بازدید 12973
۹
دم دست ترین کارهایی که برای جلوگیری از سرقت خودروی شما لازم است

چرا سارقین از وایزر دل خوشی ندارند؟

کد خبر: ۱۱۱۰۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۷ 20 March 2022

سارقین از قفل و زنجیر دل خوشی ندارند!

سرقت خودرو یکی از معضلاتی است که نه تنها در جامعه ما، بلکه کم و بیش و با تفاوت‌هایی، در اغلب کشورهای جهان وجود دارد. با این وجود به دلایل مختلفی، این مشکل اجتماعی در جامعه ما نمود بسیار بیشتری دارد. یکی از دلایل این تفاوت و اهمیت آن، در این است که خودرو در کشور ما یک کالای سرمایه‌ای محسوب می‌شود. در حالی که در کشورهای دیگر خودروهای متعارف و معمولی به عنوان کالای مصرفی تلقی می‌شوند و سرقت آن مانند ایران، تاثیر شدیدی بر روند عادی زندگی افراد و احیانا اقتصاد و معیشت خانواده برجای نمی‌گذارد.

همه این مسائل باعث شده است که کارشناسان و متخصصین فناوری‌ها و محصولات ایمنی به طور پیوسته در حال افزایش کارکرد‌های ایمنی محصولات خود باشند. جالب این جاست که در کشور ما نیز می‌توان برخی از تازه‌ترین تکنولوژی‌های مقابله با سرقت‌های درجا یا انواع دیگر سرقت‌های جزئی اتومبیل را در بازار پیدا کرد.

مالَت را محکم بگیرد همسایه ات را دزد نکن!

اگر چه این ضرب المثل بسیار مشهور است، اما در این جا منظور ما فقط بخش اول آن است. در واقع کارشناسان پلیس و نیروهای امنیتی و انتظامی ‌و حتی تولیدکنندگان وسایل نقلیه شخصی به طور پیوسته به رانندگان و مالکین خودروها توصیه می‌کنند که قبل از همه چیز با رعایت مسائل ایمنی ساده راه‌های دسترسی به خودرو و سرقت کلی و جزئی آن را برای سارقین دشوارتر کنند.

البته باید در ابتدا این نکته را یادآوری کرد که به صفر رساندن امکان سرقت هیچ خودرویی میسر نیست. در واقع به موازات رشد تکنولوژی‌های ایمنی و آموزش پیشرفته‌تر مردم، روش‌های انحصاری و ابداعی سارقین برای از کار انداختن سیستم‌های ایمنی و به سرقت بردن خودروهای فاقد این سیستم‌ها، متنوع‌تر شده و مهارت این افراد به طور پیوسته بیشتر می‌شود.

همه ما احتمالا شاهد ویدیوهایی بوده ایم که سارقین حرفه ای دستگیر شده، به درخواست پلیس و برای عبرت گرفتن مردم، در «چشم به هم زدنی» درب های اتوموبیل‌های ساخت داخل و حتی اتومبیل‌های خارجی را باز می‌کنند. اما ناگفته پیداست که باز کردن دربهای اتومبیل وقتی به سرقت کلی آن منجر می‌شود که در داخل ماشین ترفند‌های ایمنی رعایت نشده باشد.

یک بررسی روانشناسی نشان می‌دهد که وقتی اتومبیلی بیش از یک ابزار ایمنی را با خود داشته باشد، سارقین از تلاش برای سرقت آن صرف نظر کرده و سراغ اتومبیل سهل‌الوصول‌تر دیگر می‌روند. تصور کنید شما اتومبیل خود را در کوچه ای پارک کرده و علاوه بر فعال کردن سیستم دزدگیر، از قفل و زنجیر برای فرمان، قفل پدال و حتی قفل کشویی فرمان نیز استفاده کرده‌اید. کاملا مشخص است دزدی که زمان برای او بسیار اهمیت دارد و به خاطر عمل بزهکارانه، در وضعیت استرس و تعجیل هم قرار دارد، در چنین شرایطی حتما از اتومبیل شما صرف نظر کرده و برای سرقت سراغ گزینه دیگری خواهد رفت. موضوع به همین سادگی است. به قول معروف، ایجاد «هفت خوان رستم» در مقابل راه سارقین مهم‌ترین راه برای اطمینان از دزدیده نشدن ماشین شماست.

با این حال، همچنان که اشاره شد هیچ راهی برای به صفر رساندن احتمال سرقت یک اتومبیل وجود ندارد. به این معنی که اگر همه این ابزارها را به کار برده باشید. باز هم در شرایطی که وقت کافی وجود داشته باشد یا اتومبیل شما در یک جایی پارک شده باشد که برای سارق ایده‌آل تلقی گردد، او می‌تواند همه این ابزارهای به کار بسته شده را از کار بیندازد و خودرو شما را به سرقت ببرد.

بنابراین نکته دیگری که در رعایت الگو‌های عمومی‌ جلوگیری از سرقت باید رعایت شود جای پارک ماشین شماست. همچنان که در هشدارهای پلیسی و دستگاه‌های امنیتی و ایمنی هم به طور پیوسته تکرار می‌شود، پارک کردن ماشین شما در یک محیط کاملا خلوت و در سایه یا پوشش درختان و جاهایی که امکان استتار سارق، هنگام ارتکاب سرقت، وجود دارد، احتمال به سرقت رفتن اتومبیل شما را بسیار بالا می‌برد.

این‌ها مطالبی است که سارقین دستگیر شده‌ای که با پلیس همکاری داشته و اطلاعات حرفه‌ای خود را در اختیار کارشناسان انتظامی ‌قرار داده‌اند، کاملا آن را تایید کرده‌اند. همین اطلاعات به دست آمده از سارقین در عین حال نشان می‌دهد که این گروه از ابزار قفل و زنجیر مناسب (اگر در بستن ماشین خودرو استفاده شده باشد) دل خوشی ندارند و معمولا چنین اتومبیلی به عنوان گزینه سرقت انتخاب نمی‌شود.

نتیجه این مباحث این است که شما باید با کنار گذاشتن تنبلی و سهل انگاری مسیر دسترسی به ماشین‌تان را برای سارقین دشوار کرده و وسیله خود را به عنوان یک گزینه مناسب و راحت برای سرقت در مقابل چشم او قرار ندهید.

البته نکات ریز و فوت و فن‌های خاصی مانند از کار انداختن بخشی از سیستم‌های حیاتی ماشین به کمک سوییچ‌های مخفی و مانند آن هم وجود دارد که با مراجعه به آموزش‌های روتین دستگاه‌های انتظامی‌ و کارشناسان مکانیک خودرو، می‌توان به آن‌ها دسترسی پیدا کرد. اما نکته مهم در همین چند مساله ای نهفته است که در بالا اشاره شد که ماحصل و خروجی تمام آن‌ها در مقوله «عدم سهل‌انگاری» خلاصه می‌شود.

اگر با مال باختگانی که اتومبیل آن را به شکل کلی یا جزئی مورد سرقت قرار گرفته، صحبتی داشته باشید، اغلب اظهارنظرهای آن‌ها در یک مساله مشترک است و آن این که اگر برای مثال فلان کار را نکرده بودم، سرقت انجام نمی‌شد. در واقع همه این اگر و اما‌هایی که مال باختگان از آن صحبت می‌کنند در عبارت «سهل‌انگاری» که در بالا اشاره شد خلاصه می‌شود.

با همه این توضیحات و با وجود تمام تکنیک‌ها و راهکارهایی که به برخی از آن‌ها اشاره شد، نباید فراموش کرد فناوری و محصولات جدید تولید شده و راهکارهای دیجیتالی که امروزه برای جلوگیری از سرقت‌های کلی و جزئی اتومبیل‌ها معرفی شده اند بسیار قابل اتکا و قابل اعتماد هستند.

یکی از تکنولوژی‌هایی که در این زمینه مدتی است معرفی شده و سارقین به میزان قابل ملاحظه ای از آن وحشت دارند فناوری «جی پی اس» است که به طور پیوسته اتومبیل شما را از طریق ماهواره کنترل کرده و علاوه بر ارائه اطلاعات مستمر از وضعیت ماشین شما، در صورت به سرقت رفتن آن به سادگی و بر بستر اینترنت مکانی که خودرو شما به آن جا منتقل شده یا در حال انتقال است را روی نقشه نشان می‌دهد. داشتن این ابزار به آسانی به شما این امکان را می‌دهد که با همکاری پلیس در عرض یک الی دو ساعت اتومبیل به سرقت رفته خود را یافته و دوباره آن را در اختیار بگیرید.

هرچند که تمامی ‌این امکانات فرصت مناسبی برای همه فراهم کرده است، باز هم یک روش سنتی است که مطمئن هستیم سارقین از آن دل خوشی ندارند. همان قفل و زنجیر سنتی و قدیمی. بنابراین قفل و زنجیر را فراموش نکنید حتی اگر ماشین شما «جی پی اس» دارد. بالاخره دردسرهای دنبال کردن خودرو را که نمی‌توان نادیده گرفت.

شرکت‌های متعددی در کشور ما تکنولوژی‌های کنترلی برای جلوگیری از سرقت خودرو ارائه می‌کنند که شرکت وایزر یکی از آن‌هاست.

وایزر که سایت آن به نشانی www.wizer.ir قابل دسترس است با ارائه انواع جی پی اس‌ های روزآمد با قیمت‌های مناسب و مدل‌های متنوع یک راه حل مناسب و همیشگی برای جلوگیری از سرقت اتومبیل شما را پیشنهاد می‌دهد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت این شرکت مراجعه کنید.

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
تو مملکت ما با دزد کسی کاری نداره....بقول پرویز پرستویی تو فیلم مارمولک عزیزان دزد و خلافکار با خیال راحت به کارتون برسید....
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۷:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۱
در ایرلن خرده دزد افتابه دزد ده روز زندان میره گنده دزد ترلیاردی هم میفرستنش کانادا جایزه ش که مبادا بمونه بگه کیا حمایتش کردن
اگر خودروی شما را چهارشنبه شب یا پنج شنبه شب یا شبی که فردایش تعطیل است بدزدند پلیس هیچ کاری برای شما نمی کند حتی در روزهای دیگه هم تشکیل پرونده و صدها برگ کپی گرفتن و رفت و آمد به کلانتری و دادسرا و پلیس آگاهی چندین روز زمان از شما تلف می کنه که دزد به آسانی ردیاب ماهواری ای رو هم پیدا می کنه و از بین می بره ردیاب وقتی خوبه که پلیس سریع پیگیری کنه نه پلیس ایران که حتی حالشو نداره از پشت میزش بلند بشه اگر هم فکر کردید که خودتون رد خودرو رو بگیرید و برید سراغ دزدهای شرور که باید اول وصیت نامه خودتونو بنویسید.من خودرومو دزدیدند به پلیس گفتم دوربین همسایه فیلمشو گرفته خیلی عادی گفت خب برو فیلمشو برامون بیار !!!!! گفتم به من که نمی ده گفت پس بیا تا یک نامه بهت بدیم برو فیلمشو بیار گفتم می خواید دزد رو هم دستگیر کنم ؟ گفت همینه که هست تازه این حرفو یعد از چند روز دوندگی و تشکیل پرونده به من زد .
کلا در دزدی خودرو شما ، پلیس هیچ کاری برای شما انجام نمی ده و اگر شانس بیارید دزده خودرو شما رو بعد از کارش کنار بزرگراه رها کنه گشت پلیس که از محل رد بشه و ببینند سرنشن نداره از شبکه چک می کنند و می بینند گزارش سرقت داده شده بعد می گن ماشینتون رو پیدا کردیم و سریع به پارکینگ می فرستند و باقیمانده چیزهایی که دزد نبرده در پارکینگ از خودروی شما می دزدند.
من دردسرهای دادسرا رو براتون نگفتم بیچارتون می کنند پس تلاش کنیم با قفل پدال و فرمان و هر قفل دیگه ای کار رو برای دزدان سخت کنید چون پلیس هیچ کاری برای شما نمی کنه.
توصیه شخصی من :
- حتما دزدگیر داشته باشید
-قفل پدال نصب کنید و مطمئن باشید اگر لاستیک های روی پدال را دربیاورند قفل پدال آزاد نشه ترجیحا از قفل پدال هایی که دو قفل دارند استفاده کنید یک قفل روی پدال هست و یک قفل آویز که خودتون می زنید.
- قفل فرمان بزنید چون دزد با دیدن قفل فرمان مطمئن می شه قفل پدال هم زدین.
- قفل درها و صندوق عقب را سویچی کنید
- قفل رینگ برای چرخ ها استفاده کنید و از هر چرخ یک پیچ قفل دار عوض کنید.
- در محیط خلوت و پرت و تاریک پارک نکنید
- ردیاب ماهواره ای هم بد نیست داشته باشید اما اگر دزد نداند که ردیابی ماهواره ای دارید تاثیری در دزدی خودرو شما ندارد پس اگر ردیاب دارید یک برچسب به خودرو بزنید که خودرویتان دارای ردیاب ماهواره ای است همین مورد دزد را نگران می کند و ته دلش را خالی می کند.
- بیمه بدنه هم داشته باشید خوب است البته از نوع بدون فرانشیز.
اگر با همه اینها خودروی شما به سرقت رفت سریع پلیس را آگاه کنید و پرونده تشکیل بدهید چون ممکن است با خودروی شما قتل یا سرقت مسلحانه یا هر خلاف دیگری انجام دهند و اگر شما دیر گزارش بدهید دردسر پیدا خواهید کرد.
فراموش نکنید اقا دزده وقتی خودروی شما رو می دزده اصلا براش مهم نیست که خلاف رانندگی هم بکنه پس همه خلاف ها برای شما ثبت می شه و پیامکش هم براتون خواهد آمد و اگر خودرو پیدا شد همه جریمه هاشو هم باید بپردازید تا خودرو رو تحیول بگیرید اگر هم اعتراض کنید که دزده خلاف کرده باید پوتین آهنی بپوشید و راه ییفتید اداره های پلیس خدوم زحمتکش راهور !!!!! تا پیگیری کنید و به اسانی هم به نتیجه نمی رسید و خودتون بی خیال می شید.
خدا نکنه خودروتونو بدزدن اما اگر دزدیدند می فهمید که پلیس از نوع کلانتری و راهور از ناکارآمدترین و کم بهره ترین ارگان ها در کشور ما هستند.
علت اصلی این است که قیمت خودرو در ایران به دلیل انحصار اقازاده ها ۱۰ برابر قیمت جهانی است
هرروز عقب مانده تر از دیروز
به جای اینکه صورت مسیله را پاک کنید به فکر چاره باشید.... تا کی قفل و زنجیر و ... و آمار سرقت وحشتناک...؟ امنیت فقط امنیت از دست نیروهای خارجی نسیت... عوضش امنیت دارید
مسئولان کشورهای عربی که محیطی امن را برای ملتشان بوجود آورده اند که ماشین با درب باز و خانه بدون حفاظ ایمن است را اسلامی ندانیم ولی مسئولان خویش دا که دوبرابر خرج خانه و چند برابر قیمت ماشین را باید برایشان وسایل ایمنی بخریم را حاکم اسلامی بدانیم؟؟؟!!
حکم قطع ید را اجرا کنید ، ماشین را با سوییچ تو خیابون بزارید کسی نمی بره.
تبلیغات شرکت فلان برای فروش جی پی اس
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست