درخواست ۱۵۰ هزار دلاری استقلال از الکویت

باشگاه استقلال برای حق پخش بازی با الکویت که در امارات برگزار می‌شود درخواست رسمی سنگینی کرده که با نارضایتی باشگاه کویتی همراه شده است.
کد خبر: ۹۵۴۳۹۵
| |
20386 بازدید
|
۱

درخواست ۱۵۰ هزار دلاری استقلال از الکویت

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛ استقلال تهران قصد دارد از حق پخش بازی امروز خود مقابل الکویت درآمد بالایی کسب کند. این باشگاه در نامه ای به باشگاه الکویت کویت، درخواست رقمی 150 هزار دلاری کرده که باعث تعجب مسئولان این باشگاه شده است. از نظر آنها رقم 150 هزار دلار برای حق پخش بازی پلی آف لیگ قهرمانان بسیار بالاست به همین خاطر تا این لحظه پیشنهاد باشگاه استقلال را رد کرده اند و می گویند از امارات و برای تلویزیون محلی خود تصویری را می گیرند! اگر آنها تصویر را از استقلال بخرند روی ماهواره هم می توانند آن را پخش کنند.

درخواست 150 هزار دلاری استقلال از الکویت

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۱
فدوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۵
چه اشکالی داره ؟
فقط گران بخریم ؟ یکبار هم گران بفروشیم ...
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت