نگهبان جوان، در آتش کیوسک سوخت

کد خبر: ۹۶۰۰۰۰
|
۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱ 18 February 2020
|
4499 بازدید

فرمانده انتظامی شهرستان قرچک از جان باختن یک نفر بر اثر آتش سوزی در یک کیوسک نگهبانی خبر داد.

به گزارش میزان، سرهنگ " علی موسی پور" فرمانده انتظامی شهرستان قرچک گفت: در پی اعلام خبری به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع آتش سوزی در یک کیوسک نگهبانی و محبوس شدن یک نفر در آن بلافاصله عوامل انتظامی و امدادی در محل حاضر شدند.

وی افزود: با حضور عوامل آتش نشانی به سرعت آتش مهار شد، ولی متاسفانه یک جوان ۲۴ ساله به علت شدت جراحات وارده ناشی از سوختگی جان خود را از دست داد.

سرهنگ موسی پور ادامه داد: کارشناسان علت اولیه مرگ این جوان را آتش گرفتن ۲ کپسول پیک نیک و محبوس شدن در کیوسک در هنگام آتش سوزی عنوان کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قرچک در خاتمه بیان داشت: جسد متوفی تحویل پزشکی قانونی شد و تحقیقات تکمیلی در این رابطه ادامه دارد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت