بازدید 11796
۳
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان تهیه و پخت زولبیا و بامیه که ازشیرینی‌های پر طرفدار دراین ماه هستند رونق بیشتری به خود می‌گیرد، همچنین امسال با وجود شیوع ویروس کرونا کارگاه‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به پخت این شیرینی مشغول هستند./عکاس: پیمان حمیدی پور
کد خبر: ۹۷۵۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹ 02 May 2020
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
قربون دستت یک کیلو کرونا ندیده لطف کن
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
جدا هر جه خواستم بدون دقت ایرادی ببینم نشد دقت کدم میکروبی نیافتم کاش همان اول خوانده بودم که این شیرینی پزی از کارگاه هوی با رعایت پروتکل بهداشتی است یعنی همه دستکش داشتن ماسک داشتن و لباسها متحدالشکل منظم مرتب و فوقالعاده تمیز از میبینید جایی دستکش ندارند یا لباسها از شدت آلودگی قهوه ای سفیدابی هست یا تا مچ دست روغنی است و برق میزند همش فتوشاپه
ناشناس
|
Pakistan
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
تابی معلومه خیلی زولبیا دوست داری ...هر دو روز یک خبر !!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
برچسب منتخب
اربعین 1400 اعمال ماه صفر محمدباقر ذوالقدر سازمان همکاری شانگهای ابومحمد عسگرخانی هفته دفاع مقدس