ته چین؛

طرز تهیه پلو شوشتری

کد خبر: ۹۵۱۶۵۹
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 15 January 2020
تعداد بازدید : 9175
کد خبر: ۹۵۱۶۵۹
|
۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 15 January 2020
|
22942 بازدید
|
۱
بازدید 22942
۱
پلو شوشتری یکی از انواع پلوهای ایرانی است و همانگونه که از نامش مشخص است، ریشه در شوشتر خوزستان دارد و عمدتاً به همراه گوشت قلقلی و تن ماهی و بعضاً به همراه مرغ تهیه می‌شود. طرز تهیه این پلو را به همراه فیله مرغ در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
France
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۵
بیاد پرند شوشتری افتادم.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟