تعداد بازدید : 51436
کد خبر:۹۵۷۵۵۴
کد خبر:۹۵۷۵۵۴
68613 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ | ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
09 February 2020
ته چین؛

طرز تهیه ترشی هفت بیجار

ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. طرز تهیه ترشی هفت بیجار یا ترشی مخلوط را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۴
هفته بیجار
پاسخ
تهمینه
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۷
چرا فیلم باز نمیشود
پاسخ
ناشناس
کارااون حرف نداره
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.