میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
به دلیل عدم ارائه تضمین‌های لازم توسط ریاض

اندونزی حج امسال را لغو کرد

وزیر امور دینی دولت اندونزی اعلام کرد سفر حجاج این کشور به عربستان را به دلیل عدم ارائه تضمین‌های لازم توسط ریاض درباره سلامت حجاج، لغو می‌کند.
کد خبر: ۹۸۲۱۱۷
| |
15564 بازدید
اندونزی حج امسال را لغو کرد

به گزارش تابناک به نقل از فارس، «فاچرول رازی» وزیر امور دینی اندونزی از لغو حضور حجاج این کشور در مراسم حج سال ۲۰۲۰ خبر داد.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، این مقام ارشد اندونزیایی اعلام کرد: «دولت تصمیم گرفت که حج 2020 را لغو کند چرا که مقام‌های عربستان سعودی در ارائه تضمین‌های لازم ناکام ماندند».

وزیر امور دینی اندونزی که در نشست خبری امروز سه شنبه در جاکارتا سخن گفت، اعلام کرد که تصمیم لغو حج امسال بعد از بررسی‌های بسیار به ویژه به خاطر نگرانی‌های بهداشتی اتخاذ شد.

به گفته فاچرول رازی، همه‌گیری جهانی ویروس کرونا به ابعداد اجتماعی انجام مناسک و عبادات مذهبی تاثیر گذاشته است.

وزیر امور دینی اندونزی ابراز امیدواری کرد که مراسم حج با حضور حجاج این کشور سال آینده برگزار شود.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، اندونزی با ۲۲۱ هزار نفر سهمیه حاجی، بزرگ‌ترین سهمیه حجاج امسال را در اختیار داشت.

پیشتر، دولت سنگاپور هم طی اعلامیه ماه گذشته خود اعلام کرده بود که به خاطر همه‌گیری ویروس کرونا، امسال سفر حج حجاج سنگاپوری لغو شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت