ته چین؛

طرز تهیه ماهی قزل آلای ماسوله‌ای

کد خبر: ۹۶۳۳۴۴
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 05 March 2020
تعداد بازدید : 6011
کد خبر: ۹۶۳۳۴۴
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 05 March 2020
|
12856 بازدید
بازدید 12856
ماهی قزل آلای ماسوله‌ای یکی از روش‌های پخت ماهی قزل‌آلا است که طعم خاصی دارد. این دستور پاخت ماهی قزل‌آلا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط