میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تصمیم‌گیری درباره برگزاری لیگ تا ٢٥ خرداد

سخنگوی فدراسیون پزشکی ورزشی اعلام کرد که برگزاری دیدارهای تدارکاتی برای تیم‌های فوتبال منعی ندارد.
کد خبر: ۹۸۲۴۴۰
| |
15700 بازدید

تصمیم‌گیری درباره برگزاری لیگ تا ٢٥ خرداد

به گزارش تابناک به نقل از  ایسنا، در حالی که بر اساس پروتکل سلامت فوتبال ایران تاکنون تیم های فوتبال ایران اجازه برگزاری دیدارهای تدارکاتی را نداشتند اما از این به بعد با تایید فدراسیون پزشکی ورزشی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با رعایت پروتکل سلامت فوتبال انجام دیدارهای دوستانه بلامانع اعلام شد.

رضا سعیدی، سخنگوی فدراسیون پزشکی ورزشی با تایید این خبر گفت: شیوع ویروس در فوتبال تابعی از رفتار ویروس در کل جامعه است و طبق اعلام قبلی در بازه زمانی ٢٢ تا ٢٥ خردادماه در مورد زمان دقیق برگزاری لیگ برتر تصمیم گیری خواهد شد.

پیش‌تر برخی از تیم‌های لیگ برتری اقدام به برگزاری دیدارهای تدارکاتی کرده بودند که از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی منع شد اما از این به بعد برگزاری دیدارهای دوستانه توسط تیم‌های فوتبال مانعی ندارد و قرار است برخی تیم‌ها امروز (پنجشنبه) به مصاف یکدیگر بروند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات