میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۲۰ زخمی بر اثر درگیری معترضان روبروی بانک مرکزی لبنان

در جریان درگیری سه شنبه شب میان صدها معترض وضع موجود و نیروهای ضد شورش لبنان روبروی بانک مرکزی این کشور در خیابان الحمراء در غرب بیروت، ۲۰ معترض زخمی شدند.
کد خبر: ۹۵۱۸۷۳
| |
5250 بازدید
۲۰ زخمی بر اثر درگیری معترضان روبروی بانک مرکزی لبنان

در جریان درگیری سه شنبه شب میان صدها معترض وضع موجود و نیروهای ضد شورش لبنان روبروی بانک مرکزی این کشور در خیابان الحمراء در غرب بیروت، ۲۰ معترض زخمی شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، رسانه های صوتی و تصویری لبنان گزارش کردند جوانان معترض با سردادن شعار علیه «ریاض سلامه» رییس کل بانک مرکزی و محکوم کردن سیاست های مالی و اقتصادی، خواهان استعفا یا برکناری وی شدند.

برپایه این گزارش، عده ای از معترضان به مراکز تجاری و شعبه های بانک ها در خیابان اصلی الحمراء حمله کردند و شیشه های آن ها را شکستند.

جوانان معترض هم چنین خیابان اصلی الحمرا و خیابان فرعی نزدیک بانک مرکزی را با آتش زدن لاستیک و سطل های آشغال و بلوک های سیمانی بستند که نیروهای نظامی و ضد شورش برای باز کردن مسیر دخالت و به طرف آنان گاز اشک آور پرتاب کردند.

در اثر استنشاق گاز اشک آور ۲۰ جوان معترض زخمی و دچار خفگی شدند که صلیب سرخ آنان را به بیمارستان منتقل کردند.

نیروهای انتظامی لبنان با بلندگو از تظاهرکنندگان در خیابان الحمراء خواستند به تجمع خود پایان داده و این خیابان را ترک کنند.

بانک مرکزی لبنان یکی از اهداف اعتراضی مردم است زیرا معتقدند که سیاست های مالی این بانک موجب افزایش بهای کالا و خدمات و نیز افزایش قیمت دلار در این کشور شده است.

هم چنین شامگاه سه شنبه معترضان بزرگراه های فُرن الشباک و الناعمه در شرق بیروت و بزرگراه خلده در جنوب این شهر را با سنگ، آتش زدن لاستیک و روغن های سوخته و سطل های آشغال بستند و عبور و مرور خودروها را مختل کردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات