ته چین؛
طرز تهیه ترشی هفت بیجار
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آبنمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بیهوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده میکنند. طرز تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی مخلوط را در تابناک فرامیگیرید.
گزارش خطا
پسندها:
۰
اخبار مرتبط
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۷:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
