مسئول استخبارات شاخه خراسان داعش کشته شد

ریاست عمومی امنیت ملی افغانستان اعلام کرد که در جریان عملیات «پیچیده و هدفمند»، مسئول عمومی استخبارات شاخه خراسان گروه داعش کشته شده است.
کد خبر: ۹۹۴۱۵۳
| |
11137 بازدید
مسئول استخبارات شاخه خراسان داعش کشته شد
به گزارش تابناک به نقل از ایلنا به نقل از بی‌بی‌سی، ریاست عمومی امنیت ملی افغانستان اعلام کرد که در جریان عملیات «پیچیده و هدفمند»، مسئول عمومی استخبارات شاخه خراسان گروه داعش کشته شده است.

در اعلامیه آمده که نیرو‌های قطعات خاص امنیت ملی، «ضیاءالرحمن» مشهور به «اسدالله اورکزی» ساکن اصلی منطقه اخیل اروکزی را در عملیات هدفمند کشته‌اند.

بنا بر اعلام امنیت ملی افغانستان اسدالله اورکزی مسئول ارتباطات گروه داعش در منطقه و مسئول حملات خون‌بار به اجتماعات و گردهمایی‌ها در افغانستان بوده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت