بازدید 11091

اکثر ائمه جمعه در سخت‌ترین وضعیت زندگی می‌کنند

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: اکثریت ائمه جمعه خودشان در سخت‌ترین وضعیت معیشتی زندگی می‌کنند و با سیلی صورتشان را سرخ نگه می‌دارند، بنابراین برای پیگیری عدالتخواهی هیچ محدودیتی نداریم و ائمه جمعه هم در بیان مطالب، آزادند.
کد خبر: ۱۰۸۶۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۳ 09 November 2021

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، جواد حاج علی اکبری طی سخنانی در شبکه یک سیما با اشاره به موضوع «ائمه جمعه و رسالت عدالتخواهی»، در پاسخ به انتقادات نسبت به نوع نگاه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به مطالبه عدالت و مبارزه با فساد، اظهار کرد: ماهیت امامت جمعه، ماهیتی عدالتی است و در بین کلان‌گفتمان‌های انقلاب اسلامی، مسأله عدالت جزو ستاره های قدر اول است.

وی با تاکید بر اینکه نگاه به عدالت باید جامع و در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و سلامت باشد، گفت: از ابتدای انقلاب در هر منطقه ای که نماز جمعه بوده است، به برکت آن عدالت پیگیری شده است. اگرچه ائمه جمعه به لحاظ سطح پیگیری و نفوذ بیان یکسان نیستند.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به اینکه ائمه جمعه هم در جنبه سلبی و هم ایجابی به دنبال عدالت هستند، تصریح کرد: به شخصه، حاضرم در راه تحقق عدالت، جان دهم. وقتی جوانان ما نسبت به بحث عدالتخواهی دغدغه دارند، خیلی خوشحال می شوم و این را جزو رویش های انقلاب می دانم. عدالتخواهی، منحصر به قرائت آیات و احادیث نیست و تبدیل گفتمان عدالت به مطالبه عمومی، بسیج همه ظرفیت ها را نیاز دارد.

وی یادآور شد: برای مطالبه گری، طرح و پیگیری مساله عدالتخواهی هیچ محدودیتی نداریم و ائمه جمعه هم در بیان مطالب، آزادند. ما ۹۰۰ نماز جمعه در کشور داریم. آیا منتقدان ائمه جمعه همه ۹۰۰ نماز جمعه را شرکت کرده اند؟ و همه خطبه ها را شنیده اند؟

وی ادامه داد: اکثریت ائمه جمعه خودشان در سخت ترین وضعیت معیشتی زندگی می کنند. آنها با سیلی صورت خود را سرخ نگه می دارند و بنابر این خود با همه وجود، دشواری‌های زندگی و بی‌عدالتی‌ها را درک می‌کنند و خیلی فرق می‌کنند با کسانی که هیچ مسئولیتی ندارند و زندگی‌شان هم برقرار است و فقط دست به توییت و دست به قلم هستند.

حاج علی اکبری گفت: طرح مفاسد اعم از زمین‌خواری و کوه‌خواری هیچ محدودیتی در تریبون نماز جمعه ندارد، اما امام جمعه همه کاره منطقه خودش نیست و نهادهای گوناگون هر کدام وظایفی دارند.

وی با اشاره به توجه رئیس‌جمهوری به نقش ساختارهای فسادزا در بی عدالتی، اظهار کرد: کار امام جمعه فقط خطبه خواندن نیست و از قضا آسان ترین کار امام جمعه، خطبه خواندن و داد سخن سردادن است. امام جمعه، در غیر از نماز جمعه می تواند پیگیری مطالبات مردم منطقه اش را دنبال کند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با انتقاد از اینکه عده ای در مسأله عدالتخواهی، بافته‌های ذهنی خود را به شورای سیاستگذاری ائمه جمعه نسبت دادند، گفت: درباره طرح مصادیق عدالتخواهی در تریبون های نماز جمعه، ما فقط یک ملاحظه داریم و آن این که خطبه های نماز جمعه در موضع حاکمیت و شبکه امامت است و وظیفه او حفظ وحدت و جلوگیری از انشقاق و تفرقه است و مانند جوان دانشجوی عدالتخواه نیست که چاره ای جز فریاد زدن بی عدالتی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: شما فرض کنید امام جمعه، هر هفته در خطبه ها پرونده ها را مرور کند، چه آنها که تخلف ثابت شده و چه آنها که ثابت نشده است، موجب می شود حال و ذهن مردم و زن و بچه هایشان مشوّش شود.

حاج علی اکبری گفت: ما هیچ محذوری در شبکه امامت جمعه برای عدالت ساختاری، موضوعی و گفتمانی نداریم، اما اتهام زدن به شخص حقیقی و حقوقی در خطبه های نماز جمعه بنا بر اعلام امام راحل و رهبر معظم انقلاب ممنوع است.

وی با تاکید بر اینکه نماز جمعه جایگاه پدری و حاکمیتی دارد و نباید به جایگاه جنبش دانشجویی تقلیل یابد، تصریح کرد: اگر دستگاه قضا حکم کند که مجرمی را به نماز جمعه ببرید و او را به مردم معرفی کنید، شورای سیاستگذاری دیگر ملاحظه ای در این باره ندارد اما الان با زمان امیرالمومنین تفاوت دارد، زیرا آن زمان تنها رسانه، نماز جمعه بود اما الان که بازتاب جهانی دارد آیا مصلحت هست که مجرمی در نماز جمعه شلاق بخورد؟ شرکت دادن مجرمان در نماز جمعه از بابت تنبیه است یا عقب نماندن از فیض نماز؟ ما برداشتمان محروم نماندن از فیض نماز است.

حاج علی اکبری با اشاره به ماجرای حضور کارگران در نمازجمعه یکی از شهرستان‌ها یادآور شد: صرفا در یک نماز جمعه، تعدادی از کارگران معترض حضور یافتند و آن امام جمعه که الان هم مسئولیت را واگذار کرده و امام جمعه نیست، برخورد خوبی نداشت اما چرا این مسأله را به همه شبکه امامت جمعه تعمیم می دهند؟ چرا بسیاری از نماز جمعه هایی را که ملجأ کسانی است که برای احقاق حق خود به آن مراجعه می کنند، دیده نمی شود؟

وی درباره تغییرات در شبکه امامت جمعه، اظهار کرد: طی سه سالی که در این مسئولیت هستم بیش از ۵۰۰ امام جمعه جابجا شده‌اند که ۲۰۰ مورد آن افراد جدیدی هستند که وارد چرخه فعالیت شده‌اند، یعنی از ۹۰۰ نماز امام جمعه در کشور ۵۰۰ مورد جابجا شده‌اند.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تاکید کرد: در تغییرات امامان جمعه کوچکترین فشاری از بیرون نبود، زد و بندی هم صورت نگرفت بلکه یک کار کاملاً درون تشکیلاتی بود که تغییراتی در سطح حوزه‌های مربوط به استان تهران انجام شود که البته ادامه هم خواهد داشت.

وی در پایان تصریح کرد: ما درباره مسائل مطرح شده در مورد باستی هیلز و موارد دیگر در نماز جمعه حوزه مربوطه، حتی یک تذکر هم به آن امام جمعه ندادیم.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۵۹
انتشار یافته: ۳۶
بله همینطوره، منم باور کردم.
پاسخ ها
ناشناس
| Romania |
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
خجالت هم نمی کشند با این توجیهاتشون
مخاطب تابناک
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
آره از ابعاد و رنگ و روشون کاملا مشخصه
خیلی دلم به حالشون سوخت... طفلکیا
(اکثریت ائمه جمعه خودشان در سخت ترین وضعیت معیشتی زندگی می کنند.)

سلام: بعضی اوقات انسان سخنانی را از حضرات میشنود ومیبیند

که می ماند چی بنویسد و چی بگوید

که دل سوخت را راز ان سخن ارام کند

اما هیچی پیدا نمی کند

جزء سکوت مطلق

و این سخن اقای علی اکبری از ان دست است
مرغ پخته خنده اش گرفت
حاج آقا با اون کلیپی که از شما پخش شد قسم شما رو باور کنیم یا دم خروس رو . ضمن اینکه وقتی حضرات نسبت به مسائل معیشتی مردم فقط به تذکر بسنده میکنند آن هم هر از چند گاهی شرایط همینی میشود که هست
حاج آقا بیشتر از این ملت رو شرمنده نکنین. لطفا یک شماره حساب لطف کنین تا ملت کمی از خجالت در بیان.
خوب چرا کار نمکنند؟ ائمه جمعه که شغل محسوب نمیشود
چرا برخی فکر می کنند اگر بگویند یک قشر از مردم بسیار فقیر و مستمندند، به آنها خدمت کرده یا مردم را طرفدار آنها می کنند؟ آیا قرار است برای ائمه جمعه اعانه جمع آوری شود یا دلسوزی مردم برانگیخته شود که اینگونه صحبت می شود؟ مردم از یک سو اختیارات و اموال در اختیار ائمه جمعه را می بینند و از سوی دیگر این صحبتها را می شنوند، بدیهی است که در درست بودن این قبیل ادعاها شک می کنند. اعتماد مردم را با زدن حرفهای عجیب و غریب و ادعاهای غیرقابل باور نمی توان جذب کرد. مردم اگر ببینند که ائمه جمعه در راستای گره گشایی از مشکلات واقعی آنها اقدام می کنند، قطعا اعتماد و احترامشان به آنها جلب می شود.
خوب برن یه حرفه ای یاد بگیرن حتما باید از دین و لباس ارتزاق کنند؟؟؟
خب کار کنند.تمامی امامان در ۱۴۰۰ سال و قبلش کار میکردن. این ائمه فقط جمعه ها کار دارن طول هفته میشه کار کرد.دیگه از پیغمبر و خاندانش که بالاتر نیستن
ائمه جمعه چه درکی از دشواری های زندگی مردم دارند؟ بدهکارند؟ مستاجر هستند؟ حرفشان در تمام ارگانهای دولتی اعتبار ندارد؟ ترس از عواقب حرفهایی که میگویند دارند ؟ به فکر آینده شغلی آقازاده هاشون هستند؟ کمتر خوردن که نمیشه درک واقعی از زندگی مردم !
مگر امام جماعت بود شغل هست؟
اگه دوست دارید شماره حساب بدید از کمکهای مردمی به حسابشون واریز کنند.
بله. واقعا. با محافظ و راننده و ..... زندگی کردن سخت است.
حرف رایگان زدن آسان است !! لااقل ملت هم اگر از این سیلی ها داشتند اموراتشان را رتق وفتق میکردند ونیازی به زباله گردی و تن فروشی و........نداشتند
تنها را اجرای قانون اعلام اموال کل مسئولین است و کلی گویی نمی توان کرد
حرفای خنده دار میزنه همشون میلیارد هستن
برو یکی دیگه رو سیاه کن !
از هیکل مسئولین پیداست همه سوئ تغذیه دارن !
در این مملکت کسی از دروغگویی دیگر ابایی ندارد که هیچ، دیگر هیچ شرمی از توهین به شعور مردم هم نمی کنند.
آره تو گفتی و ما هم باور کردیم ههههه . اکثر امام جمعه ها در رفاه کامل بسر می برند و حرفهایی می زنند که نشان می دهد از درد مردم بی خبرند . از مردم خیلی فاصله گرفته اند . دغدغه هاشون خیلی خیلی با دغدغه های مردم فرق می کند
از گونه های گل انداخته شما پیداست.
«سخت‌ترین وضعیت» یعنی چه؟ متوجه تعاریف واژگان هستید؟
بیچاره ها
عوضش برخی خیلی زیاد دارن ، معدن دارن، مدرسه دارن ، کارخانه دارن ، شرکت دارن و.........................


اینا که خیلی دارن یه کمی هم بدن به اونا که اصلا ندارن
آخ فدای این ائمه جماعت بشم من !
یعنی خدا وکیلی خودت حرفاتو باور داری که مردم باور کنن!!!!!!!!!!!
طبق فرمايش ايشان ما كه شامل قشر كارمند و كارگر هستيم خيلي خوشحال و خوشبخت داريم زندگي ميكنيم.به نظرم مسؤلان مملكت فكري به حال وضعيت ما كنند. اينجوري خيلي خوب نيست.من كارمند خجالت كشيدم.
اره بنده خداها... خواهش میکنم شماره حساب بدید که مردم بهشون کمک کنن...
مرغ و گوشت هم اصلا نمیخورن...
مسئولین باید همطرازپایین ترین افرادجامعه زندگی بکنند چرا منت میگذاری باید اینجوری باشداگرغیرازاین باشد بایدچیزی بگویی علی اکبری
حتما همینطوره که شما میگی
مردم کورن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا - اکثرشون شکم هاشون به پشتشون چسبیده و ماهی یک بار هم نمی تونن گوشت بخورن.
آخی
شماره حساب بدهند مردم گلریزان کنن واسشون
سلام چرامسخره می کنید؟ چرا انتقاد میکنید؟ ایشان به نسبت مردم و کارمندان و کارگران که در رفاه کامل هستندگفتند و مقایسه کردند
اقا بیارین ائمه جماعت را در ماه عسل از مردم واسشون کمک بگیرید .
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی