میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سرعت ریکاوری اقتصاد اروپا کند شد

کد خبر: ۹۹۸۰۶۴
| |
9086 بازدید

در ماه آگوست ریکاوری اقتصاد اروپا از بدترین بحران اقتصادی تاریخ، کند شد که این به ویژه بخش خدمات مشهود است و علی‌رغم برداشتن محدودیت‌های قرنطینه‌ای با کاهش تقاضا روبرو است.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، در ماه آگوست ریکاوری اقتصاد اروپا از بدترین بحران اقتصادی تاریخ، کند شد که این به ویژه بخش خدمات مشهود است که علی‌رغم برداشتن محدودیت‌های قرنطینه‌ای با کاهش تقاضا روبرو است.

شاخص مدیران خرید بخش تولید و خدمات (پی‌ام‌آی) منطقه یورو در ماه آگوست از آنچه انتظار می‌رفت بدتر بود. این شاخص که به معیار خوبی از سلامت اقتصادی است از ۵۴.۹ واحد در ماه جولای به ۵۱.۶ درصد کاهش یافت.

پس از اعلام این خبر ارز واحد اروپا ۰.۵ درصد در برابر دلار آمریکا پایین آمد و به نرخ برابری ۱.۱۸۰۸ واحد رسید.

همچنین اعلام این گزارش باعث شد تا سهام اروپایی هم در معاملات امروز افت کنند. داکس آلمان ۰.۴ درصد پایین آمد و فوتسی انگلیس ۰.۲ درصد افت کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت