تعداد بازدید : 22498
کد خبر:۹۶۰۷۸۲
کد خبر:۹۶۰۷۸۲
32805 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۲/۰۴
23 February 2020
ته چین؛

طرز تهیه کلم شور مخلوط

در آشپزی ایرانی، به سبزیجاتی که در آب شور نگاه داشته می‌شوند، شور می‌گویند. هدف از اینکار تازه نگاه داشتن و طعم‌دار کردن سبزیجاتی مثل خیار، گل کلم، لوبیای سبز، کلم‌برگ و… است. برای طعم‌دار کردن شورها معمولاً از ترخون، سرکه و سیر استفاده می‌شود. طرز تهیه کلم شور مخلوط را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.