کد خبر: ۹۵۱۹۲۱
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 18 January 2020
«کمه جوش» یکی از غذاهای خراسان است و گفته می‌شود ریشه آن به سبزوار بازمی‌گردد. طرز تهیه این غذای سنتی را که طعمی نزدیک به کله جوش یا کاله جوش دارد را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
سعيد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۸
عشق است سبزوار.....شهر لاكچري خراسان........عشق است كمه جوش!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۸
بنظر خوشمزه میاد حتما درست میکنم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: