ته چین؛

طرز تهیه پلو شوشتری

کد خبر: ۹۵۱۶۵۹
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ 15 January 2020
تعداد بازدید : 9172
بازدید 22654
۱
پلو شوشتری یکی از انواع پلوهای ایرانی است و همانگونه که از نامش مشخص است، ریشه در شوشتر خوزستان دارد و عمدتاً به همراه گوشت قلقلی و تن ماهی و بعضاً به همراه مرغ تهیه می‌شود. طرز تهیه این پلو را به همراه فیله مرغ در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
بیاد پرند شوشتری افتادم.