تعداد بازدید : 113205
کد خبر:۹۵۷۵۴۱
کد خبر:۹۵۷۵۴۱
147551 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ | ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
09 February 2020
ته چین؛

طرز تهیه ترشی گوجه

ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. ترشی گوجه که به عنوان ترشی سالاد مشهدی نیز مشهور است، یکی از ترشی‌های ایرانی است. طرز تهیه این ترشی را در تابناک فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۴
با سلام و تشکر از خانم پروانه جوادی . فوق العاده بود .
پاسخ
ناشناس
عالی بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶
عالی بهترین ترشی
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟