خسارات ریزش تونل معدن «همکار راور» کرمان
فرماندار راور از ریزش تونل معدن «همکار» خبر داد.

به گزارش تابناک، "مالک اژدری" در تشریح جزییات این خبر گفت: متاسفانه حدود ساعت ۱۱ امروز ۱۹ دیماه یکی از تونلهای معدن همکار راور(معدن ذغالسنگ) ریزش کرد که در این حادثه یک نفر جان خود را از دست داد و ۴ نفر نیز مصدوم شدند.
رییس اورژانس کرمان نیز درباره جزییات این حادثه گفت: به علت ریزش تونل معدن «همکار راور» در ساعت ۱۱:۲۰ پنجشنبه ۱۹ دیماه، ۴ نفر مصدوم و متاسفانه یک نفر به علت شدت جراحات وارد شده در دم جان باخت.
"سیدمحمد صابری" درباره وضعیت مصدومین نیز گفت: ۲ نفر از مصدومین توسط ۳ تیم اعزام شده فوریت های پزشکی در محل حادثه درمان و ۲ نفر با حال عمومی مساعد نیز به بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان راور منتقل شدند.
منبع: ایسنا
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
هواپیمای اوکراین - اتوبوس گنبد - زلزله قصر شیرین - ریزش تونل در کرمان
و همگی به فاصله حداکثر 1 روز از عملیات سپاه نمی تونه اتفاقی باشه
همه می دونن تکنولوژی های آمریکا بسیار پیشرفته، پیچیده و غیرقابل دسترس هستند
به عنوان مثال با امواج هایپ از سطوح مختلف آن، می توان روی بسیاری از اشیا اثر گذاشت بدون اینکه اثری از خودش باقی بذاره!!





