بازدید 4825
۶

مالیات سنگین بر خانه‌های خالی در ژاپن

مسئولین شهر کیوتوی ژاپن معتقدند با مالیات ستانی از خانه‌های خالی عرضه خانه‌ها در این کشور افزایش یافته و از میزان بافت فرسوده این شهر کاسته خواهد شد.
کد خبر: ۱۱۰۴۴۳۹
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۶ 13 February 2022

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از راشاتودی، رسانه‌های ژاپنی گزارش دادند که مقامات شهر باستانی کیوتوی ژاپن قصد دارند برای خانه‌های خالی مالیات وضع کنند.

مسئولین این شهر خود را برای مقابله با ۱۵ هزار خانه متروکه که به سرعت در حال فرسوده شدن هستند و در این شهر به نام اکیا شناخته شده اند، آماده می‌شوند.

عمده این خانه‌ها در ژاپن پس از مرگ مالکان و امتناع وارثان از اجاره دادن یا فروش آنان فرسوده شده اند به همین دلیل بسیاری فروش چنین خانه‌هایی را عمداً به تأخیر می اندازه و یا آنها را برای استفاده فرزندان و یا نوه‌ها نگه داشتند، این در حالی است که سال‌ها این خانه‌ها بدون سکنه بوده و کسی در آنها زندگی نمی‌کند.

هدف طرح مالیاتی دولت ژاپن نجات چنین سازه‌هایی قبل از غیرقابل سکونت شدن در بلند مدت است. اقدام پیشنهادی مسئولین شهری کیوتو به گونه‌ای است که از صاحبان فعلی خانه‌های خالی می‌خواهد که هزینه‌ای را به شهرداری بپردازند تا این هزینه‌ها صرف بازسازی بافت فرسوده شهری کیوتو شود.

به گفته مبتکران این طرح، مشوق‌های مالیاتی می‌تواند به اجاره یا فروش خانه‌های خالی در ژاپن منجر شود.

مشکل محله اکیا در ژاپن گسترده است، جایی که جمعیت آن در روز به ۱۵۰۰ نفر کاهش می‌یابد و براساس داده‌های دولت، در سال ۲۰۲۱ جمعیت ژاپن ۶۳۰ هزار نفر کمتر شده است.

آمارهای وزارت امور داخله ژاپن نشان می‌دهد که در مورد خانه‌ها، حدود ۱۴ درصد از موجودی مسکن کشور یا حدود ۸.۵ میلیون خانه تا سال ۲۰۱۸ خالی از سکنه بوده است. بر اساس پیش بینی‌های مؤسسه تحقیقاتی نومارو این تعداد خانه خالی ممکن است تا سال ۲۰۳۸ از ۳۱٪ یا ۲۲ میلیون خانه خالی فراتر رود.

در صورت ارائه طرح مالیاتی کیوتو، این اولین اقدامی است که برای مبارزه با خانه‌های خالی در ژاپن صورت می‌گیرد به طوری که کارشناسان معتقدند این امر می‌تواند به الگویی برای سایر دولت‌های محلی تبدیل شود.

هیرویوکی ناکاگامی، که مسئول سیستم مالیاتی خانه‌های خالی در ژاپن است انتظار دارد این امر در سراسر ژاپن گسترش یابد به طوری که این خانه‌های خالی برای دیگر افراد قابل سکونت باشد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۶
ژاپن اقتصاد توسعه يافته دارد و اراده و فهم رهبرانش هم هدايت اندوخته و سرمايه گذاريها از بخش راکدي چون مسکن به بخش هاي توليدي است. در ايران که اقتصادش با مسئولين بي کفايت سير قهقرا مي رود و هر روزش بدتر از ديروز است. در ثاني اراده و درکي از هدايت اندوخته به بخش توليد ندارد. لذا مردم کجا سرمايه گذاري کننذ يا مسکن است يا سپرده ربايي يا طلا و ارز. بخش توليد خوابيده و هروز با قوانين متغير و جديد دولت و مجلس تهديد و سلب اعتماد ميشود. دو سال نابودي مستمر بورس ايران نماد آشکار اين فاجعه است و نشان ورشکستگي سياستي دولت دارد .
تو ایران بخان اجرا کنن خود عوام مخالفت میکنن اصلا نمیشه با این ملتی که هر روز یک حرفن پیشرفت کرد
برای خانه های فرسوده مالیات سنگین گذاشته اند ، نه برای خانه های نوساز.
تمام قوانین مالیاتی گرانی سوخت و .... با کشور های متخاسم آمریکا و انگلیس و ژاپن و ..... مقایسه میشه ولی حقوق و دست مزد با یمن و بورکینافاسو مالدیو سنجیده میشه
در کشور ما هم قوانین در خدمت دلال ها هستن و مردم زیر بار فشار اجاره و رهن در حال له شدن هستن.
چیزای خوبشم بگو
..بجاش تویوتا سوار میشن نه پراید..گوشت و برنج هم قیمتش ظرف ۱ سال ۳ برابر نشده
برچسب منتخب
# توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام # سیل
وب گردی