تعداد بازدید : 35413
کد خبر:۹۵۰۸۰۶
کد خبر:۹۵۰۸۰۶
60481 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ | ۱۳۹۸/۱۰/۲۲
12 January 2020
ته‌چین؛

طرز تهیه عدس پلو

عدس‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که برنج، عدس و نمک و روغن مواد اصلی آن را تشکیل می‌دهد و مواد دیگری برای ارتقای آن افزوده می‌شود. طرز تهیه عدس پلو را با کیفیت مجلسی در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۶
واقعا شرم آوره به این ولایل ۱- زرشک و برنج و عدس که خیلی مزاج سرد دارن خوردنشون با هم اصلا صلاح نیست ۲- کلسیم موجود در بادام مانع جذب آهن موجود در عدس و گوشت می شود ۳-این همه روغن نباتی جامد !!! سیب زمینی سرخ شده سرطان زاست و زدن ظرف پلاستیک در آب جوش و... این غذا برای بیمار کردن آدم کافیه !!! چرا برای دسته های عزاداری حسینی ،برای دشمنان عزاداران حسینی مناسبه .
پاسخ
علی رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۱
آدم یاد حکایت آبدوغ خیار ناصرالدین شاهی میفته
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.