معاون بهداشت وزارت بهداشت خبر داد

آغاز ثبت نام صنوف و صنایع در سامانه سلامت از فردا

معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: گام دوم مبارزه با بیماری کووید ۱۹ و فاصله گذاری اجتماعی در حوزه سلامت محیط و کار ابلاغ شد.
کد خبر: ۹۷۱۲۵۰
| |
13841 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی ضمن اعلام این مطلب افزود: بر این اساس مقرر شد کلیه واحد‌های صنفی و صنعتی از صبح جمعه ۲۲ فروردین در سامانه ثبت نام اصناف و صنایع به نشانی salamat.gov.ir ثبت نام نمایند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ثبت نام از واحد‌های صنفی و صنعتی به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.

وی افزود: راهنما‌ها و الزامات سلامت محیط و کار شاغلین و مشتریان با توجه به نوع فعالیت پس از تکمیل ثبت نام بصورت الکترونیک در اختیار افراد قرار خواهد گرفت.

براساس گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر رئیسی گفت: همچنین برای استفاده از تمامی راهنما‌ها و الزامات می‌توان به سایت مرکز سلامت محیط و کار به نشانی: https://markazsalamat.behdasht.gov.ir مراجعه کرد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت