هشدار آقای رئیس؛ دو سال معطلی برای فروش دلارهای ۱۹ هزار تومانی

همتی نوشت: مجدداً تأکید می‌کنم؛  بانک مرکزی دخالت هدفمند خود در بازار را به تشخیص خود و با در نظر گرفتن مصالح عالیه اقتصادی کشور اعمال خواهد کرد. بانک مرکزی یک بار در مهرماه ۹۷ توان خود را نشان داد.
کد خبر: ۹۸۸۶۸۳
| |
12501 بازدید

هشدار آقای رئیس؛ دو سال معطلی برای فروش دلارهای ۱۹ هزار تومانی

رئیس کل بانک مرکزی در ارتباط با بازار ارز توضیح داد: گزارش‌های خوبی از افزایش قابل توجه صادرات نفت، فرآورده‌های نفتی و صادرات غیرنفتی و خبرهای مثبت از آزاد شدن منابع مسدودی بانک مرکزی دریافت کرده‌ام که روند تأمین ارز را متحول خواهد کرد.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ «عبدالناصر همتی» با انتشار یادداشتی اینستاگرامی با موضوع «درباره بازار ارز»،‌ افزود: «قبلاً هم تأکید کرده‌ام؛ تلاطم این روزهای بازار، عمدتاً از عدم تعادل عرضه و تقاضا در بازار حواله ارز، به خاطر مشکلات ناشی از کرونا در ابتدای سال، نشأت گرفته است. با فروکش کردن تدریجی تقاضاهای تجمیع شده ماههای قبل و افزایش عرضه در نیما تعدیل خواهد شد.»

بیشتر بخوانید:

در ادامه این یادداشت تصریح شده؛ صادرکنندگان تکیه‌گاه اصلی ارزآوری کشور هستند؛ فرصت برای برگرداندن میلیاردها دلار ارز صادراتی در ۲ هفته آتی پایان می یابد. این فرصت به هیچ وجه تمدید نخواهد شد. از فردا با هماهنگی بانک مرکزی، قوه محترم قضائیه، وزارت صمت و نهادهای نظارتی، صادرکنندگانی که تاکنون تعهد خود را ایفا نکرده‌اند، در لیست‌های ده نفره برای توضیح در مورد نحوه ایفای تعهدات دعوت می شوند.

بیشتر بخوانید:

رئیس کل بانک مرکزی در این مطلب افزوده است: مجدداً تأکید می کنم؛ بانک مرکزی دخالت هدفمند خود در بازار را به تشخیص خود و با در نظر گرفتن مصالح عالیه اقتصادی کشور اعمال خواهد کرد. بانک مرکزی یک‌ بار در مهرماه ۹۷ توان خود را نشان داد. برخی به خاطر اشتباه محاسباتی تا دوسال برای فروش دلارهای ۱۹ هزار تومانی خود معطل ماندند. امروز نیز ریسک بازار ارز برای سرمایه گذاری بشدت افزایش پیدا کرده است و من نیز وظیفه دارم این را به فعالان اقتصادی گوشزد کنم.

 

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت