تعداد بازدید : 9175
کد خبر:۹۵۱۶۵۹
کد خبر:۹۵۱۶۵۹
22964 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۰/۲۵
15 January 2020
ته چین؛

طرز تهیه پلو شوشتری

پلو شوشتری یکی از انواع پلوهای ایرانی است و همانگونه که از نامش مشخص است، ریشه در شوشتر خوزستان دارد و عمدتاً به همراه گوشت قلقلی و تن ماهی و بعضاً به همراه مرغ تهیه می‌شود. طرز تهیه این پلو را به همراه فیله مرغ در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
France
۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۱
بیاد پرند شوشتری افتادم.
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.