ته‌چین؛

طرز تهیه عدس پلو

کد خبر: ۹۵۰۸۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 12 January 2020
تعداد بازدید : 35413
کد خبر: ۹۵۰۸۰۶
|
۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۰ 12 January 2020
|
60417 بازدید
|
۲
بازدید 60417
۲
عدس‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که برنج، عدس و نمک و روغن مواد اصلی آن را تشکیل می‌دهد و مواد دیگری برای ارتقای آن افزوده می‌شود. طرز تهیه عدس پلو را با کیفیت مجلسی در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۴
واقعا شرم آوره به این ولایل ۱- زرشک و برنج و عدس که خیلی مزاج سرد دارن خوردنشون با هم اصلا صلاح نیست ۲- کلسیم موجود در بادام مانع جذب آهن موجود در عدس و گوشت می شود ۳-این همه روغن نباتی جامد !!! سیب زمینی سرخ شده سرطان زاست و زدن ظرف پلاستیک در آب جوش و... این غذا برای بیمار کردن آدم کافیه !!! چرا برای دسته های عزاداری حسینی ،برای دشمنان عزاداران حسینی مناسبه .
علی رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۴
آدم یاد حکایت آبدوغ خیار ناصرالدین شاهی میفته
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟