاده شد.

منابع محلی نیز در این باره گزارش دادند که در پی این درگیری‌ها خسارت‌هایی به خانه‌ها و منازل شهروندان وارد شد.

در همین حال، دولت وحدت ملی در بیانیه‌ای این درگیری‌های مسلحانه را محکوم کرد. در بیانیه دولت الدبیبه آمده است که این درگیری در پی تیراندازی یک گروه مسلح به سمت یک کاروان در خیابان «الزاویه» در راستای اجرای دستورالعمل پاشاغا شکل گرفت.

مناطق جنوبی پایتخت لیبی پنجشنبه گذشته نیز شاهد استقرار نیروهای نظامی وابسته به الدبیبه به منظور مقابله با هرگونه حمله احتمالی از سوی دولت مکلف پاشاغا بود.

این تحرکات دو روز بعد از نامه فتحی پاشاغا به الدبیبه مبنی بر تحویل دادن دولت لیبی به وی انجام شد.

الدبیبه در پاسخ به نامه پاشاغا در صفحه شخصی خود در فیسبوک خطاب به وی نوشت: وزیر کشور پیشین، به ارسال پیام های تکراری و تهدیدات به جنگ افروزی و هدف قرار دادن غیرنظامیان پایان بدهد.

ورود ناوهای آمریکایی به تنگه تایوان

برای نخستین بار از زمان تشدید تنش‌ها در پی سفر نانسی پلوسی به تایوان، دو کشتی جنگی آمریکا در حال گذر از آبهای بین‌المللی در تنگه تایوان هستند.

به گزارش رویترز، در سال‌های اخیر کشتی‌های جنگی آمریکایی و گاهی کشتی‌های متحدان آمریکا از جمله انگلیس و کانادا از این تنگه عبور کرده و خشم پکن را برانگیخته‌اند.

وقوع درگیری های مرگبار و گسترده در لیبی/ ورود ناوهای آمریکایی به تنگه تایوان/ هشدار طالبان درباره پرواز پهپادهای آمریکا در افغانستان/ دیدار هیئت بلندپایه جنبش حماس با سید حسن نصرالله

تایوان جزیره‌ای خودگردان است که چین آن را بخشی از خاک خود دانسته و گزینه حمله نظامی برای پس گرفتن آن را رد نمی‌کند. در اوایل ماه میلادی جاری، سفر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به این جزیره واکنش‌های شدید چین از جمله رزمایش‌های نظامی پیرامون تایوان را به دنبال داشت.

منابع آمریکایی که خواستند نامشان فاش نشود، به رویترز گفتند که رزم‌ناوهای چنسلورزویل و آنتی‌تام در حال عبور از این تنگه هستند.

چنین عملیاتی معمولا ۸ تا ۱۲ ساعت طول می‌کشد و چین با دقت آنها را تحت نظر دارد.

هشدار طالبان درباره پرواز پهپادهای آمریکا در افغانستان

طالبان گشت‌زنی هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا در حریم هوایی افغانستان را تجاوز خواند و نسبت به پیامد های آن هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری باختر، ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان گفت: هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا همچنان در حریم هوایی افغانستان گشت‌زنی می‌کنند و باید به این کار پایان دهند، ما این کارشان را تجاوز می خوانیم و باید متوقف شود.

مجاهد در ادامه تاکید کرد که امریکا و دنیا باید به تمام حقوق افغانان احترام بگذارند.

ادامه گشت زنی هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا در آسمان افغانستان در حالی همچنان ادامه دارد، این کشور در یازدهم مرداد بدون آگاهی و یا هماهنگی با حکومت افغانستان یک منزل مسکونی خالی از سکنه را در منطقه شیرپور کابل با هواپیمای بدون سرنشین هدف قرار داد و بعد از آن جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا ادعای کشته شدن رهبر القاعده در این حمله را مطرح کرد.

وقوع درگیری های مرگبار و گسترده در لیبی/ ورود ناوهای آمریکایی به تنگه تایوان/ هشدار طالبان درباره پرواز پهپادهای آمریکا در افغانستان/ دیدار هیئت بلندپایه جنبش حماس با سید حسن نصرالله

به نوشته خبرگزاری باختر، گشت زنی هواپیماهای بدون سرنشین امریکایی در آسمان افغانستان تخطی از معاهده شیگاگو و دیگر کنوانسیون های جهانی است و در عین نقض صریح حریم هوایی افغانستان نیز است.

دیدار هیات بلندپایه جنبش حماس با سید حسن نصرالله

منابع رسانه‌ای اعلام کردند، هیاتی از جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به ریاست «صالح العاروری» نایب رئیس دفتر سیاسی این جنبش، روز گذشته شنبه با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در بیروت دیدار و گفت‌وگو کرده است.

هنوز جزئیات بیشتری درباره این دیدار منتشر نشده است. این دیدار در حالی انجام شده که منابع خبری روز گذشته اعلام کردند: اعضای هیاتی از رهبران و اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی حماس با زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در بیروت دیدار کردند.

وقوع درگیری های مرگبار و گسترده در لیبی/ ورود ناوهای آمریکایی به تنگه تایوان/ هشدار طالبان درباره پرواز پهپادهای آمریکا در افغانستان/ دیدار هیئت بلندپایه جنبش حماس با سید حسن نصرالله

هیات حماس متشکل از صالح العاروری نایب رئیس دفتر سیاسی حماس، خلیل الحیه عضو دفتر سیاسی و نایب رئیس دفتر سیاسی این جنبش در غزه، زاهر جبارین عضو دفتر سیاسی و شماری دیگر از رهبران این جنبش بود.

طرفین در این دیدار به بررسی آخرین تحولات فلسطین و منطقه، تلاش‌های دشمن صهیونیستی برای ضربه زدن به مقاومت در اراضی اشغالی، نتایج و دستاوردهای نبرد وحدت میدان‌ها (نبرد سه روزه در غزه) و فداکاری‌های اسرای فلسطینی پرداختند. دو طرف همچنین بر روابط مستحکم بین حماس و جهاد اسلامی و همکاری با یکدیگر برای آزادسازی سرزمین و مقدسات فلسطین تاکید کردند.

برگزاری نشست شورای امنیت درباره افغانستان

قرار است، شورای امنیت سازمان ملل بعدازظهر روز دوشنبه هفته جاری (به وقت محلی) درباره وضعیت افغانستان تشکیل جلسه دهد.

این نشست به درخواست روسیه برگزار می شود و در آن «وضعیت اقتصادی، انسانی و سایر پیامدهای مداخله نظامی آمریکا و ناتو» در افغانستان مورد بحث قرار می گیرد.

در این نشست، مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه نیز توضیحاتی می دهد.

در نشست روز دوشنبه، اعضای شورا احتمالاً در مورد بحران انسانی موجود در افغانستان ابراز نگرانی خواهند کرد.

وقوع درگیری های مرگبار و گسترده در لیبی/ ورود ناوهای آمریکایی به تنگه تایوان/ هشدار طالبان درباره پرواز پهپادهای آمریکا در افغانستان/ دیدار هیئت بلندپایه جنبش حماس با سید حسن نصرالله

همچنین برخی از اعضا ممکن است از جامعه بین المللی بخواهند تا بودجه بیشتری برای پاسخگویی به نیازهای انسانی در این کشور فراهم کنند.

این در حالی است که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در اولین سالگرد حمله انتحاری خونین در روز ۲۶ آگوست سال گذشته، در دروازه فرودگاه کابل ادعا کرد که واشنگتن فشار بر تهدیدات تروریستی از منشأ افغانستان را حفظ می کند.

در این بیانیه بدون اشاره به تبعات گسترده اشغال افغانستان از سوی کشورهای غربی به سرکردگی تروریست های آمریکایی در سال ۲۰۰۱ میلادی و خروج غیرمسئولانه این کشور از کابل ادعا شده است که واشنگتن «فشار علیه تهدیدات تروریستی را حفظ می کند»!

گفتنی است، در ۲۶ آگوست سال گذشته، دو مهاجم انتحاری داعش خود را در میان تجمع افرادی که در پی خروج از افغانستان در دروازه آبی فرودگاه کابل بودند، منفجر کرده که بر اثر این حادثه، بیش از ۱۰۰ تن جان باختند. همچنین گفته شد که ۱۳ تروریست آمریکایی و حدود ۴۰۰ نفر از آنان نیز در این انفجار زخمی شده اند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴۶
چین هم خر را می خواهد هم خرما را.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
، چین نمیتواند خر و خرما را با هم بخواهد تا وقتی آمریکا در کنار تایوان ایستاده
کوشا
| Germany |
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
کاملا درسته
از یک طرف اکثر کالاهای چینی که ما در آلمان میخریم، گزینه مکان خرید را داریم که اول آنها تایوان نگاشته شده است.
گویا تایوان جای هنگ کنگ نشسته است و با براه افتادن جاده ابریشم، این چنگال که باید چینی باشد ولی در دست غرب به مالگیت سرمایداران چینی در آید آنوقت است که پایان داستان است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
هشدار.هشدار.هشدار



قابل توجه دامداران و مرغداران محترم سراسر کشور



به هیچ عنوان از کنستانتره پلت و مش،تولیدی کارخانجات خوراکدام و طیور سراسر کشور،جهت حیوانات و پرندگانتان استفاده نفرمائید،
صاحبان این کارخانجات،سبوس گندم یارانه ایی که سهم شما دامداران و مرغدارانه زحمتکشه،رو در بازار آزاد فروخته و بجاش از پوسته آسیاب شده برنج(معروف به سبوس برنج دوکوب دقیقا شبیه سبوس گندم)رو در خوراکشان استفاده مینمایند.


لطفا به دوستان و همکارانتان اطلاع رسانی فرمائید
قادر اوشگول
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
اولا همه طرفین درگیری باید و با تمام قوا و ثالثا اینها اصلا چرا دوباره از همان مسایل و راهها و لذا نباید اینطور
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
قادر جان ناهار کم بخور بیشتر سالاد بخور
آمریکا باید خاک چین رو تصرف کنه و سپس سرزمین چین رو به تایوان ملحق کرده و تحویل تایوان دهد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
همین موضوع در مورد اوکراین و روسیه نیز قابل تعمیم است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
آمریکا چین رو تصرف کنه؟؟؟ حاجی مگه پلی استیشن هست؟! به این راحتی ها هم که فرمودید نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۷
آمریکا تو صد سال اخیر بیست تا جنگ راه انداخته حدودا هر پنج سال یک جنگ
چین بداند و احتمالا میداند که ؛
تایوان ، اوکراین نیست .
کوچکترین تعرض به خاک تایوان با عکس العمل سریع و شدید ایالات متحده مواجه خواهد شد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
علی برکت الله
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
آمریکا پوست چین رو قلفتی میکنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
چین گاگول کاملا به این موضوع واقف است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
خخخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
کاملا معلومه ۵ تا نظر رو یک نفر داده
مزدور
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
در مورد گرجستان هم همینو می گفتن... روسیه زد گرجستان رو ترکوند از اروپا و امریکا صدا در نیومد... خیالتون راحت باشه برای امریکا فقط منافعش مهمه و نه تایوان... اگر منافعش ایجاب کنه تایوان رو مثل خیار میفروشه... زیاد به امریکا دل نبندید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
سلام جان بولتن .
اتکای کشور تایوان به آمریکا برای این کشور کوچک قدرت بازدارندگی بزرگی ایجاد کرده است در برابر کشور چین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
کد خداس دیگه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
خواهیم دید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
همان بازدارندگي كه در كشور اوكراين وجود داشت و باعث شد اين كشور به سرزمين سوخته تبديل شود؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
اتکای زیادی به امریکا توهم ایجاد میکنه.... اوکراین هم فکر میکرد که امریکا بخاطرش وارد جنگ میشه .. که نشد
چین حال و روز بی ریخت این روزهای روسیه رو داره میبینه و دیگه غلط میکنه به تایوان نگاه چپ بندازه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
روسیه حال و روز بی ریختی نداره.. اونی که حال و روزش بیریخته اوکراینه... اگر چین حمله کنه امریکا نمی جنگه.. امریکا فقط برای کشورهای ضعیف از حمله نظامی استفاده میکنه... افغانستان، عراق، لیبی و ... زیاد به امریکا دل نبند
مرگ بر چین کمونیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
جوجه
تو اصلا نمی دونی کمونیسم و لیبرالیسم چیه ؟
هی نظر نده
تا آمریکا تایوان را هم مثل اوکراین نکنه دست بردار نیست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
ابرقدرتهايي كه به دنبال توسعه طلبي هستند سرنوشت ملتهاي ديگر براي آنها اصلا اهميت ندارد و چه بهتر كه به دست ديگران اين ملتها را از بين ببرند خواه اوكراين باشد خواه تايوان يا حتي مردم اروپا!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
امریکا تایوان و اکراین براش پشیزی ارزش نداره . فقط با مهره اونها علیه قطار اقتصادی چین و قدرت نظامی روسیه وارد بازی شده .
خود امریکا تایوان رو به عنوان کشور بر اساس قانون تصویبی کنگره در ۱۹۷۱ قبول نداره و به رسمیت نمی شناسه اون وقت یه عده بی سواد اومدن می گن امریکا سر تایوان با چین چنین و چنان کنه .
کشورهاییکه با اتکا به روسیه و چین عرض اندام می کنند باید روزگار آنان را به درستی زیر نظر داشته باشند فعلا چین جز کاری که بوقلمون نر انجام می دهد و یال و کوپال نشان می دهد و هیکل را چندین برابر واقعی خود وانمود می کند کار از پیش نبرده است و روسیه هم مانده با اوکراین چه کند آیا کسی هست که میانجگری کند ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
فعلاً که امریکا و اروپا برای خرید گاز و نفت دارن همه جوره به ایران باج میدن.. روسیه که مشکلی نداره... زمستان شیر گاز رو ببنده اروپا خودش اوکراین رو تقدیم روسیه میکنه
دوستان غربگدا به جای مقاومت در برابر پذیرش واقعیت ها بهتره بچه هاتون و کلاس چینی لفرستید ده سال دیگه به دردشون می خوره. اون زمان زبان انگلیسی مثل فرانسه که یه زمانی زبان اول دنیا بود و الان منسوخ شده به قهقرا خواهد رفت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
ما هم دوستار چین و هم آمریکا هستیم دوست نداریم مثل شما که ضدیت با غرب دارید فقط به چین و روسیه بچسپیم ما باید با تمام دنیا مناسبات عادی داشته باشیم وشعارهای توخالی را حذف کنیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
شرقگدای عزیز
لابد شما از الان نحوه تناول سوسک و کرم و غورباقه و وزغ و مارمولک رو در دستور کار قرار دادی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۷
آقای ناشناس ۱۳:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
شما هم منتظر باش تا آمریکای عزیزت مثل همه جنگ هایی که تا کنون داشته مثل جنگ کشور ویتنام به کشورت حمله کنه
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۷
بنظر من بحث شرق یا غرب ،چین یا آمریکا نیست
بحث اینه که آمریکا و اروپا حتی با عهد و پیمان هم حاضر به همکاری بدون کلک با ایران نیستند و دنبال بردن نفت خاورمیانه به قیمت پائین هستند و از طرفی هم ثابت کردند نمیخواهند یا نمیتوانند با ایران کار کنند و دوستی یه سره هم مایه دردسره
هر چی من و شما بخواهیم با اروپا کار کنیم اونها نمیخواهند با ما کار کنند ضمن اینکه در بیشتر موارد آمریکایی ها هم دارند از صنایع چین استفاده میکنند یعنی چین اینقدر هم ضعیف یا بدرد نخور نیست کاسبهای ما جنس خوب از چین نمی آورند
روسیه گفت جوجه ها رو آخر پاییز میشمارند!
روسیه ضعف نظامی ندارد. اگر بخواهد با انداختن یک بمب در کایزرزلاتین آلمان مرکز بمباران میانه ونزدیک (کشتن عضما بن لادن، زدن لیبی، افغانستان وکل قاره آفریقا از این پادگان انجام گردیده) را با یک مینی بمب اتمی از حیز انتفاع بیاندازد، خواهید دید که چگونه لهستان همراه اوکراین پا جفت کرده و پشت بدیوار می ایستند. انگلیس که هم اکنون به یک فینگلی اسهال گرفته شبیه است.
منتها روسیه اسیر منافع الیگارشهای خود مانند «خاوری رییس بانک ملی» و شرکای داخلیش نولیبرال های ایرانی میباشد، که برادران روسی آنها خیلی قوی تر تشریف دارند.
آمریکا بدرستی میداندکه در مقابل تنها فقط روسیه، به تنهایی بسیار ضعیف است، و باز هم در ویتنام و جنگ ۸ ساله باایران فرا گرفته است که عنصر تعیین کننده در جنگ عزم انسان های دو کشور است که تعیین کننده هستند و اکنون با تناسب یک به ده در مقابل آمریکا روسیه از نظر عزم نفرات بالا تر قرار دارد.
منتها آنچه شیران را روبه میکند، جیب از ما بهتران است.
چین مادر کرونا
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
روسیه هم مادر آبله میمونی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
آمریکا هم مادر کرونا هست هم مادر آبله میمونی
لعنت به آمریکا شیطان پرست
شاشو
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
کرونا خر است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
کرونا و ابولا و ابله میمونی ساخته امریکا در آزمایشگاه های بیولوژیکی در اقصی نقاط جهان است . بیل گیتس بیشترین سرمایه گزاری رو پیش از آغاز کرونا در بهداشت و حوزه سلامت کرد و یار غارش رو رئیس سازمان بهداشت جهانی .
كسانيكه به دنبال وادادگي در مقابل آمريكا هستند سرنوشت كشور ليبي و مردم مظلوم اين كشور را تماشا كنند.
در دنیا هیچ کشوری مثل چینیها سیاست نداره هر کاری بکنه خیلی پخته عمل میکنند از اقتصادش ببینیدچه کار کرده تا قدرت اول دنیا نشه تایوانو نمی گیره
آمریکا اگربراش نونی داشته باشه کنارته اگرنه مثل افغانستان 2دستی تایوان تحویل چین خواهدداد
چین دست پیش داره چون داخل خونه خودشه 4برابرآمریکانیروداره دست برتر باچینه ولی درکل هرجنگی تبعاتی داره که مردم پایین دست بدبختیش راپس میدهند وامیدوارم هیچ جنگی اتفاق نیفتد درهرجای جهان هستی
برچسب منتخب
# اسرائیل # توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف
وب گردی