میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تولید مچ‌بند هوشمند ویژه بیماران کرونایی در هند

هندوستان برای پیگیری و بررسی وضعیت بیماران کرونایی، مچ‌بند هوشمندی را که مکان، دمای بدن و تماس فیزیکی آنها را نشان می‌دهد، تولید خواهد کرد.
کد خبر: ۹۷۴۰۵۵
| |
6861 بازدید
تولید مچ‌بند هوشمند ویژه بیماران کرونایی در هند

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری آناتولی، جورج کولویا، مدیر شرکت مشاوره مهندسی (BECİL) هندوستان اعلام کرد: برای پیگیری و بررسی وضعیت افراد مبتلا به ویروس کرونا که در قرنطینه هستند، مچ‌بند هوشمندی را که مکان، دمای بدن و تماس فیزیکی آنها را نشان دهد، تولید خواهیم کرد.

وی افزود: «این مچ‌بند در ماه مه عرضه می‌شوند. در صورت خروج بیماران کرونایی از قرنطینه این مچ‌بند به مسئولان آژیر خواهد داد. همچنین در این دستبندها دکمه کمک فوری (eCall) نیز نصب خواهد خواهد شد.

به گفته او، این مچ‌بند هوشمند کلیه مکانهایی که یک شخص آلوده قبلاً از آن بازدید کردههه و مسیر عبور او در خارج از کشو را نشان خواهد داد. این وسیله به کاربران هنگام نزدیک شدن به یک بیمار نیز هشدار خواهد داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات