بازدید 10314

مدیرعامل ایران خودرو: کم‌کاری‌ها در کیفیت را قبول داریم

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو مشکل اصلی زیان انباشته ایران‌خودرو طی سال‌های اخیر را تولید خودروهای ناقص و کم توجهی به بحث کیفیت خوانده و اذعان کرد کم کاری‌ها در مورد کیفیت را قبول داریم.
کد خبر: ۱۱۲۵۶۵۴
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰ 21 June 2022

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، صبح دیروز مراسم رونمایی از کامیون کشنده آتامان که نخستین‌ کشنده تولیدی گروه صنعتی ایران‌خودرو دیزل است با حضور محسن پیرهادی (رییس فراکسیون مدیریت شهری مجلس)، محمد وحیدی (عضو کمیسیون آموزش) و سایر نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فرماندار اسلامشهر، مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو و مدیران ایران‌خودرو دیزل در محل این سازمان برگزار شد.

مهدی خطیبی-مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو- در این مراسم با بیان اینکه در ابتدای سال جاری قول دادیم که طی سال حداقل از هفت محصول جدید رونمایی کنیم و مقرر شد هر ماه دور هم شده و محصول جدید را معرفی کنیم، گفت: خوشبختانه امروز سومین محصول جدید هم رونمایی شد. آتامان اولین کشنده ایران‌خودرو دیزل است که با نشان ایران‌خودرو و با کیفیت بسیار مناسب وارد بازار خودروهای تجاری خواهد شد.

وی به پنج برنامه تعریف شده در گروه صنعتی ایران‌خودرو برای توسعه محصولات اشاره کرده و گفت: برای افزایش تولید به عنوان اولین برنامه توسعه‌ای، تیراژ تولید ۷۵۰ هزار دستگاه خودرو هدف‌گذاری شده است که ٧٢۵ هزار دستگاه آن خودرو سواری و ۲۵ هزار دستگاه آن خودروهای تجاری خواهد بود.

خطیبی تصریح کرد: ذکر این نکته لازم است که طی سال‌های اخیر، «کار بد، بد انجام شده است» بطور مثال خودرو پژو 405 GLX که بیشترین نارضایتی را در میان مردم داشت و با بیشترین زیان تولید می‌شد، پرتیراژترین خودرو تولیدی بود. در حقیقت یکی از دلایل اصلی زیان انباشته ایران خودرو تولید خودرو بی‌کیفیت و بی‌توجهی به تنوع محصول بوده است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو خاطرنشان کرد: از جمله اشتباهات بزرگی که در تولید خودرو شکل گرفته بود، تولید خودرو ناقص و تحت عنوان تولید مکانیکی بود. حجم قابل توجهی خودرو ناقص تولید و به عنوان آمار تولید اعلام می‌شد؛ در صورتیکه آن رقم‌ها میزان واقعی تولید نبوده و کالای در حال ساخت نام دارد. حجم گسترده‌ای خودرو ناقص تولید و به پارکینگ‌ها منتقل می‌شد تا در روزهای پنجشنبه و جمعه این خودروها تکمیل شوند.

این مدیر خودروساز ادامه داد: سال ١۴٠٠ حدودا ۴۵٠ هزار دستگاه خودرو تولید کامل داشتیم و نه رقم‌هایی که اعلام می‌شد؛ بنابراین با توجه به ظرفیت تولید ٧۵٠ هزار دستگاهی خودرو نسبت به ۴۵٠ هزار دستگاه تولیدی سال گذشته بالغ بر ۶٠ درصد افزایش تولید خواهیم داشت.

خطیبی ارتقای کیفیت را به عنوان دومین برنامه توسعه‌ محوری این گروه صنعتی خوانده و گفت: ١۶١ برنامه تعریف شده در این حوزه، وارد جزئیات بیشتر شد که در مجموع تبدیل به ٢٧٢ برنامه‌ریزی شد. حقیقت این است که بدون داشتن نگاه تعصبی، عملکرد خودروسازان طی سال‌های گذشته با وجود همه مشکلات و مسائل در بحث کیفیت چندان تعریفی ندارد و در بحث کیفیت بسیار کم کاری‌ها صورت گرفته و باید آن را بپذیریم؛ اما در برنامه‌ریزی‌های جدید به بحث کیفیت توجه ویژه‌ای شده است.

وی افزود: به ترتیب توسعه محصولات و ایجاد تنوع در سبد محصولات (سومین برنامه محوری توسعه)، صادرات (چهارمین برنامه) و مهمترین برنامه محوری توسعه (پنجمین) کاهش قیمت تمام شده برای سال جاری طراحی و هدف‌گذاری شده است. برای صادرات حداقل ۱۵ هزار دستگاه خودرو در سال جاری برنامه‌ریزی شده که نسبت به سال گذشته رشد ٣٠٠ الی ٣۵٠ درصدی خواهد داشت و دو کشور روسیه و ونزوئلا مقصد صادراتی ما خواهد بود. در حال حاضر مذاکرات نیز در حال انجام است. ۵٠٠٠ دستگاه خودرو دناپلاس اتوماتیک به ونزوئلا در سال جاری صادر خواهیم کرد. برای حضور در بازار روسیه، سرمایه‌گذاری مشترک با این کشور ‌پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل ایران خودرو ادامه داد: همچنین مذاکره با تامین‌کنندگان نیز به جهت کاهش قیمت تمام شده تولید خودرو در حال انجام و مطرح است. ٧٠ درصد قیمت تمام شده یک خودرو مربوط به شبکه تامین است. اینکه برخی اعلام می‌کنند، نیروی مازاد ایران‌خودرو موجب افزایش هزینه‌های آن شده، لازم به تاکید است که بطور کلی هشت الی ١٢ درصد نیروی انسانی در قیمت تمام شده خودرو موثر است که این عدد در ایران‌خودرو ٩ درصد است؛ لذا برای کاهش قیمت تمام شده تولید خودرو بایستی موضوع را از مسیرهای دیگر پیگیری کرد.

خطیبی ضمن تاکید بر اینکه ما به‌هیچ‌وجه مخالف واردات خودرو نیستیم، خاطرنشان کرد: تمام اقدامات و برنامه‌ریزی ها با این امید است که امسال ایران‌خودرو را از وضعیت مالی نامناسب خارج کنیم. قطعا با آغاز واردات نیز فشار ایران‌خودرو در بحث خودروهای سواری برداشته خواهد شد. ما نه‌تنها مخالف واردات نیستیم بلکه طرفدار رقابت هستیم، اگر واردات به درستی انجام شود.

این مدیر خودروساز گفت: خواهش ما این است که در زمینه قیمت‌های دستوری مساعدت بیشتری شود اما در زمان مناسب خود. ما افزایش کیفیت و افزایش تولید را پیش خواهیم برد و امیدواریم که ایران‌خودرو بتواند حداقل با قیمت واقعی تمام شده برای محصولات خودروها عرضه کند. به ما اجازه داده نمی‌شود که از اقدامات صورت گرفته، صحبت کنیم. ما در مسیر درست و در مسیر پیشرفت قرار داریم.

افزایش ۶٢ درصدی و ۴٨ درصدی تولید خودرو و صدور فاکتور در ایران‌خودرو

وی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا 7 و 30 دقیقه صبح امروز (دوشنبه ٣٠ خرداد ماه) ایران‌خودرو ١۴٠ هزار و ٧٠٩ دستگاه خودرو کامل تولید کرده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶٢ درصد افزایش را نشان می‌دهد. تاکنون ١٣١ هزار و ٣۵٨ فاکتور فروش صادر شده که نسبت به سال گذشته ۴٨ درصد رشد داشته است. همچنین عرضه و تحویل خودرو با افزایش ١٩ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ١٣٠ هزار و ٧٨٨ دستگاه رسیده که نشان می‌دهد در مسیر درستی قرار داریم.

٧٠ درصد آلایندگی‌ها مربوط به خودروهای تجاری مستعمل است

همچنین در این مراسم، جواد توسلی مهر- مدیرعامل ایران خودرو دیزل- با بیان اینکه در حوزه خودروهای تجاری با چهار موضوع ملی روبرو هستیم، توسعه صنعت حمل و نقل را از شاخص‌های مهم و توسعه یافتگی کشورها خواند و گفت: صنعت خودروهای تجاری صنعتی راهبردی است که طی سال‌های گذشته دارای چالش بسیار بوده است. ایران‌خودرو دیزل برای ۱۰ سال ورشکسته‌ترین خودروساز کشور بود و سطح اشتغال در آن تا ۳۰‌درصد کاهش یافته بود اما امروز و با جهش تولیدی که در این شرکت اتفاق افتاد، به سودده‌ترین خودروساز کشور تبدیل شده است.

وی افزود: طی ۶۲ سال گذشته در حوزه خودروهای تجاری یک میلیون و ۲۳۰ دستگاه وارد بازار شده است که از این تعداد ۴۲ درصد ناوگان فرسوده و ۳۲۱ هزار دستگاه مستعمل شده است. بر اساس آمار نیاز به ۱۱ هزار دستگاه خودرو حمل بار در سال و ۳۴ هزار دستگاه خودرو در سال با هدف نوسازی ناوگان داریم.

وی ضمن اشاره به سهم ۷۰ درصدی خودروهای تجاری در آلایندگی کلان شهرها، گفت: چنانچه اصلاح وضعیت صورت نگیرد طی هشت سال آینده سالانه چهار میلیارد و ۶۲۱ میلیون لیتر سوخت اضافه مصرف خواهد شد که معادل ۲۰ میلیارد دلار هزینه از دست رفته خواهد بود؛ این درحالیست که میزان سوخت صرفه‌جویی شده حاصل از نوسازی ناوگان در پایان سال هشتم، ۳۷ میلیارد لیتر پیش‌بینی می‌شود.

مدیرعامل ایران‌خودرو دیزل خاطر نشان کرد: بطور قطع با رشد تولید شاهد رشد فروش، سودآوری، خروج از زیان‌دهی، رشد ارزش سهام، خودکفایی، امنیت شغلی و استغال پایدار و ۲۰ درصد ارتقای کیفیت، صادرات، توسعه محصولات و در نهایت تحقق جذب نقدینگی خواهیم بود؛ ضمن اینکه ۱۰ درصد نقدینگی کشور وارد حوزه خودروهای تجاری می‌شود که در صورت جذب، موفقیت بزرگی خواهد بود.

توسلی‌مهر اعلام کرد: تولید ایران خودرو دیزل از سال ١٣۹۹ از ۲۲۰ دستگاه به ۳۷۰۰ و در سال ۱۴۰۰ به ٧٠٠٠ دستگاه افزایش یافت و طی سه ماه ابتدایی امسال نیز ٢٣٨٢ دستگاه خودروی تجاری تولید شد.

وی با بیان اینکه این شرکت ۱۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از نقدینگی بازار را جذب کرده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود این میزان نقدینگی در سال ١۴٠١ به ۴۰ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کند. ایران‌خودرو دیزل پس از شش سال به سود عملیاتی رسیده و زیان انباشته شرکت طی ۱۸ ماه گذشته کاهشی شده و به رقم ١٩٧٠ میلیارد تومان رسیده است. کاهش زیان انباشته تا شهریور ماه امسال صفر و تا پایان سال جاری اقدام به تقسیم سود خواهد شد.

مدیرعامل ایران‌خودرو دیزل ادامه داد: در حال حاضر این شرکت سودآورترین شرکت تجاری و موفق به جذب ٥٠٠٠ میلیارد تومان افزایش سرمایه از محل آورده نقدی در فرابورس شده است.

وی اظهار کرد: در حوزه کیفیت نیز سه محصول این شرکت موفق به ارتقای کیفیت شده و چهار ستاره کیفی را دریافت کرده‌اند. در ۱۶ ماه گذشته ۱۰ محصول جدید در این شرکت طراحی و به تولید رسیده و به طور متوسط هر دو ماه یک محصول با تکیه بر زنجیره ارزش داخلی شرکت رونمایی خواهد شد.

طبق اعلام مدیرعامل ایران‌خودرو دیزل، کشنده آتامان دارای موتور ۴۵۷ با ۴۳۰ اسب بخار و با گیربکس zdf آلمان با به‌روزترین اتاق روز دنیا به تولید خواهد رسید و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان سال ۵٠٠ دستگاه از این کشنده تولید خواهد شد.

نبود برنامه مدون، مشکل‌زا شد

در ادامه محسن پیرهادی-رییس فراکسیون مدیریت شهری و روستایی- نیز اظهار کرد: با وجود محدودیت‌های فراوان، طی چند دهه اخیر موفق به عبور از موانع زیادی شدیم و موفقیت‌های زیادی در صنایع به‌ویژه خودروسازی کسب شده است. نبود برنامه‌های بلندمدت در صنعت خودرو و با تمام توسعه و پیشرفت‌های صورت گرفته در صنعت خودرو، به علت نبود برنامه مدون، شاهد برخی اتفاقات همچون قرعه‌کشی خودرو، قیمت‌گذاری دستوری و بی‌ثباتی در زمینه واردات خودرو هستیم.

وی افزود: در صنعت خودرو کارشناسان و متخصصان بسیاری وجود دارد و خودروسازان بایستی در برنامه هفتم توسعه برنامه‌ها و نظرات کارشناسی خود و برنامه‌های محتوایی را برای توسعه بهتر صنعت به نمایندگان مجلس در حوزه خودرو ارائه کنند.

پیرهادی ضمن انتقاد از واردات خودروهای تجاری دست دوم، تاکید کرد: از مدیران حوزه شهری انتظار می‌رود از توان داخلی برای حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند. با این سابقه فرهنگی و تمدنی و توان صنعتی موجود در کشور نباید محصولاتی که امکان تولید آن در داخل فراهم است را وارد کنیم. واردات خودروهای دست دوم همچون اتوبوس‌ها که که امکان تولید داخل آنها نیز فراهم است، زیبنده کشور نیست؛ لذا بایستی با مدیریت بهتر و تعامل از تولید داخلی در ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به توان تولید ۵٠٠٠ دستگاه اتوبوس در کشور، گفت: تهران نیاز به ٩٠٠٠ اتوبوس دارد که در حال حاضر تنها ۲۸۰۰ دستگاه فعال است و الباقی یا فرسوده‌اند یا کسری دارند؛ از این‌رو مدیریت شهری با تعامل بهتر و تسهیل شرایط خرید، امکان استفاده از اتوبوس‌های داخلی را در شهر تهران فراهم می‌کند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۷
انتشار یافته: ۲۰
نامردهای منفعت طلب، به قیمت جان چند انسان کم کاری در کیفیت را قبول داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگو عزیزم کی گفته ؟ کم کاری ؟ کیفیت پایین ؟
همه این حرف ماله ضد انقلاب هست و خارج نشینها
نکنه مثل بقیه مسوولین ناکارآمد، با کلید واژه غافلگیر شدیم، دنبال دست آویز هستی؟
کم کاری را قبول داریم ولی خوب چون گردنمان کلفت هست و دوست داریم و به هیچ احدی مربوط نمیشود همینی که هست و شما هم میبایستی قبول کنید چون راهی ندارید! دهن کجی بسیار واضح به ملت غیور ایران
خسته نباشی بعد از چهل سال به اینجا رسیدید ...خیلی رو دارید.مسیول تمام کشته های جاده در تصادفات هستید .تابناک چرا درخصوص تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی اخبار ی منتشر نمیکنید تمام سایتا زدن شما چرا نزدید.مجلس قبول داره دولت میگه ازمون...تکلیف ۱۰تا ۲۰سال سابقه کار که به صورت شرکتی یا قراردادی کار کردن الان زن بچه دارن سنی دارن چی...دوباره ازمون دوباره رزمندگان خانواده شهدا...قراردولت کوچیک بشه یا بزرگ.وعده ریسی مگه نبود همه یک نوع قرارداد چرا میز به میز متفاوت هست.تابناک چرا اخبار تبدیل وضعیت منتشر نمیکنی
کم کاری نه افتضاح در تولید رو باید قبول کنید و جالبه هنوز هم به همون روش محصولات بنجل از رده خارج رو تولید میکنید!!با چه رویی ماشین چینی رو به اسم ایرانی معرفی میکنید و با افتخار میگید نتیجه کتار مهندسان ایرانی؟!ببندین دره اون کارخونه رو
اگر این گفته ها در مورد مدیریت گذشته صحیح باشد، باید دادستانی به واسطه خیانت و سوء استفاده از دارای مردم ، انحصار، رانت، خسارات مادی و معنوی ورود کند…..
اما با این فرمان که بخواهیم اشتباه گذشته در مورد انحصار را ادامه دهیم و نامش را حمایت از تولید داخل بنامیم باز خیانتی بزرگ به مردم هست
حقوق و مزایای هیات مدیره و معاونین و مدیران ارشد باید تابعی از تعداد تولید در ظرفیت اسمی و کیفیت خودرو ( مجموعه ها و قطعات)و ایمنی و کاهش ضایعات وکاهش هزینه ها و رضایتمندی مردم در خدمات تعمیر و سرویس دهی و باشد یعنی حقوق مدیران فوق الذکر باید یک حداقل ثابت ناچیز باشد و بخش متغیر حقوق انان بر اساس عملکرد های که ذکر شد محاسبه شود. ضمنا ماموریت خارجی تحت عناوین غیر صادرات بایستی امتیاز منفی باشد و چنانچه ماموریت خارجی مدیران فوق الذکر حتی به قصد صادرات باشد ولی منجر به صادرات نباشد قطعا بایستی با آثار جریمه ای در دستمزد مدیران تاثیر بگذارد.اینطوری مطمئن باشید همه چیز درست میشود . البته اخراج برخی معاونین مدیرعامل و مدیران ارشد و بی سواد فامیل مدیران اسبق وزارت صمت و سازمان گسترش و….بایستی انجام پذیرد. ضمنا تعیین حقوق و این الگوریتم باید در نهادی خارج از خودرو سازی انجام پذیرد و نه توسط هیات مدیره خودرو ساز
چون اگه قبول نداشته باشی فقط خودت رو مضحکه می کنی
تکلیف بیچاره هایی که ماشین بی کیفیت تحویل گرفتن چیه؟
ایرانخودرو شرکت دولتی است یا خصوصی؟ همه میدانند که هیچکدام .به قول بعضی ها خصولتی است. واین یکی ازدلایل وضعیت این شرکت است که علیرغم فروش محصولاتش به چندبرابرقیمت همرا داداش سایپا چندصدتریلیون هم بدهی بار آورده اند.رنو کوئید که شعبه هندی رنو آنرا تولید میکند 5 هزاردلاریعنی حدود 160 میلیون است که خودرویی کاملا استاندارد است ولی اینجا 500 میلیون میدیم یه دنا میخریم که التقاطی ازچند خودروی دهه 80 میلادی است واز همان روز اول صدتا ایراد داره.
این بزرگوار شکسته نفسی می فرمایند کیفیت خودروها خیلی هم خوبه وقیمت هاشون هم بسیار مناسبه
شما قاتل جان سالانه بيش از 20 ميليون انسان هستيد
چه عجب این یکی رو قبول کردی حالا حاضری مثل یه مرد خسارت مصدومین وکشته شدگان براثرنقص فنی رو پرداخت کنی
عامل بدبختی ملت و موتور گرونی همه کالاها
نه باباااااا
تازه بعد چهل سال قبول کردی؟ خوب مرده هارو میتونی زنده کنی؟
خسته نباشید خخخخ پس قیمت آشغال هایی که تولید میکنید نصف کنید قرعه کشی حذف کنید کیفیت خودرو و ببرید بالا .. قبول داشتن شما واسع ما خودرو نمیشه
ناز بشی
جناب مدیرعامل . وظیف شما دقیقا چیست. مگه نه اینکه یکی از مهمترین وظیفتون همین کنترل کیفیت است
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی