تصادف در سیستان وبلوچستان با یک کشته و ۲۰ زخمی

شنبه شب بر اثر برخورد یک دستگاه اتوبوس مسافری با گاردریل کنار جاده در محور کرمان به زاهدان حوالی «نصرت آباد» متأسفانه یک نفر کشته و ۲۰ نفر مجروح شدند.
کد خبر: ۹۵۲۷۵۲
|
۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۷ 19 January 2020
|
5119 بازدید

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: حادثه رانندگی در محور کرمان به زاهدان، یک کشته و ۲۰ مجروح برجای گذاشت.

فریبرز راشدی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: شنبه شب بر اثر برخورد یک دستگاه اتوبوس مسافری با گاردریل کنار جاده در محور کرمان به زاهدان حوالی «نصرت آباد» متأسفانه یک نفر کشته و ۲۰ نفر مجروح شدند.

وی با اشاره به اینکه پس از این حادثه بلافاصله آمبولانس‌های اورژانس به محل اعزام شدند، افزود: مجروحان این حادثه توسط این آمبولانس‌ها به بیمارستان‌های شهرستان زاهدان منتقل شدند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت