تعداد بازدید : 1828
کد خبر:۹۶۱۶۴۳
کد خبر:۹۶۱۶۴۳
7570 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه کوفته بلغور

بَلغور، بُلغور یا پرک به غله‌ای که در آسیاب آن را خرد کنند و بشکنند چنان‌که آرد نشود گویند. از بلغور، آش، سوپ، کوفته و سالاد تهیه می‌شود. کوفته بلغور یکی از کوفته‌هایی است که با ترکیب بلغور و پیازچه تهیه می‌شود. طرز تهیه این کوفته را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟